Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pula – Matkat

Onko yksi unelmakohteistasi kenties Pula? Loma kannattaa toteuttaa nyt eikä myöhemmin – kaupunki on ensiluokkainen matkakohde, joten älä tyydy pelkkiin haaveisiin vaan aloita reissun suunnittelu!

Pula – Lennot ja hotelli

Ota rennosti ja anna ebookers-asiantuntijoiden tehdä taikojaan. Lentoliput, majoituspaikka ja ihania elämyksiä – me järjestämme unelmiesi matkan. Sinun ei tarvitse muuta kuin saapua paikalle!

Kaikki rakastavat tarjouksia! Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että huoneet, saat alennusta jopa 9.6%^.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lakata miettimästä ja toteuttaa loma.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti mahtavan tarjouksen, älä huoli. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos matkapaketin varattuasi huomaat jossakin muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi.

Matkahaaveet ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa parantamaan matkakuumeesi, unelmoitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai toiminnantäyteisestä aktiivilomasta.

Varausehtoja sovelletaan.

Pula – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 59 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Pula 200 km koilliseen ja naapurikaupunki Fažana 8 km luoteeseen päin.

Pulan akvaario tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutkimusmatkalle elämää täynnä olevaan kiehtovaan maailmaan. Jotkut altaiden asukeista ovat kuitenkin turvallisempia kaukaa ihailtuina, joten sinun on parempi pysyä kuivalla maalla!

Tarvitsetko hieman omaa aikaa meren rannalla? Lähde rentouttavalle kävelyretkelle rannikkoa pitkin ja keräile näkinkenkiä kohteessa Punta Verudelan ranta.

Pidä tauko ainaisesta twiittailusta, kytke ilmoitukset pois päältä ja pistä puhelin syrjään. Sen sijaan, viritä aistisi luonnolle suunnittelemalla iltapäiväretki kohteeseen Brijunin kansallispuisto.

Arkeologinen museo tarjoaa tilaisuuden hauskan päivän viettoon tutkimusretkeilijöiden tapaan. Museo on täynnä monia kiehtovia ja erikoisia näyttelyesineitä ja löydöksiä: ne opettavat sinullekin varmasti jotain uutta.

On yhdentekevää pidätkö teosten taustojen selvittämisestä vai pelkästään töiden katselusta, sillä on varmaa, että hullaannut ihmetellessäsi esille pantuja teoksia kohteessa Istrian nykytaiteen museo.

Istrian historiallinen museo paljastaa paljon tämän kaupungin menneisyydestä. Kokoelmat paljastavat mielenkiintoisten tietojen, esineiden, tärkeiden ihmisten ja tapahtumien avulla sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Alat ymmärtää paremmin menneisyttä piipahtaessasi joissakin alueen historiallisesti tärkeistä paikoista. Vaihtoehtoja on monia, mutta esimerkiksi Pulan amfiteatteri ja Sergian riemukaari ovat aivan ehdottomia. Jos haluat nähdä lisää, Mornaričko grobljen hautausmaa ja Herkuleksen portti eivät myöskään petä.

Voit käydä ihmettelemässä myös kahden sellaisen vaikuttavan paikallisen puolustuslinnoituksen kuten Pulan linnoitus ja Bourguignonin linnoitus ainutlaatuista arkkitehtuuria ja tutustua niiden historiaan.

Jos sinun on aina ollut vaikea pysyä naapuriesi elintasossa, ajattelepa hetken verran naapuriparkoja kohteessa Kaupungintalo. Tämän kuuluisan residenssin loisteliasta arkkitehtuuria ja ylellistä kalustusta on lähes mahdotonta lyödä laudalta.

Augustuksen temppeli ja Pyhän Marian katedraali ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista paikkaa, jotka tuovat matkaasi hengellistä sisältöä.

Vaikka aikataulusi olisi kuinka täynnä, kannattaa varata aikaa myös aukioilla istuskeluun. Forum on yksi parhaimmista paikoista paikallisen elämänmenon tarkkailuun.

Roomalainen teatteri on ehdoton lisä lomaohjelmaan, jos haluat nauttia illalla hyvästä viihteestä. Tarkasta ohjelmakalenteri ja osta sitten itsellesi liput.

Pula – Hotellit

Mitä nopeammin valitset majoituksen, sitä nopeammin voit ryhtyä suunnittelemaan matkareittejäsi! Valittavanasi on yli 32 yöpaikkaa, joten sinulla ei liene suurempia ongelmia löytää ihanteellista yöpaikkaa.

Oli toiveissasi sitten konstailematon huone tai kaikilla mukavuuksilla varustettu sviitti, tästä kaupungista löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Hotel Brioni (Verudella 16) ja Guest House Hotel Riviera (Splitska 1) mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä reiluun hintaan. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat kuitenkin sinun juttusi, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Park Plaza Histria Pula ja Park Plaza Verudela Pula.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pula

Näytä kaikki 2 373 majoitusliikettä kohteessa Pula
Ribarska Koliba Resort

Ribarska Koliba Resort

Verudela 16, Pula
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (2 arvostelua)

  Ribarska Koliba Resort on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pulan akvaario. Majoitusliike ...

  Ribarska Koliba Resort87 €

  Ribarska Koliba Resort87 €
  Splendid Golden Rocks Resort

  Splendid Golden Rocks Resort

  Verudella 6/B, Pula
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (2 arvostelua)

   Splendid Golden Rocks Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bourguignonin linnoitus. ...

   Splendid Golden Rocks ResortHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.