Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – New York

West Side YMCA 79 €
West Side YMCA

West Side YMCA

5 West 63rd Street, New York, NY
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  West Side YMCA on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 sisäuima-allasta ja kuntoklubin. Tässä 2 tähden hostellissa on 360 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

  Vanderbilt YMCA 67 €
  Vanderbilt YMCA

  Vanderbilt YMCA

  224 East 47th Street, New York, NY
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vanderbilt YMCA on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yhdistyneiden kansakuntien päämaja. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 sisäuima-allasta ja kuntokeskus. Tässä 2 tähden hostellissa on 360 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

   HI New York City Hae hinnat
   HI New York City

   HI New York City

   891 Amsterdam Avenue, New York, NY
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    HI New York City on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi baarin, kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 734 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    International Students Residence Hae hinnat
    International Students Residence

    International Students Residence

    341 Broadway, Brooklyn, NY
      
     1.5 kautta 5.0 Tähteä

     International Students Residence on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä 1,5 tähden hostellissa on 90 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Bowery Grand Hotel 56 €
     Bowery Grand Hotel

     Bowery Grand Hotel

     143 Bowery, New York, NY
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bowery Grand Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 30 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Harlem YMCA 67 €
      Harlem YMCA

      Harlem YMCA

      180 West 135th Street, New York, NY
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Harlem YMCA on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Theater. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntoklubin. Tässä 2 tähden hostellissa on 90 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       The Local 127 €
       The Local

       The Local

       13-02 44th Avenue, Long Island City, NY
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Local on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Roosevelt Island. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 137 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

        The Bowery House 74 €
        The Bowery House

        The Bowery House

        220 Bowery, New York, NY
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Bowery House by OYO on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 110 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset hygieniatuotteet ja tallelokeron.

         Broadway Hotel and Hostel 88 €
         Broadway Hotel and Hostel

         Broadway Hotel and Hostel

         230 W 101st St, New York, NY
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Broadway Hotel and Hostel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 2 tähden hostellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Morningside Inn 106 €
          Morningside Inn

          Morningside Inn

          235 W 107th St., New York, NY
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Morningside Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 72 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           CITY ROOMS NYC - Chelsea 61 €
           CITY ROOMS NYC - Chelsea

           CITY ROOMS NYC - Chelsea

           368 8th Avenue, New York, NY
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            CITY ROOMS NYC - Chelsea on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja välipalabaarin/delin. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

            NY Moore Hostel 61 €
            NY Moore Hostel

            NY Moore Hostel

            179 Moore Street, Brooklyn, NY
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             NY Moore Hostel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Barclays Center Brooklyn (urheilu- ja viihdekeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa New York ebookersilta

             Kohteen New York hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa New York

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa New York niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa New York. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen New York Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen New York Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta New York vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen New York parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen New York kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen New York saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen New York!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – New York

             Näytä kaikki 3 700 majoitusliikettä kohteessa New York
             Hotel Pennsylvania 100 €
             Hotel Pennsylvania

             Hotel Pennsylvania

             401 7th Ave, New York, NY
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

              The Roosevelt Hotel, New York City 116 €
              The Roosevelt Hotel, New York City

              The Roosevelt Hotel, New York City

              45 E 45th Street, New York, NY
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               YOTEL New York 110 €
               YOTEL New York

               YOTEL New York

               570 Tenth Avenue, New York, NY
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Times Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Broadway ja Central Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Times Square – 42nd Streetin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 34th Street – Pennin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

                The Westin New York Grand Central 133 €
                The Westin New York Grand Central

                The Westin New York Grand Central

                212 East 42nd Street, New York, NY
                  
                 4.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. 5th Avenue ja Yhdistyneiden kansakuntien päämaja ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja New York Grand Central Terminalin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.