Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Geneve

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Geneve lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GVA
Lennon hinta 138 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – GVA

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Geneve Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 257 € 220 € 184 € 147 € 110 € 73 € 37 € 0 € 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T Hinta on 240 € on Lufthansa Hinta on 220 € on Lufthansa Hinta on 213 € on Lufthansa Hinta on 257 € on Turkish Airlines Hinta on 211 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 206 € on Austrian Airlines Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 202 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 213 € on Lufthansa Hinta on 144 € on Lufthansa Hinta on 206 € on Austrian Airlines Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 177 € on Lufthansa Hinta on 138 € on Lufthansa Hinta on 177 € on Lufthansa Hinta on 144 € on Lufthansa Hinta on 177 € on Lufthansa Hinta on 183 € on Lufthansa Hinta on 177 € on Lufthansa Hinta on 177 € on Lufthansa Hinta on 138 € on Lufthansa

Geneve lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenGeneve
Kohdelentokentän IATA-koodiGVA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötLufthansa, Finnair, KLM, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Air France, SAS
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta138 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Geneve (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Etsitkö suoraa lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä? Niitä ei valitettavasti tällä hetkellä tarjota. Mutta älä ole huolissasi – löydät lukuisia lentoyhtiöitä, jotka operoivat välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Geneve (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Geneve (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä kestää?

Valitse tilavin istuinpaikka, koska tulet istumaan siinä vähintään 3 tuntia ja 5 minuuttia tällä 2 000 km matkalla. Mutta suorat lennot kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä kestävät kuitenkin yleensä noin 3 tuntia ja 7 minuuttia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtölentokenttäsi ja Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, tilavat istuimet ja loistava kanta-asiakasohjelma ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia ominaisuuksia. Useat eri yhtiöt tarjoavat lentoja reitille Helsinki (ja lähialueet) – Geneve (ja lähialueet), ja tässä ovat niistä parhaimmat:

 • KLM, 104 lentoa kuussa
 • XiamenAir, 104 lentoa kuussa
 • China Southern Airlines, 86 lentoa kuussa
 • Kenya Airways, 82 lentoa kuussa
 • Delta, 78 lentoa kuussa
 • Malaysia Airlines, 56 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Geneve (ja lähialueet) välillä on?

Reitillä Helsinki (ja lähialueet) – Geneve (ja lähialueet) operoidaan keskimäärin 4 lentoa päivässä. Seuraavan loman varaaminen käy siis todella helposti.


Geneve – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Geneve

Näytä kaikki 195 majoitusliikettä kohteessa Geneve
citizenM Geneva

citizenM Geneva

31-33 Rue de la Rotisserie, Geneve
  4.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Rue du Rhône, Saint-Pierren katedraali ja L'horloge fleurien kukkakello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Geneven yliopisto ja Jet ...

  citizenM Geneva108 €

  citizenM Geneva108 €
  Nash Airport Hotel

  Nash Airport Hotel

  Chemin de la Violette 11, Cointrin, Meyrin, GE
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (6 arvostelua)

   Balexertin ostoskeskus ja Palexpo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. YK:n Euroopan ...

   Nash Airport Hotel75 €

   Nash Airport Hotel75 €
   Beau Rivage Geneva

   Beau Rivage Geneva

   13 Quai Du Mont Blanc, Geneve, GE
    5.0 kautta 5.0
     
     
    5,0/5 (2 arvostelua)

    Brunswick-monumentti ja L'horloge fleurien kukkakello ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jet d'Eau ...

    Beau Rivage Geneva482 €

    Beau Rivage Geneva482 €
    Hôtel International & Terminus

    Hôtel International & Terminus

    Rue des Alpes 20, Geneve, GE
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,3/5 (3 arvostelua)

     Basilique Notre-Dame ja L'horloge fleurien kukkakello sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jet d'Eau -suihkulähde ja YK:n Euroopan päämaja ...

     Hôtel International & Terminus93 €

     Hôtel International & Terminus93 €
     La Reserve Geneve Hotel and Spa

     La Reserve Geneve Hotel and Spa

     301, Route de Lausanne, Bellevue, GE
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,7/5 (3 arvostelua)

      YK:n Euroopan päämaja, Palais des Nations ja Palexpo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...

      La Reserve Geneve Hotel and Spa446 €

      La Reserve Geneve Hotel and Spa446 €
      Novotel Geneve Centre

      Novotel Geneve Centre

      19 Rue De Zurich, Geneve, GE
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,9/5 (15 arvostelua)

       Bains des Pâquis, Saint-Pierren katedraali ja Uskonpuhdistuksen muistomerkki sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa ...

       Novotel Geneve Centre108 €

       Novotel Geneve Centre108 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.