Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Geneve

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Geneve

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GVA
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 129 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 7 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Geneveen

Sveitsistä tulee perinteisesti mieleen puolueettomuus ja vuoristot, eikä maan lounaiskärjessä sijaitseva Geneve petä odotuksia. Lukuisat kansainväliset järjestöt pitävät päämajaa Genevessä, joten väkimäärältään suurin piirtein Turun kokoisessa kaupungissa käy kuhina ympäri vuoden. Etsi halvat lennot Helsingistä Geneveen ebookersin sivuilta ja ota haltuun Alppien ja Juravuorten ympäröimä ranskansveitsiläinen kaupunki. Suomesta Geneveen matkataan bisneksen, tieteen, politiikan ja järjestötoiminnan takia ympäri vuoden, mutta mikään ei estä lähtemästä silkalle kaupunkilomalle kauniin Genevejärven rannalle. Varaa lennot Helsingistä Geneveen ja ihaile esimerkiksi Jet d’Eauta, joka suihkuttaa vettä 140 metrin korkeuteen, tai vieraile kansainvälisten organisaatioiden toimintaa esittelevissä museoissa. Genevestä on myös helppo suunnata laskettelulomalle Sveitsin muihin osiin tai viereiseen Ranskaan.

Paras aika matkustaa Geneveen

Liiketoiminnan ja maailmanrauhan edistäminen ei katso aikaa eikä paikkaa, joten Geneve on varsin vilkas vierailukohde ympäri vuoden. Myös tavalliset tallaajat otetaan Genevessä avosylin vastaan kaikkina vuodenaikoina, mutta kaupunkilomailun kannalta kesä on parasta aikaa tutustua kaupunkiin. Lennot Helsingistä Geneveen kannattaa varata esimerkiksi Fêtes de Genèven iloisten juhlallisuuksien aikaan. Elokuun puolessa välissä järjestettävä hulppea ilotulitusnäytäntö kestää noin tunnin, eikä sen katsomisesta tarvitse pulittaa frangiakaan. Säät suosivat Genevessä lomailevia toukokuusta pitkälle syyskuuhun, eivätkä hellekelit ole täysin ennenkuulumaton ilmiö myöskään huhtikuussa tai lokakuussa. Oma lukunsa on tietysti laskettelu, jota on helppo lähteä harrastamaan Genevestä käsin. Lento Helsingistä Geneveen kestää parhaimmillaan vain kolme tuntia, ja kaikkiin tärkeimpiin hiihtokeskuksiin on Genevestä juna‑ tai bussiyhteys.

Suorat lennot Helsingistä Geneveen

Ammattiasioilla liikkuvat matkalaiset pitävät Helsinki–Geneve‑välillä liikennöivien koneiden täyttöasteen sen verran korkeana, että suoria lentoja on saatavilla ympäri vuoden. Kaikki Finnairin liikennöimät lennot kaupunkien välillä löytyvät ebookersin sivuilta, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Geneveen eri viikonpäivinä ja valitse itsellesi kätevin vuoro. Finnairilla on päivittäin yleensä yksi suora lento Helsingistä Geneveen, joka lähtee joko aamukahdeksan maissa tai iltapäivällä hiukan neljän jälkeen. Lähtöjen ajankohta vaihtelee päivittäin, joten vierekkäisten kalenteripäivien vertailu kannattaa. Jos sopivaa suoraa lentoa Helsingistä Geneveen ei löydy, yhden välilaskun sisältävä yhteys on helppo löytää. Suora lento kaupunkien välillä on noin kolme tuntia, mutta esimerkiksi Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta, SASin lennot Tukholman kautta tai KLM:n lennot Amsterdamin kautta kestävät nopeimmillaan viitisen tuntia. Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen kautta vievät koneenvaihtoineen noin kuusi tuntia, mutta Keski‑Euroopan vilkkailla lentoasemilla on hyväkin olla tarpeeksi aikaa koneen vaihtamiseen.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomen kansainvälisen lentomatkailun sykkivään sydämeen on helppo päästä julkisilla kulkuvälineillä, sillä Helsinki‑Vantaan molemmille terminaaleille pääsee kätevästi niin Kehä III:n sisä‑ kuin ulkopuolelta. ExpressBusilla on suoria kaukoliikenteen vuoroja lentoasemalle useista kaupungeista, ja pääkaupunkiseudulla valmiiksi asuvat matkalle lähtijät voivat turvautua juniin ja busseihin. Rautatientorilta pääsee bussilla Helsinki‑Vantaalle Finnair City Busilla ja HSL:n linjalla numero 615, joilla matka kaupungista lentoasemalle kestää 30–45 minuuttia. Molempien bussien kyytiin pääsee nousemaan myös matkan varrelta. Nopea ja hyvä vaihtoehto on myös kehärata, jota pitkin pääsee päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaan lentoasemalle Tikkurilan tai Myyrmäen kautta kulkevilla I‑ ja P‑junilla noin puolessa tunnissa.

Saapuminen Geneveen

Geneven kansainvälinen lentoasema on aivan kaupungin kupeessa, joten edes korkeasta hintatasostaan tunnetussa Sveitsissä viiden kilometrin taksimatka kentältä keskustaan ei ole tuhottoman kallis. Geneven keskustaan pääsee myös esimerkiksi junalla, jolla matka kestää vaivaiset kuusi minuuttia. Lentoaseman kautta kulkee kuusi eri paikallisbussilinjaa, joilla pääsee helposti eri puolille Geneveä. Lentoasemalla sijaitsevasta automaatista saa hakea ilmaisen bussilipun ensimmäistä matkaa varten, ja käytännössä kaikki Geneven majapaikat tarjoavat ilmaisen bussikortin koko loman ajaksi.

Helsinki - Geneve Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Geneve?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Geneve on 130 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Geneve. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Geneve on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Geneve on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Geneve on tarjolla 221 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Geneve?

  reitillä Helsinki -- Geneve liikennöi 13 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Geneve -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Geneve: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Geneva International Airport (GVA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Geneve.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Geneve?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Geneve hintaan 130 €! Reitillä Helsinki -- Geneve 13 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Geneve (GVA)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Geneve useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Geneve (GVA)\n * Finnair -- 114 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GVA\n \n\n * Lufthansa -- 25 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GVA\n \n\n * Air France -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GVA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Geneve joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 114 lentoa reitillä Helsinki -- Geneve. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 221 lentoa kohteeseen Geneve (GVA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Geneve?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Geneve kestää yleensä noin 3 tuntia, ja lennetty etäisyys on 2 001,6 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Geneve?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Geneve (GVA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.05\n * Aikaisin saapumisaika: 10.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.10\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Geneve liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Geneve liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Geneve?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: GVA la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
Välilaskut
AY 1531 07:45 am 09:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1533 04:10 pm 06:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Geneve

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteessa Geneve
NH Geneva Airport

NH Geneva Airport

Avenue De Mategnin 21, Meyrin, GE
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (46 arvostelua)

  Vivarium de Meyrin on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. CERN ja Palexpo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Centre commercial ...

  NH Geneva Airport61 €

  NH Geneva Airport61 €
  Nash Pratik Hotel

  Nash Pratik Hotel

  Chemin de la Violette 13, Meyrin
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (14 arvostelua)

   Balexertin ostoskeskus ja Palexpo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. YK:n Euroopan päämaja ja CERN ovat myös ...

   Nash Pratik Hotel70 €

   Nash Pratik Hotel70 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.