Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Vancouver

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Vancouver

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi YVR
Lennon hinta 554 €

Lennot Helsingistä Vancouveriin tuovat läntisen Kanadan upeisiin maisemiin

Vancouver sijaitsee Kanadan lounaiskolkassa Tyynenmeren rannalla, Brittiläisen Kolumbian provinssissa. Vancouver yltää jatkuvasti kärkeen asukkaiden elämänlaatua mittaavissa kaupunkivertailuissa. Upea luonto kaupungin ympärillä vetää tänne paitsi asukkaita, myös paljon matkailijoita.

Kultaryntäys toi ensimmäiset asukkaat

Alueelta löydettiin kultaa vuonna 1857, ja Fraserin kultaryntäys toi nykyisen Vancouverin liepeille kymmeniä tuhansia kullanetsijöitä. Alue oli tuolloin vielä Britannian kruunun alaisuudessa. Kullan huuhdonta johti maakiistoihin ja kahinointiin alkuperäisväestön kanssa. Ryntäys oli kuitenkin ohi muutamassa vuodessa, kun hiekkasärkkien kultavarat oli käytetty loppuun.

Linnuntietä matkaa Helsingistä Vancouveriin on 7 520 kilometriä. Matkalla joutuu usein tekemään ainakin kaksi välilaskua, ja lennot Helsingistä Vancouveriin kestävät usein yhteensä reilun vuorokauden. Vancouver on Tyynenmeren aikavyöhykkeellä, joten kello on siellä kymmenen tuntia Suomen aikaa jäljessä. Keväällä ja syksyllä aikaero voi erota tästä tunnin, sillä kesäaikaan ja normaaliaikaan siirrytään hieman eri aikaan kuin Suomessa.

Halvat lennot Helsingistä Vancouveriin laskeutuvat jollekin neljästä alueen lentoasemasta. Richmondissa 12 kilometrin päässä Vancouverin keskustasta sijaitse Vancouverin kansainvälinen lentoasema (YVR). Aluetta palvelevat lisäksi Abbotsfordin kansainvälinen lentoasema (YXX) 65 kilometrin päässä Vancouverista itään sekä Victorian kansainvälinen lentoasema (YYJ) Vancouverinsaarella noin 75 kilometriä Vancouverin kaupungista etelään. Neljäs suosittu lentoasema Vancouveriin tulijoille on Bellinghamin kansainvälinen lentoasema (BLI) Yhdysvaltain puolella Washingtonin osavaltiossa, 80 kilometriä Vancouverista kaakkoon.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset kehärataa pitkin I- tai P-junalla, jotka kulkevat eri reittiä, mutta matka-ajassa on eroa vain viisi minuuttia I-junan hyväksi. Kentälle pääsee Helsingistä lisäksi seutuliikenteen busseilla tai Rautatieaseman vierestä lähtevällä Finnair City Busilla. Muualta Suomesta tultaessa kannattaa matkaa suunnitellessa tutustua kaukoliikenteen bussivuoroihin, joista osa ajaa lentokentän kautta. Jos oma auto on helpoin ratkaisu, tutustu pysäköinnin hintoihin etukäteen Internetissä. Pysäköintimaksuun sisältyy bussikuljetus terminaaleihin, joten autoa ei ole pakko jättää ensimmäiseen ruutuun.

Asiakirjat kuntoon ennen matkaa

Kanadaan matkustavilta vaaditaan uusi maahanpääsylupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Se on pakollinen viisumivapaiden maiden kansalaisille. eTA-viisumi haetaan verkosta vähintään 72 tuntia ennen lentoa.

Mikäli lennät Bellinghamin lentoasemalle Yhdysvaltain puolelle, tarvitset Yhdysvaltain ESTA-matkustusluvan (Electronic System for Travel Authorisation). Sitä on anottava verkossa hyvissä ajoin ennen matkaa.

Siirtyminen Vancouverin lentoasemalta kaupunkiin

Vancouverin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Sea Islandin saarella Richmondissa, 12 kilometriä Vancouverin keskustasta etelään. Kansainväliset lennot saapuvat D- ja E-terminaaleihin. Kentällä on panostettu Vancouverin alueen alkuperäiskansojen kulttuurin esittelyyn erilaisin taide-esinein.

