Lennot Washington

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Washingtoniin

Washington D.C. kuuluu Yhdysvaltojen kiehtovimpiin matkakohteisiin erityisesti historiallisen merkittävyytensä ansiosta. Tämä Marylandin ja Virginian osavaltioiden välillä sijaitseva hallintokeskus ja maan pääkaupunki on ehdoton matkakohde kaikille historiasta, kulttuurista ja ennen kaikkea politiikasta kiinnostuneille matkailijoille. Kävele elokuvista ja televisiosta tutussa National Mall -puistossa, jonka alueelta löytyvät kaikki kaupungin nähtävyydet. Kiipeä puiston itäpäässä kohoavalle Capitol-kukkulalle, vieraile useissa puiston alueella olevissa museoissa, käy katsomassa Lincolnin patsasta puiston länsipäässä ja päätä historiallinen kierroksesi puiston laidalla sijaitsevalle Valkoiselle talolle. Ala tehdä listaa unelmiesi käyntikohteista tässä Yhdysvaltojen poliittisessa keskuksessa ja varaa halvat lennot Washingtoniin jo tänään!

Matkajärjestelyjen tekeminen

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Washingtoniin, joten sinun on varauduttava ainakin yhteen välilaskuun matkan varrella joko jollain Euroopan tai New Yorkin suurista lentokentistä. Yhden välilaskun lento Washingtonin kestää vähintään noin yksitoista tuntia. Matkajärjestelyjä tehdessä kannattaa ottaa huomioon, että aikaero Suomen ja Washingtonin välillä on seitsemän tuntia.

Et tarvitse viisumia, kun matkustat Yhdysvaltoihin. Sen sijaan sinun on kuitenkin haettava sähköinen ESTA-matkustuslupa. Matkustusluvalla oleskelusi Yhdysvalloissa saa kestää korkeintaan 90 päivää, minkä lisäksi biometrisen passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Tarkista yksityiskohtaisemmat matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta.

Washington on lomakohteena suosituimmillaan kesä–elokuussa, jolloin lämpötila kaupungissa saattaa kohota 30 asteen lukemiin. Jos haluat välttää pahimmat kuumankosteat helteet ja turistimassat, ajoita lentosi Washingtoniin huhti–toukokuulle tai syys–lokakuulle, jolloin lämpötilat pysyttelevät 20–25 asteen välillä. Talvisin Washingtonin hotellihinnat ovat alhaisimmillaan, mutta niin ovat myös lämpötilat – varaudu lumituiskuihin ja nollan tienoilla pysytteleviin lämpöasteisiin. Jos haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Washingtoniin, ajoita matkasi syyskuukausille ja osta lentolippusi hyvissä ajoin, mielellään ainakin kaksi kuukautta ennen lähtöä.

Saapuminen Washingtoniin

Lentosi Washingtoniin voi laskeutua lentoyhteyksistäsi riippuen joko kauempana kaupungista sijaitsevalle Dullesin kansainväliselle lentoasemalle tai aivan Washingtonin keskustan tuntumassa olevalle Ronald Reagan Washingtonin kansalliselle lentoasemalle. Molemmilta lentokentiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet Washingtonin keskustaan. Voit myös halutessasi matkata molemmilta kentiltä keskustaan taksilla, yksityisellä lentokenttäkuljetuksella tai vuokra-autolla. Erityisesti lentokenttäkuljetuspalveluita ja autovuokraamoita kannattaa vertailla etukäteen verkossa, josta sinun myös kannattaa varata mieleisesi kulkuneuvo ennen matkaa.

Laskeutuminen Dullesin kansainväliselle lentoasemalle (IAD)

Dullesin lentokenttä sijaitsee Virginian osavaltiossa, noin 50 kilometrin päässä Washingtonin keskustasta länteen. Pääset lentokentältä Washingtonin keskustaan kätevästi metrolla. Osta noin viisi dollaria maksava bussilippu saapuvien lentojen hallin ovelta 4, ja hyppää sitten oven ulkopuolelta lähtevään Silver Line Express -bussiin, joka vie sinut Wiehle-Reston Eastin metroasemalle noin 15 minuutissa. Metroasemalta voit hypätä Washingtonin keskustaan kulkevaan hopeiseen metrolinjaan, jolla matka Washingtonin keskustaan kestää noin 45 minuuttia ja maksaa muutaman dollarin. Niin bussit kuin metrokin operoivat noin 10–20 minuutin välein aamuvarhaisesta iltaan. Lentokentältä Washingtonin keskustan L’Enfant Plaza -asemalle pääset myös metrobusin 5A-linjan kyydissä. Bussi operoi aamuvarhaisesta iltamyöhään, maksaa noin seitsemän dollaria, ja matka kestää yhteensä noin 45 minuuttia.

Laskeutuminen Ronald Reagan Washingtonin kansalliselle lentoasemalle (DCA)

Ronald Reagan Washingtonin lentokenttä sijaitsee aivan Washingtonin keskustan tuntumassa Potomacjoen rannalla, vain reilun viiden kilometrin päässä Washingtonin keskustasta. Lentokentältä on helppoa ja nopeaa päästä Washingtoniin keskustaan, sillä kaupungin metron sininen ja keltainen linja pysähtyvät lentokentällä. Pääset metroaseman luo kätevimmin terminaalien ja aseman väliä kulkevalla lentokenttäbussilla. Voit ostaa itsellesi muutaman dollarin hintaisen metrolipun metroaseman sisäänkäyntien luona olevista automaateista. Matka metrolla lentokentältä keskustaan kestää noin 20 minuuttia.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Washington?

✔️ Lennot kohteeseen Washington maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Washington, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin .

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Washington?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Washington yhdensuuntaiselle matkalle on ja menopaluulennolle . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Washington?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Washington helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Washington saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Washington?

✔️ Voit muuttaa kohteen Washington lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Washington?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Washington helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Washington lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Washington sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Washington (WAS) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Washington (WAS), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Washington Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi WAS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Washington?Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.