Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Split

126 €
Radisson Blu Resort & Spa, Split

Radisson Blu Resort & Spa, Split

4.0 kautta 5.0 Put Trstenika 19, Split, Split-Dalmatia
Radisson Blu Resort & Spa, Split on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Bačvicen ranta on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 252 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.
97 €
Dioklecijan Hotel & Residence

Dioklecijan Hotel & Residence

4.0 kautta 5.0 Kranjceviceva 45, Split
Dioklecijan Hotel & Residence on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bačvicen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
143 €
BRIIG BOUTIQUE HOTEL

BRIIG BOUTIQUE HOTEL

4.0 kautta 5.0 Prilaz brace Kaliterna 1, Split, Hrvatska
BRIIG BOUTIQUE HOTEL on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bačvicen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
64 €
La Porta Luxury Rooms

La Porta Luxury Rooms

4.0 kautta 5.0 Hrvojeva 6, Split
La Porta Luxury Rooms on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diokletianuksen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
67 €
The View Luxury Rooms

The View Luxury Rooms

4.0 kautta 5.0 Kralja Zvonimira 14, Split
The View Luxury Rooms on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riva-promenadi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset risteilyalusterminaalikuljetukset ja kahvilan. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
73 €
Heritage Palace Varos

Heritage Palace Varos

4.0 kautta 5.0 Bilanova 16, Split, Dalmatia
Heritage Palace Varos on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riva-promenadi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1799 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
67 €
Sleep Split

Sleep Split

4.0 kautta 5.0 Sinjska 5, Split
Sleep Split on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diokletianuksen palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
100 €
Hotel Ora

Hotel Ora

4.0 kautta 5.0 Poljicka cesta 26 E, Split, Dalmatia
Hotel Ora on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bačvicen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
B&B Kastel 1700

B&B Kastel 1700

3.0 kautta 5.0 Mihovilova Sirina 5, Split
B&B Kastel 1700 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riva-promenadi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1700 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
75 €
BB Residence

BB Residence

4.0 kautta 5.0 Šibenska ulica 13, Split
BB Residence on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platinum Casino. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
121 €
Marvie Hotel & Health

Marvie Hotel & Health

4.0 kautta 5.0 Periciceva 1, Split
Marvie Hotel & Health on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bačvicen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 76 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
148 €
Hotel Park

Hotel Park

5.0 kautta 5.0 Hatzeov perivoj 3, Split
Hotel Park on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bačvicen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1921 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 72 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
77 €
Plaza Marchi Old Town

Plaza Marchi Old Town

4.0 kautta 5.0 MIHOVILOVA SIRINA 1, Splitsko Dalmatinska Zupanija, Split
Plaza Marchi Old Town on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riva-promenadi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Central Square Heritage Hotel

Central Square Heritage Hotel

4.0 kautta 5.0 Ulica Kraj Svete Marije 1, Split
Central Square Heritage Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riva-promenadi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
28 €
Garden Apartment Hotel

Garden Apartment Hotel

3.0 kautta 5.0 Solurat 22, Split
Garden Apartment Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riva-promenadi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 3 rantabaaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Split

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Split

Näytä kaikki

Kohteen Split hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Split? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Diokletianuksen palatsi, Splitin katedraali ja Grgur Ninski -patsas. Voit valita 652 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Split löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Split, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Split tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 115 lentokenttähotellia
 • 21 halpaa hotellia
 • 136 lapsiystävällistä hotellia
 • 42 luksushotellia
 • 57 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Split


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Split, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Split niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Art Hotel Depadansa
 • Balatura Split Luxury Rooms
 • Bella Notte Di Spalato

Nämä kohteen Split hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Splendida Palace
 • Radisson Blu Resort & Spa, Split
 • Apartments Cordis

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Split pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Art Hotel
 • Merenranta Talo Uima Split, Lähellä Rantaa
 • Hotel Luxe

Kohteeseen Split tutustuminen


Split on tunnettu rannoistaan, satamastaan ja linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Split ja sen lähellä kuuluu:

 • Diokletianuksen palatsi
 • Splitin katedraali
 • Grgur Ninski -patsas
 • Meštrovićin galleria
 • Grisogono - Cipcin palatsi
 • Peristil-aukio
 • Saint Dujen kellotorni

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Split, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Split (SPU). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Split?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Split, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Split, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 16°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 6°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 12 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Split on 32 cm.

Viimeksi varatut hotellit Split

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.