Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Podstrana – Hotellit

Podstrana – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä ihanat seikkailut... Ebookers pitää huolta siitä, että mielenkiintoinen Podstrana on takuulla unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Haluatko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Sinulla on mahdollisuus säästää enimmillään jopa 9.6%^, kun varaat lennot ja majoituksen yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on helppo löytää haluamansa lomamatka.

Etkö ole vielä tehnyt päätöstä? Tiimimme haluaa tarjota mahtavat lento- ja hotellitarjoukset, joten jos löydät edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, sitoudumme vastaamaan siihen hyvittämällä erotuksen. Miksi enää jahkailisit?

Pakkaa matkatavarasi, sillä nyt on aika lähteä liikkeelle! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten erämaan kuumuuteen tai lumisille vuorille, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Podstrana – Hotellit

Älä turhaan huolehdi majoituksen valitsemisesta: ebookersin sivustolla on nytkin tarjolla yli 37 majoitusliikettä. Tästäkin huolimatta on aina parempi toimia hyvissä ajoin!

Kun tarjolla on useita hyväksi todettuja vaihtoehtoja, kuten Cro Jet Set On The Beach ja Le Meridien Lav, Split, pääset lentokoneesta puhtaiden lakanoiden väliin ennätysajassa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Podstrana

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Podstrana

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Podstrana

Näytä kaikki 384 majoitusliikettä kohteessa Podstrana
Hotel Split

Hotel Split

Strožanačka 20, Podstrana
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (12 arvostelua)

  Hotel Split on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike ...

  Hotel Split55 €

  Hotel Split55 €
  Hotel San Antonio

  Hotel San Antonio

  Grljevačka 30, Podstrana
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,3/5 (11 arvostelua)

   Hotel San Antonio on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliikkeessä ...

   Hotel San Antonio59 €

   Hotel San Antonio59 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.