Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Rijeka – Matkat

Riippumatta siitä, kestääkö matka kohteeseen Rijeka pari päivää vai useita viikkoja, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin voit nauttia kaupungista ilman huolia.

Rijeka – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers luo juuri sinun tarpeisiisi sopivan reissun. Lennoista hotellihuoneisiin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen – Rijeka odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jopa 9.6%^:n alennus odottaa, jos tilaat lentoliput ja majoituksen kätevästi samaan aikaan.

Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, ja ne ovat aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lakata miettimästä ja lähteä lomalle.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos saat jostakin edullisemmat lennot ja hotellit pakettitarjouksena kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Nyt on aika toteuttaa matkahaaveesi. Suuntasitpa sitten suojaisaan vuoristomökkiin tai trooppiseen rantakohteeseen, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Rijeka – Matkat

Kaupunkialueella asuu noin 140 000 henkeä.

Valtion pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Rijeka 130 km itään ja lähikaupunki Šodići 4 km kaakkoon päin.

Peek&Poke-museo tai Rijekan astronominen keskus ovat sopivia vierailukohteita, jos ulkona on huono sää. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin tai pelkästään hiljenny rauhoittavassa ympäristössä. Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Valitse kohteeksi myös Mažuranić-Brlić-Ružićin kokoelma ja Glagoliittisen kirjaimiston pysyvä näyttely.

Voi olla innostavaa ja yllättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia aarteita, luonnonihmeitä ja erikoisia esineitä maailmastamme löytyy. Luonontieteellinen museo antaa mahdollisuuden tutustua moniin saman katon alla.

Ei tarvitse olla suuri taiteen tuntija hurmaantuaksesi kohteen Modernin- ja nykytaiteen museo hienoista töistä. Katsopa vähän lähempää ja ihastu!

Rijekan kaupungin museo paljastaa hyvin avartavien näyttelyjen ja historiallisten esineiden välityksellä alueen rikkaan perinteen.

Siirry historian hämäriin vierailemalla kohteissa Kaupungintorni ja Vanha torpedoramppi, jotka ovat tämän seudun suosituimmat ja historiallisesti mielenkiintoisimmat paikat.

Hyvin huomattavat henkilöt ovat asuneet kohteessa Modellon palatsi. Aina näyttävästä sisustuksesta suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas rakennus suunniteltiin hämmästyttämään.

Kohteen Trsatin linna jykevät kivimuurit ja korkeat tornit ovat ihan kuin saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon vierailemalla tässä vaikuttavassa paikassa.

Oletko kiinnostunut hengellisistä asioista? Tällöin sopivia vierailukohteita alueella ovat Pyhän Vituksen katedraali ja Trsatin Neitsyt Marian kirkko. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi uskonnollisiin tapoihin? Silloin kohteeksi kannattaa valita Pyhän Hieronymuksen kirkko ja Neitsyt Marian taivaaseenastumisen kirkko.

Paikkakunnan kiireisten katujen lomassa sijaitseva Stendarac toimii tärkeänä muistutuksena alueen historiasta.

Miksi et hemmottelisi itseäsi hauskalla illalla ulkona? Kroatian Ivan Zajcin kansallisteatteri on tunnettu, monien suosiossa oleva vaihtoehto, joten varmista pääsy esitykseen tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Rijeka – Hotellit

Ethän vain jätä majapaikan vahvistamista aivan viime tinkaan. ebookersin sivustolla on ainoastaan 5 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi välttää turhia riskejä ja varata jo tänään!

Onko sinulla valinnanvaikeuksia? Grand Hotel Bonavia ja Hotel Jadran ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat matkaajille loistavaa palvelua ja rentouttavan yöpymiskokemuksen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rijeka

Näytä kaikki 235 majoitusliikettä kohteessa Rijeka
Hotel Jadran

Hotel Jadran

Setaliste XIII divizije 46, Rijeka
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (7 arvostelua)

  Hotel Jadran on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliikkeessä on ...

  Hotel Jadran92 €

  Hotel Jadran92 €
  Teatro Suite & Rooms

  Teatro Suite & Rooms

  Verdijeva 3, Rijeka
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Teatro Suite & Rooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kroatian Ivan Zajcin kansallisteatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi ...

   Teatro Suite & Rooms74 €

   Teatro Suite & Rooms74 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.