Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Leiden

99 €
Holiday Inn Leiden

Holiday Inn Leiden

4.0 kautta 5.0 Haagse Schouwweg 10, Leiden
Holiday Inn Leiden on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Tiedekeskus Corpus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

4.0 kautta 5.0 Bargelaan 180, Leiden
Fletcher Wellness-Hotel Leiden on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leiden Bio Science Park -tiedekylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 117 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
80 €
Tulip Inn Leiden Centre

Tulip Inn Leiden Centre

3.0 kautta 5.0 Schipholweg 3, Building B, Leiden
Tulip Inn Leiden Centre on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Molenmuseum de Valk (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 52 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
98 €
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

4.0 kautta 5.0 Haagse Schouwweg 14, Leiden
Van der Valk Hotel Leiden on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Naturalis Biodiversity Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
75 €
ibis Leiden Centre

ibis Leiden Centre

3.0 kautta 5.0 Stationsplein 240-242, Leiden
ibis Leiden Centre on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morspoort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 118 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
112 €
Steenhof Suites

Steenhof Suites

3.5 kautta 5.0 Steenschuur 11, Leiden
Steenhof Suites on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leiden American Pilgrim Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä venesataman ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1465 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Best Western City Hotel Leiden

Best Western City Hotel Leiden

3.0 kautta 5.0 Lange Mare 43, Leiden
Best Western City Hotel Leiden on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
127 €
Boutique Hotel d'Oude Morsch

Boutique Hotel d'Oude Morsch

3.5 kautta 5.0 Park de Put 1, Leiden
Boutique Hotel d'Oude Morsch on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidenin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja venesatama. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Golden Tulip Leiden Centre

Golden Tulip Leiden Centre

4.0 kautta 5.0 Schipholweg 3, Leiden
Golden Tulip Leiden Centre on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Molenmuseum de Valk (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 103 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
85 €
LOT Hotel

LOT Hotel

2.5 kautta 5.0 14 Beestenmarkt, Leiden
LOT Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beestenmarkt (tori). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
64 €
Bastion Hotel Leiden Voorschoten

Bastion Hotel Leiden Voorschoten

3.0 kautta 5.0 Voorschoterweg 8, Leiden
Bastion Hotel Leiden Voorschoten on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Leidenin yliopisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
95 €
City Hotel Rembrandt

City Hotel Rembrandt

3.0 kautta 5.0 Nieuwe Beestenmarkt 10, Leiden
City Hotel Rembrandt on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beestenmarkt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
110 €
Boutique Hotel De Barones van Leyden

Boutique Hotel De Barones van Leyden

4.0 kautta 5.0 Oude Herengracht 22, Leiden
Boutique Hotel De Barones van Leyden on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muurgedichten van Leiden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1644 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
91 €
City Hotel Nieuw Minerva

City Hotel Nieuw Minerva

2.0 kautta 5.0 Boommarkt 23, Leiden
City Hotel Nieuw Minerva on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja LVC on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
129 €
Ex Libris boutique hotel

Ex Libris boutique hotel

3.5 kautta 5.0 Kloksteeg 4, Leiden
Ex Libris boutique hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidenin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1600 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Leiden

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Leiden

Näytä kaikki

Kohteen Leiden hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Leiden? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 24 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Leiden löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Leiden, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Leiden tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 9 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 luksushotellia
 • 9 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Leiden


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Leiden, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat tätä hotellia kohteessa Leiden sen :

 • Best Western City Hotel Leiden

Nämä kohteen Leiden majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Holiday Inn Leiden
 • City Resort Hotel Leiden
 • Bastion Hotel Leiden Voorschoten

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Leiden pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • City Resort Hotel Leiden
 • Van der Valk Hotel Leiden
 • Holiday Inn Leiden

Kohteeseen Leiden tutustuminen


Kulttuurisesti rikas Leiden on tunnettu museoista, viihteestään ja kiertoajeluista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Leiden ja sen lähellä kuuluu:

 • Waag
 • Burcht
 • Muurgedichten van Leiden
 • LVC
 • Stadhuis
 • Museum Boerhaave
 • Leiden American Pilgrim Museum

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Leiden, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Rotterdam (RTM-Rotterdam Haag). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Leiden?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Leiden, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Leiden, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Lokakuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 209 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20°C päivisin ja 3°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 218 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 249 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Leiden on 822 cm.

Viimeksi varatut hotellit Leiden

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.