Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hvar – Matkat

Onko toivekohteisiisi kuulunut jo jonkin aikaa Hvar? Loma sinne on aina nappivalinta – kaupunki on erinomainen matkakohde, joten älä tyydy haaveilemaan vaan tee unelmistasi totta!

Hvar – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Split-Dalmatia, jonka populaatiosta noin 4 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Valtion pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Hvar 290 km pohjoiseen ja naapurikaupunki Stari Grad 12 km itään päin.

Vietä aikaa meren äärellä kohteissa Jerolimin ranta ja Zaglavin ranta. Kerää näkinkenkiä, tee kävelyretki rannikkoa pitkin tai löydä itsellesi hyvä istumapaikka ja ihastele maisemia.

Onko luontoyhteytesi päässyt katkeamaan? Lataa matkanteossa ehtyneet akkusi kohteissa Sininen luola ja Visin satama. Hum-vuori on myös kohde, johon kannattaa tutustua. Tämän alueen luonto on kuin suoraan unesta.

Yritä varata aikaa ihmetelläksesi ja tutustuaksesi seudun historiaan kohteissa Hvarin kaupungin arsenaali ja Hvarin loggia.

Suuntaa kohteeseen Hvarin linnoitus, jolla oli aikanaan olennainen tehtävä puolustuksen hoitamisessa ja kuvittele niitä yhteenottoja, joita sen historiallisilla muureilla on käyty monien sukupolvien ajan

Hyvin tärkeät henkilöt ovat asuneet ja eläneet kohteessa Herttuan palatsi. Aina ylellisestä sisustuksesta suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas asumus on koko seudun komistus.

Haluatko oppia lisää paikallisesta uskonnollisesta elämästä? Pyhän Tapanin katedraali ja Fransiskaaniluostari ja museo ovat silloin sopivia vierailukohteita. Jos ehdit, myös Benediktiiniluostari on tutustumisen arvoinen kohde.

Vaikka matkaohjelmasi olisi kuinka kiireinen, yritä löytää aikaa myös aukioilla ja toreilla istuskeluun. Trg Svetog Stjepana on erinomainen paikka paikallisen elämänmenon seuraamiseen.

Muistomerkit voivat olla minkä muotoisia ja kokoisia tahansa, ja ne kertovat usein paljon kaupunkinsa historiasta. Kaštel muistuttaa alueen menneistä tapahtumista, joten pysähdy sen luokse ja tutustu tarkemmin sen symboliikkaan.

Hyviä illanviettopaikkoja etsiessäsi muista Hvarin julkinen teatteri. Tämä hieno vaihtoehto kannattaa sisällyttää lomaohjelmaan, jos tasokas viihde kiinnostaa sinua.

Hvar – Hotellit

Mitä nopeammin lyöt lukkoon majoituksesi, sitä nopeammin voit ryhtyä ajattelemaan sinua odottavia uusia elämyksiä. ebookersin sivustolla on tarjolla yli 38 majoitusliikettä.

Kohteessa Hvar sinun ei tarvitse kuluttaa koko matkakassaasi voidaksesi yöpyä mukavasti. Delfin Hvar Hotel osoitteessa Obala Fabrika 36 ja Sirena Hvar Hotel osoitteessa Oresta Zunkovica 1 ovat kumpikin mukavia mutta pikkubudjetillekin sopivia majoitusliikkeitä. Vai haluaisitko sittenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Adriana Hvar Spa Hotel hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Adriana Hvar Spa Hotel on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka pitävät hienostuneesta ilmapiiristä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Hvar

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Split

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hvar

Näytä kaikki 340 majoitusliikettä kohteessa Hvar
Amfora Hvar Grand Beach Resort

Amfora Hvar Grand Beach Resort

Ulica biskupa Jurja Dubokovića 5, Hvar
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,4/5 (10 arvostelua)

  Amfora Hvar Grand Beach Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fransiskaaniluostari ...

  Amfora Hvar Grand Beach ResortHae hinnat

  Pharos Hvar Bayhill Hotel

  Pharos Hvar Bayhill Hotel

  Ulica Dinka Kovačevića 10, Hvar
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,0/5 (1 arvostelua)

   Pharos Hvar Bayhill Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Momon ranta. ...

   Pharos Hvar Bayhill HotelHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.