Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Geneve

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Geneve

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GVA
Lennon hinta 147 €

Halvat lennot Helsingistä Geneveen

Sveitsistä tulee perinteisesti mieleen puolueettomuus ja vuoristot, eikä maan lounaiskärjessä sijaitseva Geneve petä odotuksia. Lukuisat kansainväliset järjestöt pitävät päämajaa Genevessä, joten väkimäärältään suurin piirtein Turun kokoisessa kaupungissa käy kuhina ympäri vuoden. Etsi halvat lennot Helsingistä Geneveen ebookersin sivuilta ja ota haltuun Alppien ja Juravuorten ympäröimä ranskansveitsiläinen kaupunki. Suomesta Geneveen matkataan bisneksen, tieteen, politiikan ja järjestötoiminnan takia ympäri vuoden, mutta mikään ei estä lähtemästä silkalle kaupunkilomalle kauniin Genevejärven rannalle. Varaa lennot Helsingistä Geneveen ja ihaile esimerkiksi Jet d’Eauta, joka suihkuttaa vettä 140 metrin korkeuteen, tai vieraile kansainvälisten organisaatioiden toimintaa esittelevissä museoissa. Genevestä on myös helppo suunnata laskettelulomalle Sveitsin muihin osiin tai viereiseen Ranskaan.

Paras aika matkustaa Geneveen

Liiketoiminnan ja maailmanrauhan edistäminen ei katso aikaa eikä paikkaa, joten Geneve on varsin vilkas vierailukohde ympäri vuoden. Myös tavalliset tallaajat otetaan Genevessä avosylin vastaan kaikkina vuodenaikoina, mutta kaupunkilomailun kannalta kesä on parasta aikaa tutustua kaupunkiin. Lennot Helsingistä Geneveen kannattaa varata esimerkiksi Fêtes de Genèven iloisten juhlallisuuksien aikaan. Elokuun puolessa välissä järjestettävä hulppea ilotulitusnäytäntö kestää noin tunnin, eikä sen katsomisesta tarvitse pulittaa frangiakaan. Säät suosivat Genevessä lomailevia toukokuusta pitkälle syyskuuhun, eivätkä hellekelit ole täysin ennenkuulumaton ilmiö myöskään huhtikuussa tai lokakuussa. Oma lukunsa on tietysti laskettelu, jota on helppo lähteä harrastamaan Genevestä käsin. Lento Helsingistä Geneveen kestää parhaimmillaan vain kolme tuntia, ja kaikkiin tärkeimpiin hiihtokeskuksiin on Genevestä juna‑ tai bussiyhteys.

Suorat lennot Helsingistä Geneveen

Ammattiasioilla liikkuvat matkalaiset pitävät Helsinki–Geneve‑välillä liikennöivien koneiden täyttöasteen sen verran korkeana, että suoria lentoja on saatavilla ympäri vuoden. Kaikki Finnairin liikennöimät lennot kaupunkien välillä löytyvät ebookersin sivuilta, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Geneveen eri viikonpäivinä ja valitse itsellesi kätevin vuoro. Finnairilla on päivittäin yleensä yksi suora lento Helsingistä Geneveen, joka lähtee joko aamukahdeksan maissa tai iltapäivällä hiukan neljän jälkeen. Lähtöjen ajankohta vaihtelee päivittäin, joten vierekkäisten kalenteripäivien vertailu kannattaa. Jos sopivaa suoraa lentoa Helsingistä Geneveen ei löydy, yhden välilaskun sisältävä yhteys on helppo löytää. Suora lento kaupunkien välillä on noin kolme tuntia, mutta esimerkiksi Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta, SASin lennot Tukholman kautta tai KLM:n lennot Amsterdamin kautta kestävät nopeimmillaan viitisen tuntia. Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen kautta vievät koneenvaihtoineen noin kuusi tuntia, mutta Keski‑Euroopan vilkkailla lentoasemilla on hyväkin olla tarpeeksi aikaa koneen vaihtamiseen.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomen kansainvälisen lentomatkailun sykkivään sydämeen on helppo päästä julkisilla kulkuvälineillä, sillä Helsinki‑Vantaan molemmille terminaaleille pääsee kätevästi niin Kehä III:n sisä‑ kuin ulkopuolelta. ExpressBusilla on suoria kaukoliikenteen vuoroja lentoasemalle useista kaupungeista, ja pääkaupunkiseudulla valmiiksi asuvat matkalle lähtijät voivat turvautua juniin ja busseihin. Rautatientorilta pääsee bussilla Helsinki‑Vantaalle Finnair City Busilla ja HSL:n linjalla numero 615, joilla matka kaupungista lentoasemalle kestää 30–45 minuuttia. Molempien bussien kyytiin pääsee nousemaan myös matkan varrelta. Nopea ja hyvä vaihtoehto on myös kehärata, jota pitkin pääsee päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaan lentoasemalle Tikkurilan tai Myyrmäen kautta kulkevilla I‑ ja P‑junilla noin puolessa tunnissa.

Saapuminen Geneveen

Geneven kansainvälinen lentoasema on aivan kaupungin kupeessa, joten edes korkeasta hintatasostaan tunnetussa Sveitsissä viiden kilometrin taksimatka kentältä keskustaan ei ole tuhottoman kallis. Geneven keskustaan pääsee myös esimerkiksi junalla, jolla matka kestää vaivaiset kuusi minuuttia. Lentoaseman kautta kulkee kuusi eri paikallisbussilinjaa, joilla pääsee helposti eri puolille Geneveä. Lentoasemalla sijaitsevasta automaatista saa hakea ilmaisen bussilipun ensimmäistä matkaa varten, ja käytännössä kaikki Geneven majapaikat tarjoavat ilmaisen bussikortin koko loman ajaksi.

Lennot Helsinki – Geneve

Onko kohteiden Helsinki ja Geneve välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) välillä, säästät aikaa matkakohteeseesi tutustumiseen. 1 lentoyhtiötä tarjoaa suoria lentoja tällä reitillä. Finnair on yksi parhaimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Geneve välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee suurin piirtein 3 tuntia riippuen lentokoneen tyypistä, tuulesta ja mahdollisista viiveistä. Kohteiden Helsinki ja Geneve välinen etäisyys on 2 000 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Geneve välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Geneve välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Geneve välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ylimääräinen jalkatila ja loistava kanta-asiakasohjelma ovat muutamia lentoyhtiöt toisistaan erottavia ominaisuuksia. Monet eri yhtiöt operoivat lentoja reitillä Helsinki – Geneve, mutta tässä ovat vain suosituimmat vaihtoehdot:

  • Lufthansa, 81 lentoa kuussa
  • ANA, 57 lentoa kuussa
  • United Airlines, 52 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 50 lentoa kuussa
  • Air Canada, 40 lentoa kuussa
  • South African Airways, 27 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Geneve välillä on?

Välillä Helsinki – Geneve lennetään keskimäärin 5 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu onnistuu siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Geneve

Näytä kaikki 193 majoitusliikettä kohteessa Geneve
149 €
Hotel Royal

Hotel Royal

4.5 kautta 5.0 Rue de Lausanne 41-43, Geneve
Hotel Royal on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique Notre-Dame. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 202 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
83 €
ibis Geneve Centre Gare

ibis Geneve Centre Gare

3.0 kautta 5.0 10 Rue Voltaire, Geneve, GE
Ibis Geneve Centre Gare on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilique Notre-Dame. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 64 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
NH Geneva City

NH Geneva City

4.0 kautta 5.0 Avenue Wendt 42 - 44, Geneve, GE
NH Geneva City on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta L'horloge fleurien kukkakello. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.