Rijeka matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Rijeka:

MirÓ Studio apartments Zagreb
Green Oasis Zagreb City Centre
Mint Boutique Studio Apartments I
King's Street Apartments
International Hotel

Rijeka Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

MirÓ Studio apartments Zagreb
Green Oasis Zagreb City Centre
Mint Boutique Studio Apartments I
King's Street Apartments
International Hotel

Rijeka – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers luo juuri sinun tarpeisiisi sopivan reissun. Lennoista hotellihuoneisiin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen – Rijeka odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jopa 7.6%:n alennus odottaa, jos tilaat lentoliput ja majoituksen kätevästi samaan aikaan.

Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, ja ne ovat aivan kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lakata miettimästä ja lähteä lomalle.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos saat jostakin edullisemmat lennot ja hotellit pakettitarjouksena kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Nyt on aika toteuttaa matkahaaveesi. Suuntasitpa sitten suojaisaan vuoristomökkiin tai trooppiseen rantakohteeseen, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi. Varausehtoja sovelletaan.

Rijeka – Matkat

Riippumatta siitä, kestääkö matka kohteeseen Rijeka pari päivää vai useita viikkoja, ebookers tekee kaiken organisoinnista vaivatonta. Näin voit nauttia kaupungista ilman huolia.

Kaupunkialueella asuu noin 140 000 henkeä.

Valtion pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Rijeka 130 km itään ja lähikaupunki Šodići 4 km kaakkoon päin.

Peek&Poke-museo tai Rijekan astronominen keskus ovat sopivia vierailukohteita, jos ulkona on huono sää. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin tai pelkästään hiljenny rauhoittavassa ympäristössä. Kaipaatko lisää vaihtoehtoja? Valitse kohteeksi myös Mažuranić-Brlić-Ružićin kokoelma ja Glagoliittisen kirjaimiston pysyvä näyttely.

Voi olla innostavaa ja yllättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia aarteita, luonnonihmeitä ja erikoisia esineitä maailmastamme löytyy. Luonontieteellinen museo antaa mahdollisuuden tutustua moniin saman katon alla.

Ei tarvitse olla suuri taiteen tuntija hurmaantuaksesi kohteen Modernin- ja nykytaiteen museo hienoista töistä. Katsopa vähän lähempää ja ihastu!

Rijekan kaupungin museo paljastaa hyvin avartavien näyttelyjen ja historiallisten esineiden välityksellä alueen rikkaan perinteen.

Siirry historian hämäriin vierailemalla kohteissa Kaupungintorni ja Vanha torpedoramppi, jotka ovat tämän seudun suosituimmat ja historiallisesti mielenkiintoisimmat paikat.

Hyvin huomattavat henkilöt ovat asuneet kohteessa Modellon palatsi. Aina näyttävästä sisustuksesta suurenmoiseen fasadiin saakka, tämä arvokas rakennus suunniteltiin hämmästyttämään.

Kohteen Trsatin linna jykevät kivimuurit ja korkeat tornit ovat ihan kuin saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon vierailemalla tässä vaikuttavassa paikassa.

Oletko kiinnostunut hengellisistä asioista? Tällöin sopivia vierailukohteita alueella ovat Pyhän Vituksen katedraali ja Trsatin Neitsyt Marian kirkko. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi uskonnollisiin tapoihin? Silloin kohteeksi kannattaa valita Pyhän Hieronymuksen kirkko ja Neitsyt Marian taivaaseenastumisen kirkko.

Paikkakunnan kiireisten katujen lomassa sijaitseva Stendarac toimii tärkeänä muistutuksena alueen historiasta.

Miksi et hemmottelisi itseäsi hauskalla illalla ulkona? Kroatian Ivan Zajcin kansallisteatteri on tunnettu, monien suosiossa oleva vaihtoehto, joten varmista pääsy esitykseen tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Rijeka

Miten löytää kohteen Rijeka matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rijeka. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Rijeka lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Rijeka pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Rijeka?

Juuri nyt kohteeseen Rijeka saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rijeka itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rijeka ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rijeka?

Kohteen Rijeka suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rijeka halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Rijeka

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Rijeka
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Rijeka

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.