Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Pohjois-Amerikka suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Pohjois-Amerikka

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pohjois-Amerikka olivat annetulla aikavälillä 319 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 68 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteeseen

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
EWR Miami 27.4. - 12.5. 68 €
MSP Los Angeles 29.5. - 16.6. 106 €
ORD Las Vegas 8.6. - 15.6. 160 €
DFW Las Vegas 19.7. - 24.7. 227 €
LGA Las Vegas 23.7. - 28.7. 253 €
BOS Las Vegas 11.6. - 16.6. 283 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
JFK Miami 17.4. - 1.5. 81 €
MSP Los Angeles 17.4. - 5.5. 142 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Pohjois-Amerikka

Pohjois-Amerikka – Lomat Economy-lennoilla

Halvat lennot kohteeseen Pohjois-Amerikka

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Pohjois-Amerikka?

Halvimmat lennot kohteeseen Pohjois-Amerikka löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Pohjois-Amerikka.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Pohjois-Amerikka?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen New York (JFK) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 68 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 319 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Pohjois-Amerikka?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Pohjois-Amerikka edestakaisella lennolla on kesäkuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan kesäkuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pohjois-Amerikka?

Kohteeseen Pohjois-Amerikka lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: TAP Portugal, Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines.


Voiko kohteen Pohjois-Amerikka lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Pohjois-Amerikka voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Pohjois-Amerikka peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Pohjois-Amerikka saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Pohjois-Amerikka

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.