Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – New York

Sonder - 116 John 220 €
Sonder - 116 John

Sonder - 116 John

116 John Street, New York, NY
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Sonder - 116 John sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Federal Reserve Bank of New York (keskuspankki). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja taulutelevision.

  Radio City Apartments 106 €
  Radio City Apartments

  Radio City Apartments

  142 West 49th Street, New York, NY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Radio City Apartments on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 115 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

   The Grand NYC 150 €
   The Grand NYC

   The Grand NYC

   38 West 31st Street, New York, NY
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Grand NYC on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 28 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja taulutelevision.

    The Nomad Suites & Apartments 64 €
    The Nomad Suites & Apartments

    The Nomad Suites & Apartments

    38 W 31st Street, New York, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     The Nomad Suites & Apartments on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Broadway Suite NY 137 €
     Broadway Suite NY

     Broadway Suite NY

     38 West 31st Street, New York, NY
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Broadway Suite NY on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Studio Plus Hae hinnat
      Studio Plus

      Studio Plus

      38 W 31st Street, New York, NY
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Studio Plus on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja mikroaaltouunin.

       The Ultimate Guest House Hae hinnat
       The Ultimate Guest House

       The Ultimate Guest House

       267 E 32nd St, Brooklyn, NY
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        The Ultimate Guest House on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Prospect Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

        Studios in New York 99 €
        Studios in New York

        Studios in New York

        38 W 31st St, New York, NY
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Studios in New York on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Macy Empire Apartments 191 €
         Macy Empire Apartments

         Macy Empire Apartments

         38 W 31st St, New York, NY
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Macy Empire Apartments on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Green Holidays Apartments 186 €
          Green Holidays Apartments

          Green Holidays Apartments

          38 West 31st Street, New York, NY
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Green Holidays Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Sanctuary NYC Retreats Hae hinnat
           Sanctuary NYC Retreats

           Sanctuary NYC Retreats

           196 A Stanton Street, New York, NY
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Sanctuary NYC Retreats on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Minimaalinen Rockaway Beach Studio -huoneisto - Lähellä Metro- ja Ranta-jfk: ta 103 €
            Minimaalinen Rockaway Beach Studio -huoneisto - Lähellä Metro- ja Ranta-jfk: ta

            Minimaalinen Rockaway Beach Studio -huoneisto - Lähellä Metro- ja Ranta-jfk: ta

            314-16 B 88th St, Broad Channel, NY
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Aviator Sports and Events Center.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa New York, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa New York todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa New York – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen New York, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen New York nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             New York sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen New York nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen New York Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen New York hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa New York

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta New York, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen New York parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa New York, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa New York todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa New York – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen New York, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen New York nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             New York sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen New York nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen New York Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen New York hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa New York

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta New York, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen New York parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – New York

             Näytä kaikki 2 992 majoitusliikettä kohteessa New York
             Hotel Pennsylvania 112 €
             Hotel Pennsylvania

             Hotel Pennsylvania

             401 7th Ave, New York, NY
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

              The Roosevelt Hotel, New York City 104 €
              The Roosevelt Hotel, New York City

              The Roosevelt Hotel, New York City

              45 E 45th Street, New York, NY
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               YOTEL New York 118 €
               YOTEL New York

               YOTEL New York

               570 Tenth Avenue, New York, NY
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                Crowne Plaza Times Square Manhattan 102 €
                Crowne Plaza Times Square Manhattan

                Crowne Plaza Times Square Manhattan

                1605 Broadway At 49th St, New York, NY
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Walter Kerr Theatre, Ambassador Theatre ja Circle in the Square Theater (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Duffy Square ja Eugene O'Neill Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. 49th Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 47th – 50th Street – Rockefeller Centerin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.