Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Baška Voda – Matkat

Ainutlaatuinen loma kohteessa Baška Voda kannattaa kokea monestakin syystä – miksi et pakkaisi matkalaukkuja ja lähtisi nauttimaan uusista maisemista? Lue lisää, niin pääset tutustumaan kaupunkiin paremmin.

Baška Voda – Matkat

Tämä kohde sijaitsee alueella nimeltä Split-Dalmatia, jonka populaatiosta noin 3 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Maan pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Baška Voda 280 km pohjoiseen ja naapurikaupunki Rastovac 5 km koilliseen päin.

Anna itsellesi tilaa hengittää tekemällä visiitti meren rannalle. Etsi itsellesi paras näkoalapaikka, vedä syvään henkeä ja ihaile merimaisemia kohteessa Baška Vodan ranta.

Onneksi sinunkaan ei enää tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusretkelle voidaksesi tutustua uskomattomiin luonnon ja ihmiskunnan historiasta kertoviin aarteisiin. Siitä pitää huolen Archaeological Museum Collection, joka pursuaa epätavallisia näyttelyesineitä ja merkittäviä löydöksiä.

Pyhän Nikolasin patsas on yksi seudun tärkeimmistä historia- ja kulttuurikohteista. Jos haluaisit tietää enemmän alueen menneisyydestä, ei kannata jättää sitä väliin.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Laurin kappeli ovat täydellisiä paikkoja hiljentymiseen.

Baška Voda – Hotellit

Mitä nopeammin lyöt lukkoon majoituksen, sitä pikemmin voit alkaa miettiä sinua odottavia uusia elämyksiä. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla yli 32 majoitusliikettä.

Jos haet lomallesi perustason huonetta etkä tarvitse lisäpalveluja tai muuta luksusta, Hotel Biokovo osoitteessa Obala Kralja Tomislava 14 on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua hyväksyttävään hintaan, on osoitteessa Setaliste Sv.Petra 1 sijaitseva Aparthotel Miramare. Hotel Park ja Hotel Osejava ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä laatuhotellit sopivat nille, jotka haluavat elää kuin kuninkaat lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Baška Voda

Näytä kaikki 217 majoitusliikettä kohteessa Baška Voda
Hotel Croatia

Hotel Croatia

Iza Palaca 1, Baška Voda
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Hotel Croatia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baška Vodan ranta. Majoitusliikkeessä ...

  Hotel CroatiaHae hinnat

  Grand Hotel Slavia

  Grand Hotel Slavia

  Obala Sv. Nikole 71, Baška Voda
   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (2 arvostelua)

   Grand Hotel Slavia on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baška Vodan ranta. Majoitusliike ...

   Grand Hotel Slavia66 €

   Grand Hotel Slavia66 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.