Vancouverin lentoasemalta kaupunkiin pääsee Canada Line -junalla, joka vie kentältä Vancouverin keskustaan alle puolessa tunnissa. Juna-asema on lentokentällä kotimaan ja kansainvälisten lentojen terminaalien välissä. Seuraa Canada Line -opasteita. Itse Vancouverin kaupungissa on hyvin toimiva julkinen liikenne, joka muodostuu lähijunista, busseista, johdinautoista, raitiovaunuista ja vesibusseista. Raitiovaunut ovat liikennöineet täällä jo vuodesta 1890.

Taksipalvelut löytyvät tasolta 2. Takseilla on kiinteä hinta, enintään 40 dollaria, Vancouverin eri kaupunginosiin. Tämän lisäksi kuljettaja odottaa saavansa tippiä. Kauemmas lentokentästä matkattaessa käytössä on taksamittari. Kentällä palvelee myös useita autonvuokraamoja.

Siirtyminen muilta lentoasemilta eteenpäin

Abbotsfordin kansainväliseltä lentoasemalta Vancouveriin pääset esimerkiksi Greyhound Canadan busseilla. Voit myös ottaa taksin Mission City -rautatieasemalle, josta pääset junalla Vancouverin Waterfront Stationille. Kentällä on myös autonvuokrauspalveluita.

Victorian kansainvälinen lentoasema on pieni lentoasema Saanichin niemellä Vancouverinsaarella. Täältä on paikallisbussiyhteys Saanichin ja Sidneyn asutuskeskuksiin. Victorian kenttä sopii erityisesti niille, joiden matkakohteena on Vancouverinsaari. Lentokentältä 10 kilometriä pohjoiseen sijaitsee Swartz Bayn lauttaterminaali. Sieltä kulkee BC Ferries -yhtiön lauttoja eri puolille Vancouverin edustan rannikkoa. Matkaa kentältä voi jatkaa kätevästi myös taksilla tai vuokra-autolla. Autonvuokraamoja kentällä on neljä.

Yhdysvaltain puolella Washingtonin osavaltiossa sijaitsee Bellinghamin kansainvälinen lentoasema. Sieltä kulkee Vancouverin kaupunkiin busseja. Myös Bellinghamin lentoasemalta voit jatkaa eteenpäin vuokra-autolla.

Helsinki - Vancouver Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Vancouver?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Vancouver on 554 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Vancouver. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Vancouver on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Vancouver on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Vancouver on tarjolla 76 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Vancouver?

  reitillä Helsinki -- Vancouver liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Vancouver -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Vancouver: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vancouver Intl. (YVR), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Vancouver.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Vancouver?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Vancouver hintaan 554 €! Reitillä Helsinki -- Vancouver 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Vancouver (YVR)\n * Finnair\n * Delta Air Lines\n * American Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Vancouver useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Vancouver (YVR)\n * Finnair -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- YVR\n \n\n * Delta Air Lines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- YVR\n \n\n * American Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- YVR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Vancouver joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 17 lentoa reitillä Helsinki -- Vancouver. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 76 lentoa kohteeseen Vancouver (YVR).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Vancouver tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Vancouver ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 13 tuntia, 40 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 8 172,11 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 22 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 22 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Vancouver?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Vancouver (YVR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 11.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Vancouver?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Vancouver

Näytä kaikki 1 324 majoitusliikettä kohteessa Vancouver
199 €
Pan Pacific Vancouver

Pan Pacific Vancouver

4.5 kautta 5.0 999 Canada Pl, Vancouver, BC
Pan Pacific Vancouver on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Vancouverin rantakatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 503 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
72 €
Coast Vancouver Airport Hotel

Coast Vancouver Airport Hotel

3.0 kautta 5.0 1041 SW Marine Dr, Vancouver, BC
Coast Vancouver Airport Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Main Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 133 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
208 €
Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel

Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel

4.5 kautta 5.0 3111 Grant McConachie Way, Richmond, BC
Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Richmond Night Market sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 386 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.