Halvat lennot Lappeenranta

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lappeenranta?

✔️ Lennot kohteeseen Lappeenranta maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lappeenranta, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin .

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lappeenranta?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lappeenranta yhdensuuntaiselle matkalle on ja menopaluulennolle . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lappeenranta?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lappeenranta helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lappeenranta saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lappeenranta?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lappeenranta lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lappeenranta?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lappeenranta helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lappeenranta lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lappeenranta sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lappeenranta (LPP) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lappeenranta (LPP), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Halvat lennot Lappeenrantaan

Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakuntakeskus itäisessä Suomessa. Lappeenranta tunnetaan kiehtovana kesäkaupunkina, jonka laaja kulttuuritarjonta yhdistettynä Saimaan rantoihin muodostaa monipuolisen kokonaisuuden. Lappeenranta onkin suosittu matkakohde kotimaan sisällä matkaileville, ja kaupunki houkuttelee myös paljon vierailijoita ulkomailta. Lennot Lappeenrantaan tarjoavat mahdollisuuden päästä nopeasti perille, olipa lähtöpaikka mikä tahansa. Halvat lennot Lappeenrantaan kuljettavat matkailijat edullisesti aivan kaupungin kyljessä sijaitsevalle lentoasemalle. Kotimaan matkailu on saanut piristysruiskeen yhä lisääntyvästä lentomatkustuksesta, sillä lentäen liikkuminen on paljon nopeampaa kuin maata pitkin. Siksi yhä useampien valinta onkin lentää ilmojen halki matkakohteeseensa. Lappeenranta houkuttelee tutustumaan kiehtovaan kaupunkiin lähemminkin, ja monille kaupungista tulee varsinainen vakiokohde. Monipuolisen tarjontansa ansiosta se sopii nimittäin monenlaisille matkailijoille aina lapsiperheistä pariskuntiin ja kaveriporukoihin. Erityisen suosittu se on kuitenkin aktiivilomailijoiden parissa, sillä Saimaan loputtomat harrastusmahdollisuudet toimivat alueen ehdottomana vetonaulana ympäri vuoden. Lento Lappeenrantaan onkin kaikkina vuodenaikoina houkutteleva vaihtoehto, ja yhä useammat tarttuvat tilaisuuteen. Matkustaminen Lappeenrantaan halvalla ja nopeasti on aina varteenotettava vaihtoehto lomalla.

Halvalla Lappeenrantaan

Suorat lennot Lappeenrantaan lennättävät kätevästi perille nopealla aikataululla. Mikäpä sen mukavampaa kuin istahtaa koneeseen, antaa lentohenkilökunnan hoitaa siirtymiseen vaadittavat toimenpiteet ja ottaa itse rennosti. Myös helppouden vuoksi lentomatkustaminen on suosittua, sillä itse voi ottaa matkan ajan rennosti. Lappeenrannassa aika vierähtää helposti kuin siivillä, sillä elämysten kaupungilla on valtavasti tarjottavaa kaikille vierailijoille. Lappeenrannan kuuluisa hiekkalinna rakennetaan joka kesä ja usein hieman erilaisena, joten se on kiehtova nähtävyys, johon voi tutustua yhä uudelleen. Jättimäinen hiekkalinnoitus on erinomainen johdanto Lappeenrannan muihin nähtävyyksiin, joihin lukeutuu esimerkiksi vähän hiekkaa kestävimmistä materiaaleista rakennettu historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja Suomen vanhin puinen raatihuone, joka odottaa omalla tutulla paikallaan uteliaita vieraita. Satama-alue on luonnollisesti yksi Lappeenrannan keskeisimmistä paikoista, ja Saimaan järviluonto houkuttaa tutustumaan monipuoliseen tarjontaansa. Lähde vaikka risteilylle tai vuokraa vene, jolla pääset tutkimaan vesistön tarjontaa.

Lentäen Lappeenrantaan

Lennot Lappeenrantaan saapuvat Lappeenrannan lentoasemalle, joka on Suomen vanhin lentoasema. Se rakennettiin jo vuonna 1918, ja vaikka lentoasema onkin toki niistä ajoista muuttunut monin tavoin, on historian havinaa aina havaittavissa sen alueella. Karjalan ilmailumuseo nimittäin sijaitsee lentoaseman alueella ja tarjoaa viihdettä kaikille historiasta kiinnostuneille. Tämä yhdistelmä on melko harvinainen, sillä monessa paikassa ei ole keksitty yhdistää historiallista kulttuurikohdetta toiminnassa olevaan lentoasemaan. Lappeenrannassa kiehtova kulttuuritarjonta alkaa siis jo heti lennon laskeuduttua. Historiallinen lentoasema sijaitsee hyvin lähellä kaupunkikeskustaa, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle kaupunkiin. Lentoaseman etäisyys keskustasta on vain noin kaksi ja puoli kilometriä, mikä on hyvin lyhyt matka taittaa millä tahansa kulkuneuvolla. Lentoasemalta Lappeenrannan matkakeskukseen johtavat Lentokentänkatu ja Ratakatu, joten liian monia mutkiakaan ei mahdu matkaan. Lentoasemalta pääsee keskustaan kätevästi paikallisbussilla. Linja numero 4 kulkee suoraan lentoaseman ohi ja kuljettaa hyvin edullisesti matkailijat perille keskustassa sijaitsevaan matkakeskukseen, josta puolestaan on tarjolla monipuoliset paikallisliikenteen yhteydet ympäri kaupunkia ja kaupunkiseutua. Autovuokraamoita lentoasemalta on helppo löytää, ja autoilu Lappeenrannassa onkin helppoa. Monet Lappeenrantaan lentävät matkailijat valitsevat vuokra-auton, jolla pääsee omatoimisesti ja itsenäisesti tutustumaan kaupunkiin ja sitä ympäröivään järviseutuun. Mikäli autoilu ei kuitenkaan tule kysymykseen, on taksi myös hyvä ja kohtuuhintainen vaihtoehto paikallisbussille. Parin kilometrin matkalta ei nimittäin ehdi vielä kertyä kovin korkeaa taksaa, joten taksi on sopiva vaihtoehto myös pienellä budjetilla matkaileville. Taksi on toki siitäkin kätevä, että se kuljettaa suoraan lentoaseman ovelta majapaikan ovelle.

Lappeenranta Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
LPP
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Lappeenranta

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lappeenranta?Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.