Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Vis – Matkat

Pakkaa laukkusi ja valitse tällä kertaa kohteeksesi Vis – lomat siellä tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä.

Vis – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Split-Dalmatia, jonka väestöstä noin 2 000 asustelee kaupungin alueella.

Pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Vis 300 km pohjoiseen ja naapurikaupunki Komiža 8 km länteen päin.

Yritä löytää simpukoita ja hengitä syvään raikasta meri-ilmaa. Zaglavin ranta ja Srebrenan ranta tarjoavat hyvän tavan rentoutua meren äärellä!

Tarvitseeko sinun ladata vähän akkujasi? Mikään ei piristä mieltä yhtä paljon kuin päivä luonnon keskellä! Rauhoita mielesi ja unohda murheet hetkeksi kohteessa Visin satama.

Gradskin museo tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää.

Kun kerran jo olet alueella, mikset pistäytyisi paikoissa, jotka eivät ole jokaisessa matkaoppaassa? Esimerkiksi Brgujacin poukama on paikka, jossa et todennäköisesti törmää suuriin matkailijajoukkoihin. Lisäksi Stinivan lahden ranta on mielenkiintoinen paikka.

Vis – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on löydettävä majoitus. ebookersin matkaoppaassa on vain 2 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun vaihtoehtoja on rajoitetusti, on parasta olla ajatustakin nopeampi!

Jos päätät yöpyä yhdessä arvostetuimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että lomasi on sinulle kaikin puolin mukava kokemus. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Vis Apartments ja Tourist Resort Milna Vis.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Vis

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Split

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Vis

Näytä kaikki 116 majoitusliikettä kohteessa Vis
Hae hinnat
Tourist Resort Milna Vis

Tourist Resort Milna Vis

3.0 kautta 5.0 Uvala Milna 5, Vis
Tourist Resort Milna Vis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Zaglavin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
Apartments Donna with Sea View

Apartments Donna with Sea View

4.0 kautta 5.0 Vladimira Nazora 47, Vis, Split-Dalmatia
Apartments Donna with Sea View on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Visin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi venesataman ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartments Una

Apartments Una

3.0 kautta 5.0 Ulica Ravnica Matice hrvatske 12, Vis
Apartments Una sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Visin satama. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.