Halvat lennot Kanadaan alkaen 397 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kanada suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kanada

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kanada olivat annetulla aikavälillä 397 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 701 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
TAP Portugal
Icelandair
Lufthansa
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Air Canada

Kanadan-matkat vievät viihtymään luontoon

Pohjois-Amerikassa sijaitseva Kanada on paitsi pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio, myös yhä suositumpi matkailukohde suomalaisten keskuudessa. Kanada on tunnettu erityisesti jylhästä luonnostaan: järvien, metsien ja vuorten merkitsemät maisemat ovat varmasti kaikkien patikoinnin, laskettelun ja kalastuksen ystävien mieleen. Kanadassa on kuitenkin myös vaikuttavia suurkaupunkeja, kuten Toronto ja Vancouver, joiden nähtävyydet, positiivinen ilmapiiri ja siisteys ovat ilahduttavia kokemuksia. Mitäpä, jos varaisit Kanadan-matkat vaikkapa itsellesi ja parhaalle ystävällesi?

Halvat lennot Kanadaan

Löydät halvat matkat Kanadaan edullisesti ja helposti ebookersin sivuilta, joilla voit vertailla eri lentoyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja yhdellä silmäyksellä. Suoria lentoja Kanadaan ei valitettavasti ole toistaiseksi tarjolla, mutta pääset esimerkiksi Torontoon lentäen nopeimmillaan hieman yli kymmenessä tunnissa yksi välilasku mukaan lukien. Vancouveriin taas pääset niin ikään yhdellä välilaskulla nopeimmillaan alle 15 tunnissa. Mitä kaikkea sinun sitten kannattaa ottaa huomioon, jos haluat saada mahdollisimman halvat lennot Kanadaan? Ensinnäkin paljon merkitystä on lentoyhtiön valinnalla: jos haluat välttämättä pitäytyä tutussa, hyväksi kokemassasi lentoyhtiössä, saatat joutua maksamaan rutkasti ylimääräistä. Jos taas käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen vertailuun, voit huomata, että halvempiakin yhteyksiä on tarjolla. Halvimmat lennot Kanadan Torontoon saat todennäköisesti American Airlinesilta, Air Berliniltä ja British Airwaysilta. Montrealiin pääset edullisesti ainakin United Airlinesin ja Lufthansan lennoilla.

Paras aika matkustaa Kanadaan

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin alhaisimmillaan huhti- ja syyskuussa. Kevät ja syksy ovat muutenkin erinomaisia aikoja lähteä Kanadaan, sillä silloin vältät suurimmat ruuhkat suosituissa nähtävyyksissä. Kalleimmillaan lennot Kanadaan ovat kesällä ja vuodenvaihteessa. Jos et voi vaikuttaa matkasi ajankohtaan kovin paljon, kannattaa lennot ainakin varata ajoissa. Siten voit säästää rutkasti ylimääräistä rahaa matkakassaasi.

Perillä Kanadassa

Oletko jo varannut edulliset lennot Kanadaan? Jos et, kannattaa alkaa selailla matkaoppaita ja etsiä niistä juuri omaan makuun sopiva matkakohde. Suomesta on tarjolla lentoja moniin Kanadan kaupunkeihin: Toronton, Vancouverin ja Montrealin lisäksi kansainvälisiä lentoja laskeutuu Calgaryyn, Edmontoniin, Halifaxiin, Ottawaan ja Winnipegiin. Kaikkien näiden kaupunkien lentokentät ovat suuria ja moderneja, ja niissä on saatavilla runsaasti kahviloita, ravintoloita, myymälöitä sekä rahanvaihtopisteitä. Kaikkien kaupunkien lentokentiltä pääset kaupungin keskustaan yleensä varsin helposti bussilla tai junalla. Taksin ottaminen terminaalin edustalta voi myös olla hyvä vaihtoehto, varsinkin jos lentosi laskeutuu yöaikaan tai jos matkustat esimerkiksi lastesi kanssa.

Saapuminen Torontoon tai Vancouveriin

Jos lennät Torontoon, laskeudut Kanadan vilkkaimmalle lentokentälle. Pearsonin kansainvälinen lentokenttä (IATA: YYZ) palvelee vuosittain yli 40 miljoonaa matkustajaa. Torontossa on myös pienempi, Billy Bishopin kansainvälinen lentokenttä (IATA: YTZ), mutta todennäköisesti et päädy sinne. Suuremmalta lentokentältä pääset parhaiten hotelliisi Torontoon junalla, joka lähtee terminaalista 1. Junalipun hinta on noin kymmenen dollarin molemmin puolin riippuen siitä, mihin osaan kaupunkia olet matkalla. Terminaalista liikennöi myös nopeita busseja Toronton keskustaan. Bussilla matka kestää noin 45 minuuttia. Vancouverin kansainvälinen lentokenttä (IATA: YVR) puolestaan on matkustajamäärältään Kanadan toiseksi vilkkain lentokenttä yli 20 miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan. Pääset Vancouverin lentokentältä kaupungin keskustaan alle puolessa tunnissa kätevästi junalla, joka lähtee saapuvien lentojen terminaalista. Lippu Canada Line -yhtiön junaan maksaa alle kymmenen dollaria. Taksimatka lentokentältä hotelliisi maksaa 20–40 dollaria riippuen siitä, millä alueella hotellisi sijaitsee. Älä huolestu suurten lentokenttien ihmisvilinästä – kanadalaiset ovat ystävällisiä ja avuliaita neuvomaan, jos olet epävarma suunnasta.

Valmiina Kanadan-seikkailuun?

Vaikka Kanada on kaukana, lento Kanadaan ja takaisin on ollut monille suomalaisille matkoista se kaikkein unohtumattomin. Monellakin tavalla ainutlaatuisessa Kanadassa riittää koettavaa laidasta laitaan: niin urheilun ystävät, shoppailijat kuin kulttuurinnälkäisetkin löytävät maasta varmasti lempipaikkansa. Kanada on todellinen kulttuurien sulatusuuni, ja siellä on myös omat alkuperäiskansansa, joiden kulttuuriin ja taiteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua. Hyvää matkaa Kanadaan!

Autonvuokraustarjoukset Kanada

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.