Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Geneve

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Geneve

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GVA
Lennon hinta 139 €

Halvat lennot Helsingistä Geneveen

Sveitsistä tulee perinteisesti mieleen puolueettomuus ja vuoristot, eikä maan lounaiskärjessä sijaitseva Geneve petä odotuksia. Lukuisat kansainväliset järjestöt pitävät päämajaa Genevessä, joten väkimäärältään suurin piirtein Turun kokoisessa kaupungissa käy kuhina ympäri vuoden. Etsi halvat lennot Helsingistä Geneveen ebookersin sivuilta ja ota haltuun Alppien ja Juravuorten ympäröimä ranskansveitsiläinen kaupunki. Suomesta Geneveen matkataan bisneksen, tieteen, politiikan ja järjestötoiminnan takia ympäri vuoden, mutta mikään ei estä lähtemästä silkalle kaupunkilomalle kauniin Genevejärven rannalle. Varaa lennot Helsingistä Geneveen ja ihaile esimerkiksi Jet d’Eauta, joka suihkuttaa vettä 140 metrin korkeuteen, tai vieraile kansainvälisten organisaatioiden toimintaa esittelevissä museoissa. Genevestä on myös helppo suunnata laskettelulomalle Sveitsin muihin osiin tai viereiseen Ranskaan.

Paras aika matkustaa Geneveen

Liiketoiminnan ja maailmanrauhan edistäminen ei katso aikaa eikä paikkaa, joten Geneve on varsin vilkas vierailukohde ympäri vuoden. Myös tavalliset tallaajat otetaan Genevessä avosylin vastaan kaikkina vuodenaikoina, mutta kaupunkilomailun kannalta kesä on parasta aikaa tutustua kaupunkiin. Lennot Helsingistä Geneveen kannattaa varata esimerkiksi Fêtes de Genèven iloisten juhlallisuuksien aikaan. Elokuun puolessa välissä järjestettävä hulppea ilotulitusnäytäntö kestää noin tunnin, eikä sen katsomisesta tarvitse pulittaa frangiakaan. Säät suosivat Genevessä lomailevia toukokuusta pitkälle syyskuuhun, eivätkä hellekelit ole täysin ennenkuulumaton ilmiö myöskään huhtikuussa tai lokakuussa. Oma lukunsa on tietysti laskettelu, jota on helppo lähteä harrastamaan Genevestä käsin. Lento Helsingistä Geneveen kestää parhaimmillaan vain kolme tuntia, ja kaikkiin tärkeimpiin hiihtokeskuksiin on Genevestä juna‑ tai bussiyhteys.

Suorat lennot Helsingistä Geneveen

Ammattiasioilla liikkuvat matkalaiset pitävät Helsinki–Geneve‑välillä liikennöivien koneiden täyttöasteen sen verran korkeana, että suoria lentoja on saatavilla ympäri vuoden. Kaikki Finnairin liikennöimät lennot kaupunkien välillä löytyvät ebookersin sivuilta, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Geneveen eri viikonpäivinä ja valitse itsellesi kätevin vuoro. Finnairilla on päivittäin yleensä yksi suora lento Helsingistä Geneveen, joka lähtee joko aamukahdeksan maissa tai iltapäivällä hiukan neljän jälkeen. Lähtöjen ajankohta vaihtelee päivittäin, joten vierekkäisten kalenteripäivien vertailu kannattaa. Jos sopivaa suoraa lentoa Helsingistä Geneveen ei löydy, yhden välilaskun sisältävä yhteys on helppo löytää. Suora lento kaupunkien välillä on noin kolme tuntia, mutta esimerkiksi Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta, SASin lennot Tukholman kautta tai KLM:n lennot Amsterdamin kautta kestävät nopeimmillaan viitisen tuntia. Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen kautta vievät koneenvaihtoineen noin kuusi tuntia, mutta Keski‑Euroopan vilkkailla lentoasemilla on hyväkin olla tarpeeksi aikaa koneen vaihtamiseen.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomen kansainvälisen lentomatkailun sykkivään sydämeen on helppo päästä julkisilla kulkuvälineillä, sillä Helsinki‑Vantaan molemmille terminaaleille pääsee kätevästi niin Kehä III:n sisä‑ kuin ulkopuolelta. ExpressBusilla on suoria kaukoliikenteen vuoroja lentoasemalle useista kaupungeista, ja pääkaupunkiseudulla valmiiksi asuvat matkalle lähtijät voivat turvautua juniin ja busseihin. Rautatientorilta pääsee bussilla Helsinki‑Vantaalle Finnair City Busilla ja HSL:n linjalla numero 615, joilla matka kaupungista lentoasemalle kestää 30–45 minuuttia. Molempien bussien kyytiin pääsee nousemaan myös matkan varrelta. Nopea ja hyvä vaihtoehto on myös kehärata, jota pitkin pääsee päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaan lentoasemalle Tikkurilan tai Myyrmäen kautta kulkevilla I‑ ja P‑junilla noin puolessa tunnissa.

Saapuminen Geneveen

Geneven kansainvälinen lentoasema on aivan kaupungin kupeessa, joten edes korkeasta hintatasostaan tunnetussa Sveitsissä viiden kilometrin taksimatka kentältä keskustaan ei ole tuhottoman kallis. Geneven keskustaan pääsee myös esimerkiksi junalla, jolla matka kestää vaivaiset kuusi minuuttia. Lentoaseman kautta kulkee kuusi eri paikallisbussilinjaa, joilla pääsee helposti eri puolille Geneveä. Lentoasemalla sijaitsevasta automaatista saa hakea ilmaisen bussilipun ensimmäistä matkaa varten, ja käytännössä kaikki Geneven majapaikat tarjoavat ilmaisen bussikortin koko loman ajaksi.

Helsinki - Geneve Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Geneve

Onko kohteiden Helsinki ja Geneve välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Geneve? Hyvä valinta! Se on yksi parhaimmista lentoyhtiöistä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) välillä, joten voit olla varma, että matkasi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Geneve välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Geneve väliseen matkaan menee yleensä 3 tuntia - 3 tuntia. American Airlines ja Finnair ovat kaksi luotettavaa yhtiötä, jotka liikennöivät suoria lentoja tällä 2 000 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Geneve välisille lennoille?

Haluatko tietää vähän lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Geneve välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttä on mitä luultavimmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Geneve välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa etsiessään monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten hyvää ruokaa tai ystävällistä palvelua. Vertaile näitä hyvämaineisia lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa haluamasi mukavuudet:

  • American Airlines, 180 lentoa kuussa
  • Finnair, 47 lentoa kuussa
  • Malaysia Airlines, 30 lentoa kuussa
  • JAL, 30 lentoa kuussa
  • British Airways, 30 lentoa kuussa
  • LATAM Airlines, 28 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Geneve välillä on?

Spontaanit matkat voivat piristää elämää. 9 päivittäistä lentoa välillä Helsinki – Geneve takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Geneve

Näytä kaikki 160 majoitusliikettä kohteessa Geneve
Hae hinnat
Nash Airport Hotel

Nash Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Chemin de la Violette 11, Cointrin, Meyrin, GE
Nash Airport Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palexpo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
89 €
Holiday Inn Express Geneva Airport

Holiday Inn Express Geneva Airport

3.0 kautta 5.0 Route De Pre-Bois 16, Cointrin, Meyrin, GE
Holiday Inn Express Geneva Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palexpo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 154 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Nash Suites Hotel

Nash Suites Hotel

4.0 kautta 5.0 Avenue Louis Casai 88, Meyrin
Nash Suites Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palexpo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 133 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.