Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Washington

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Washingtoniin

Washington D.C. kuuluu Yhdysvaltojen kiehtovimpiin matkakohteisiin erityisesti historiallisen merkittävyytensä ansiosta. Tämä Marylandin ja Virginian osavaltioiden välillä sijaitseva hallintokeskus ja maan pääkaupunki on ehdoton matkakohde kaikille historiasta, kulttuurista ja ennen kaikkea politiikasta kiinnostuneille matkailijoille. Kävele elokuvista ja televisiosta tutussa National Mall -puistossa, jonka alueelta löytyvät kaikki kaupungin nähtävyydet. Kiipeä puiston itäpäässä kohoavalle Capitol-kukkulalle, vieraile useissa puiston alueella olevissa museoissa, käy katsomassa Lincolnin patsasta puiston länsipäässä ja päätä historiallinen kierroksesi puiston laidalla sijaitsevalle Valkoiselle talolle. Ala tehdä listaa unelmiesi käyntikohteista tässä Yhdysvaltojen poliittisessa keskuksessa ja varaa halvat lennot Washingtoniin jo tänään!

Matkajärjestelyjen tekeminen

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Washingtoniin, joten sinun on varauduttava ainakin yhteen välilaskuun matkan varrella joko jollain Euroopan tai New Yorkin suurista lentokentistä. Yhden välilaskun lento Washingtonin kestää vähintään noin yksitoista tuntia. Matkajärjestelyjä tehdessä kannattaa ottaa huomioon, että aikaero Suomen ja Washingtonin välillä on seitsemän tuntia.

Et tarvitse viisumia, kun matkustat Yhdysvaltoihin. Sen sijaan sinun on kuitenkin haettava sähköinen ESTA-matkustuslupa. Matkustusluvalla oleskelusi Yhdysvalloissa saa kestää korkeintaan 90 päivää, minkä lisäksi biometrisen passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Tarkista yksityiskohtaisemmat matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta.

Washington on lomakohteena suosituimmillaan kesä–elokuussa, jolloin lämpötila kaupungissa saattaa kohota 30 asteen lukemiin. Jos haluat välttää pahimmat kuumankosteat helteet ja turistimassat, ajoita lentosi Washingtoniin huhti–toukokuulle tai syys–lokakuulle, jolloin lämpötilat pysyttelevät 20–25 asteen välillä. Talvisin Washingtonin hotellihinnat ovat alhaisimmillaan, mutta niin ovat myös lämpötilat – varaudu lumituiskuihin ja nollan tienoilla pysytteleviin lämpöasteisiin. Jos haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Washingtoniin, ajoita matkasi syyskuukausille ja osta lentolippusi hyvissä ajoin, mielellään ainakin kaksi kuukautta ennen lähtöä.

Saapuminen Washingtoniin

Lentosi Washingtoniin voi laskeutua lentoyhteyksistäsi riippuen joko kauempana kaupungista sijaitsevalle Dullesin kansainväliselle lentoasemalle tai aivan Washingtonin keskustan tuntumassa olevalle Ronald Reagan Washingtonin kansalliselle lentoasemalle. Molemmilta lentokentiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet Washingtonin keskustaan. Voit myös halutessasi matkata molemmilta kentiltä keskustaan taksilla, yksityisellä lentokenttäkuljetuksella tai vuokra-autolla. Erityisesti lentokenttäkuljetuspalveluita ja autovuokraamoita kannattaa vertailla etukäteen verkossa, josta sinun myös kannattaa varata mieleisesi kulkuneuvo ennen matkaa.

Laskeutuminen Dullesin kansainväliselle lentoasemalle (IAD)

Dullesin lentokenttä sijaitsee Virginian osavaltiossa, noin 50 kilometrin päässä Washingtonin keskustasta länteen. Pääset lentokentältä Washingtonin keskustaan kätevästi metrolla. Osta noin viisi dollaria maksava bussilippu saapuvien lentojen hallin ovelta 4, ja hyppää sitten oven ulkopuolelta lähtevään Silver Line Express -bussiin, joka vie sinut Wiehle-Reston Eastin metroasemalle noin 15 minuutissa. Metroasemalta voit hypätä Washingtonin keskustaan kulkevaan hopeiseen metrolinjaan, jolla matka Washingtonin keskustaan kestää noin 45 minuuttia ja maksaa muutaman dollarin. Niin bussit kuin metrokin operoivat noin 10–20 minuutin välein aamuvarhaisesta iltaan. Lentokentältä Washingtonin keskustan L’Enfant Plaza -asemalle pääset myös metrobusin 5A-linjan kyydissä. Bussi operoi aamuvarhaisesta iltamyöhään, maksaa noin seitsemän dollaria, ja matka kestää yhteensä noin 45 minuuttia.

Laskeutuminen Ronald Reagan Washingtonin kansalliselle lentoasemalle (DCA)

Ronald Reagan Washingtonin lentokenttä sijaitsee aivan Washingtonin keskustan tuntumassa Potomacjoen rannalla, vain reilun viiden kilometrin päässä Washingtonin keskustasta. Lentokentältä on helppoa ja nopeaa päästä Washingtoniin keskustaan, sillä kaupungin metron sininen ja keltainen linja pysähtyvät lentokentällä. Pääset metroaseman luo kätevimmin terminaalien ja aseman väliä kulkevalla lentokenttäbussilla. Voit ostaa itsellesi muutaman dollarin hintaisen metrolipun metroaseman sisäänkäyntien luona olevista automaateista. Matka metrolla lentokentältä keskustaan kestää noin 20 minuuttia.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Washington?

Air France, Icelandair, TAP Portugal, American Airlines, Finnair, British Airways, KLM, SAS

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.