Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Lappeenranta

Huhtiniemi Camping Hae hinnat
Huhtiniemi Camping

Huhtiniemi Camping

Kuusimäenkatu 16, Lappeenranta
   
  3,0
  /5 (1 arvostelua)
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä mökki on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden mökissä on 32 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi tallelokeron.

  Summer Hotel Karelia-Park Hae hinnat
  Arvosteltu 18.8.2019
  Katso tiedot
   
  Summer Hotel Karelia-Park

  Summer Hotel Karelia-Park

  Korpraalinkuja 1, Lappeenranta
    
   3,7/5
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hiljaisuus yöllä oli mukava yllätys. Tupakointi aulan läheisyydessä terassilla toi ikävän hajun sisälle (ei ollut miellyttävä käyttää Wifiä).

   City Apartment Lappeenranta Hae hinnat
   City Apartment Lappeenranta

   City Apartment Lappeenranta

   Yläkangaskatu 1, Lappeenranta
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Hotelli Rakuuna 109 €
    Arvosteltu 2.12.2019
    Katso tiedot
     
    Hotelli Rakuuna

    Hotelli Rakuuna

    8 Mannerheiminkatu, Lappeenranta
      
     4,3/5
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ainutlaatuinen miljöö vanhalla kasarmialueella. Rauhallinen hotelli.

     Beatiful One-bedroom Apartment in Walk Away From City Center Hae hinnat
     Beatiful One-bedroom Apartment in Walk Away From City Center

     Beatiful One-bedroom Apartment in Walk Away From City Center

       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Beatiful One-bedroom Apartment in Walk Away From City Center sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Original Sokos Hotel Lappee 117 €
      Arvosteltu 29.9.2019
      Katso tiedot
       
      Original Sokos Hotel Lappee

      Original Sokos Hotel Lappee

      Brahenkatu 1, Lappeenranta
        
       3,8/5
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ystävällinen henkilökunta ,saatiin huoneemme jo ennen kl.12. Parkkipaikka ihan vieressä.Teatteri ja kauppakeskus saman katon alla. Pitkät käytävät ,sokkeloinen. Kuolleita kärpäsiä ikkunoiden välissä.

       Scandic Patria 120 €
       Arvosteltu 5.8.2019
       Katso tiedot
        
       Scandic Patria

       Scandic Patria

       Kauppakatu 21, Lappeenranta
         
        4,1/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oikein kiva hotelli ja meidän tarkoitukseen hyvällä paikalla. Ainoastaan aamiaistarjoilu oli hieman haastava, pitkät jonot ja jännästi rakennettu.

        Two Bedroom Apartment in Lappeenranta, Raatimiehenkatu 22 Hae hinnat
        Two Bedroom Apartment in Lappeenranta, Raatimiehenkatu 22

        Two Bedroom Apartment in Lappeenranta, Raatimiehenkatu 22

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Two Bedroom Apartment in Lappeenranta, Raatimiehenkatu 22 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wolkoff Home Museum (museo). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

         Lentokenttähotellit Lappeenranta

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Lappeenranta läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Lappeenranta edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Lappeenranta voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Lappeenranta, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Lappeenranta läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Lappeenranta ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Lappeenranta ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Lappeenranta hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Lappeenranta hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Lappeenranta ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Lappeenranta hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Lappeenranta

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.