Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Zadar – Matkat

Pakkaa matkalaukut ja muista pitää kamera käden ulottuvilla! Lomakohteeksi kannattaa valita Zadar – matkat sinne tarjoavat paljon yllätyksiä ja uusia kokemuksia.

Zadar – Matkat

Kaupungin kortteleihin tutustuessasi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu suurin piirtein 71 000 ihmistä.

Zadar sijaitsee 190 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Zagrebin piirikunta. Lähimpään kaupunkiin (Preko) kertyy matkaa noin 6 km.

Nauti aurinkoisesta säästä lähtemällä piknikille johonkin kaupungin monista puistoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Kuningatar Jelena Madijevkan puisto ja Vladimir Nazorin puisto.

Haluatko ladata vähän akkujasi? Täällä on runsaasti luonnonpuistoja, jotka sopivat juuri tätä tarkoitusta varten. Nauti puhtaasta ilmasta ja upeasta luonnosta kohteissa Silban saari ja Prekon satama. Kaksi muuta tutustumisen arvoista kohdetta ovat Kukljican satama ja Salin satama.

Alueen museoissa, kuten Antiikkilasin museo ja Zadarin etnologinen museo, järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja kierroksia. Jos tahdot oppia uusia asioita tai sää ei ole parhaimmillaan, nämä museot tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa.

Voit rikastaa maailmankuvaasi ja laajentaa luonnon- ja kulttuurihistorian tuntemustasi, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Arkeologinen museo. Tarjolla on niin paljon tietoa ja kiehtovia esineitä ja löydöksiä, että päädyt ehkä viettämään museossa koko päivän!

Sinut saattaa vallata inspiraatio, kun silmäsi näkevät kohteen City Galleria vaikuttavat maalaukset ja veistokset.

Tutki kohteen Zadarin kansallismuseo esineitä ja kuvia täynnä olevia osastoja, jotka kertovat uskomatonta tarinaansa tästä alueesta ja sen ympäristöstä.

Maaportti ja Satamanportti mahdollistavat aikamatkan menneisyyteen. Vieraillessasi katsomassa niiden ensiluokkaisia kokoelmia ymmärrät paremmin ja tutustut todella tämän alueen historiaan. Jos haluat nähdä lisää, Ketjuportti ja Alempi portti kannattaa myös pitää mielessä.

Hyvin merkittävät henkilöt ovat kutsuneet kohdetta Ritarilinna kodiksi. Aina muhkeasta sisustuksesta suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas asumus ei lakkaa hämmästyttämästä.

Pyhän Marian kirkko ja Zadarin katedraali tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä paikoista. Myös Pyhän Donatiuksen kirkko ja Fransiskaaniluostari ovat merkittäviä uskonnollisia vierailukohteita.

Hyvä tapa tutustua paremmin matkakohteeseesi on viettää aikaa sen monilla aukioilla. Forum ja Trg Pet Bunara ovat sopivia paikkoja aloittaa kohteeseen ja sen elämänmenoon tutustuminen. Myös muut aukiot, kuten Narodni Trg ja Kaupungin vahti, ovat paikkoja, joissa kannattaa käydä, erityisesti, jos käynnissä on kiinnostavia tapahtumia.

Meriurut on nähtävyys, jonka tulee olla jokaisen matkailijan listalla. Se on yksi alueen kuuluisimmista maamerkeistä, joka tarjoaa myös täydelliset puitteet upeiden lomakuvien ottamiseen!

Greeting to the Sun ja Kivisilta vievät sinut hetkeksi tämän paikkakunnan menneisyyteen, kun seisot niiden äärellä. Vanha kroatialainen vene Condura Croatica on niin ikään tärkeä monumentti, joka herättää katsojan mielenkiinnon.

Etsitkö täydellistä muistoa matkalta? Ota suunnaksi Supernovan ostoskeskus, jonka lukuisat ostosliikkeet ja niiden hyllyt tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Jos haluat pitää illalla hauskaa, käy katsomassa, mitä ohjelmaa Kroatian kansallisteatteri järjestää lomasi aikana.

Zadar – Hotellit

Mitä nopeammin varaat majoituksesi, sitä nopeammin voit alkaa miettimään matkareittiäsi! Tarjolla on yli 37 yöpaikkaa, joten sinulla ei liene suurempia vaikeuksia löytää täydellistä majapaikkaa.

Sekä budjettimatkailijat että muut rahoistaan tarkat lomailijat löytävät takuulla kukkarolleen sopivia huoneita majoitusliikkeistä Boutique Hostel Forum ja Apartments Nediljko. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että mukava ja ystävällinen palvelu ei aina ole kallista lystiä. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat kuitenkin sinun juttusi, täydellisiä vaihtoehtoja ovat Falkensteiner Family Hotel Diadora ja Falkensteiner Hotel & Spa Iadera.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Zadar

Näytä kaikki 967 majoitusliikettä kohteessa Zadar
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Punta Skala BB, Zadar
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (5 arvostelua)

  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petrčanen ...

  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera117 €

  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera117 €
  Almayer Art & Heritage Hotel

  Almayer Art & Heritage Hotel

  Brace Bersa 2, Zadar
   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Almayer Art & Heritage Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zadarin ...

   Almayer Art & Heritage Hotel88 €

   Almayer Art & Heritage Hotel88 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.