Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Winnipeg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Winnipeg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi YWG
Lennon hinta 481 €

Lennot Helsingistä Winnipegiin

Kiehtooko Kanada, haikailetko retkeä Pohjois-Amerikan suurille järville? Vai oletko kenties matkustamassa Winnipegiin työasioissa? Manitoban provinssin pääkaupunki on Kanadan keskilännen tärkein risteysasema, minkä vuoksi sen sanotaankin olevan ”portti länteen”. Oli matkasi syy mikä tahansa, meidän kauttamme voit etsiä lennot Helsingistä Winnipegiin ja pääset tutustumaan Kanadan preeria-alueen suurimpaan kaupunkiin. Winnipeg on erinomainen lomakohde ympäri vuoden, sillä mielekästä tekemistä ja nähtävää riittää kesät talvet.

Milloin Winnipegiin kannattaa matkustaa?

Winnipeg sijaitsee Kanadan eteläosassa aivan suurten järvien lähellä. Kaupungissa vallitsee kostea mannerilmasto, johon kuuluvat lämpimät kesät ja kylmät talvet. Lämpötilat vaihtelevat Winnipegissä vuoden aikana kesän noin +20 asteesta talven -20 asteeseen. Sopiva matkustusajankohta riippuu ennen kaikkea siitä, mitä haluat Winnipegissä oleskelusi aikana tehdä; talvisaikaan houkuttimina ovat erinomaiset talviurheilumahdollisuudet sekä tietysti jääkiekko, ja kesällä Winnipegissä oleskeluun voi yhdistää vaikkapa kaupunki- ja luontoloman parhaat puolet.

Milloin voin varata halvat lennot Helsingistä Winnipegiin?

Halvimmat lennot Winnipegiin löydät todennäköisimmin vilkkaimman lomasesongin ulkopuolelta syksyllä tai keväällä – esimerkiksi loka- tai maaliskuussa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on useita yhteyksiä Winnipegiin monilla eri lentoyhtiöillä, ja reitillä on yleensä kaksi välilaskua, joista ensimmäinen on useimmiten Kööpenhaminassa tai Frankfurtissa ja toinen jollakin Pohjois-Amerikan kentällä. Kokonaislentoaika Helsingistä Winnipegiin on parhaimmillaan noin 17 tuntia tai jopa sen alle, mutta vaihtelua matkan kestossa eri lentoyhdistelmien välillä on paljon. Tiedon lentomatkan kestosta näet palvelussamme suoraan lentojen listauksesta.

Koska reittilentojen hinnoilla on tapana nousta mitä lähemmäs matkustuspäivää tullaan, kannattaa sinun varata lennot hyvissä ajoin. Sivustollamme voit tutustua useiden eri lentoyhtiöiden tarjontaan ja saatavilla oleviin yhteyksiin, ja näin saat napattua halvat lennot Helsingistä Winnipegiin.

Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin liikenteelle vuonna 1952 Helsingin olympialaisia varten ja se on Suomen vilkkain lentokenttä. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Helsingin keskustasta noin 20 kilometrin päässä ja sinne pääsee tätä nykyä junalla suoraan Helsingin rautatieasemalta. Muualta Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo tulla linja-autolla, jotka tuovat matkustajat suoraan terminaalien ovelle. Henkilöautolla saapuville Helsinki-Vantaan lentoasemalla on hyvät pysäköintimahdollisuudet niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseen pysäköintiin. Matkavarauksestasi tai lentoyhtiön kotisivuilta näet, kummasta Helsinki-Vantaan terminaalista oma lentosi lähtee.

Saapuminen Winnipegin lentoasemalle

Winnipegin James Armstrong Richardson International Airport (YWG), yksi Kanadan vilkkaimmista lentokentistä, sijaitsee vain noin 6 kilometrin päässä Winnipegin keskustasta. Lentoasemaa on perusparannettu 2000-luvulla ja siellä on erittäin kattavat palvelut. Lentoasemalta on hyvät bussiyhteydet muualle kaupunkiin, ja taksit päivystävät terminaali 3:n edessä. Winnipegin lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita, joista saat käyttöösi auton, mikäli haluat jatkaa matkaa omatoimisesti.

Miten voin viettää aikaani Winnipegissä?

Winnipeg on todella monipuolinen kaupunki, jonka suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluvat joen päälle rakennettu ulkoilmaostoskeskus The Forks, Kanadan kuninkaallinen rahapaino sekä Esplanade Riel -silta. Winnipegissä on myös paljon museoita ja taidegallerioita ja siellä järjestetään monenlaisia tapahtumia. Winnipeg tunnetaan etenkin urheilukaupunkina, jonka tarjonta ei rajoitu pelkästään NHL-jääkiekkoon; urheilutapahtumia järjestetään ympäri vuoden, ja lajeja riittää curlingista jalkapalloon.

Luonnon ystävälle Winnipegissä ja sen ympäristössä on nähtävää yllin kyllin. Manitoba- ja Winnipeg-järvien luonto kaupungin pohjoispuolella mykistää kauneudellaan, ja järvien lähellä on myös vierailun arvoisia viinitiloja. Kanadan luontoon saat tuntumaa jo aivan Winnipegin kaupungin kupeessa FortWhyten teemapuistossa, jossa voit nähdä mm. kokonaisen biisonilauman laiduntamassa. Pohjois-Amerikan suurin nisäkäs on vaikuttava ilmestys, ja FortWhytestä löytyy yhtä sun toista muutakin luonnonläheistä puuhaa.

Liikkuminen Winnipegissä

Winnipegissä on kattava julkisen liikenteen bussiverkosto, jolla pärjäät varmasti, jos tarkoituksesi on oleskella ja liikkua lähinnä kaupungin alueella. Winnipegin julkisesta bussiliikenteestä vastaa Winnipeg Transit, jolla on käytössään yli 500 bussia lähes 90 reitillä. Jos haluat nähdä Winnipegin ympäristöä hieman laajemminkin, kannattaa harkita auton vuokraamista.

Varatuimmat hotellit Winnipeg

Näytä kaikki 230 majoitusliikettä kohteessa Winnipeg
75 €
Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg

Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg

3.0 kautta 5.0 1808 Wellington Ave, Winnipeg, MB
Victoria Inn Hotel and Convention Centre Winnipeg on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kid City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 260 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
96 €
The Fort Garry Hotel

The Fort Garry Hotel

3.5 kautta 5.0 222 Broadway, Winnipeg, MB
The Fort Garry Hotel, Spa and Conference Centre, Ascend Hotel Collection on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Forks Market (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 240 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
71 €
Viscount Gort Hotel

Viscount Gort Hotel

3.0 kautta 5.0 1670 Portage Ave, Winnipeg, MB
Viscount Gort Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Polo Park (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 135 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.