Halvat lennot Los Angeles

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Los Angeles

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Los Angeles olivat annetulla aikavälillä 620 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 621 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Los Angeles vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Los Angelesiin

Eteläisen Kalifornian aurinkoinen Los Angeles tunnetaan kaikkialla maailmassa ihanteellisesta ilmastostaan sekä upeista nähtävyyksistään. Se on myös monien kuuluisien supertähtien kotipaikka ja täynnä toinen toistaan mahtavampia shoppailumahdollisuuksia. Se houkutteleekin valtavasti vierailijoita ympäri vuoden, sillä ikuisen kesän Kaliforniassa sijaitseva Los Angeles on aina hyvä matkakohde. Halvat lennot Los Angelesiin on helppo löytää, etenkin jos on hyvissä ajoin asialla. Lennot Los Angelesiin ovat hyvin suosittuja, minkä ansiosta niitä onkin tarjolla varsin paljon kaikkina vuodenaikoina. Suoria lentoja Los Angelesiin ei Suomesta ole tarjolla, mutta yhdellä välilaskulla pääsee kätevästi perille nopeillakin vaihdoilla. Lento Los Angelesiin kestää yhdellä välilaskulla Helsingistä lyhimmillään noin 14 tuntia ja välilaskun pituudesta riippuen enimmillään parikymmentä tuntia. Mitä aiemmin on liikkeellä lentojen varaamisessa, sitä edullisemmalla hinnalla lentoja Los Angelesiin on tarjolla. Yleisesti ottaen hinnat ovat kohtuullisia vielä pari kuukautta ennen lähtöä, mutta sen jälkeen lentojen hinnat alkavat kivuta ylöspäin lähtöpäivän lähestyessä. Aikaisin varaavalla on usein myös enemmän valinnan varaa, sillä suosituimmat paikat voidaan varata jo varhain. Koska lentoja Los Angelesiin on kuitenkin tarjolla runsaasti, pääsevät myöhemminkin heränneet varmasti haluamanaan päivänä lentoon. Vuodenajat vaikuttavat hintoihin jonkin verran, ja esimerkiksi syksyisin on yleensä mahdollista päästä halvalla Los Angelesiin, erityisesti verrattuna kesän ja joulun sesonkiaikoihin, jolloin lennot ovat kalleimmillaan. Lisäksi kannattaa aina tutkia viikonpäivien välisiä eroja hinnoissa. Viikonloppuisin lennot tapaavat olla kalliimpia kuin keskellä viikkoa.

Los Angelesiin halvalla

Los Angeles on hyvin monipuolinen matkakohde, joka sopii kaikenlaisille matkailijoille. Olitpa sitten liikkeellä perheen, puolison tai kaveriporukan kanssa, enkelten kaupunki tarjoaa paljon kiinnostavaa tekemistä ja tietenkin kiehtovia nähtävyyksiä. Se tunnetaan myös varsinaisena shoppailuparatiisina, joten on ehkä hyvä idea jättää vähän tyhjää tilaa matkalaukkuun pakatessa. Kannattaa myös tutustua jo etukäteen eri lentoyhtiöiden ehtoihin matkatavaroista ja niiden painorajoista, sillä erityisesti halpalentoyhtiöt saattavat veloittaa lisämaksuja ruumaan menevistä matkalaukuista. Halvat lennot Los Angelesiin voi löytää myös muilta kuin halpalentoyhtiöiltä etenkin, jos on hyvissä ajoin asialla. Los Angelesiin lentävät kotimaisen Finnairin lisäksi tiheästi hyvin monet lentoyhtiöt. Siksi lentoja Los Angelesiin onkin niin helppo löytää. Valinnan voi tehdä monilla perusteilla, sillä jollekin on tärkeää päästä juuri jonkin tietyn yhtiön lennolle, jollekin tärkein kriteeri on hintalappu ja jollekin aikataulu. Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin sopiva lento Los Angelesiin. Hintahaarukka on laaja, ja vaihteluita löytyy myös saman lentoyhtiön hinnoissa viikonpäivien ja vuodenaikojen välillä. Tarkkaavainen matkustaja löytää halvimmat lennot Los Angelesiin tutkimalla tarjontaa säännöllisesti.

Matkat Los Angelesiin sujuvat kätevästi

Lennot Los Angelesiin laskeutuvat kaupungin suurelle ja vilkkaalle kansainväliselle LAX-lentoasemalle. Se sijaitsee noin 26 kilometrin päässä keskustasta, eli matka on varsin kohtuullinen. Los Angeles on erittäin suuri kaupunki, jossa etäisyydet voivat olla pitkiäkin. Siksi monet valitsevat siirtymistavaksi lentoasemalta hotellille vuokra-auton, jolla pääsee liikkumaan suuressa kaupungissa kätevästi minne tahansa. Lentoasemalta on kuitenkin myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustan alueelle. Kaikille autonvuokraus ei ole mieluinen vaihtoehto, ja siksi onkin hyvä tietää, että paikallisliikenteen bussit kuljettavat varsin sujuvasti paikasta toiseen – hyvin edullisesti. Kaupungissa toimii myös metro, joka kuitenkin palvelee linjoineen parhaiten paikallista työssäkäyvää väestöä. Kun tutustut reittiin lentoasemalta hotellille etukäteen, matka sujuu mukavammin niin julkisilla liikennevälineillä kuin vuokra-autollakin. Kätevät yhteydet ympäri suurkaupunkia tekevät lomasta Los Angelesissa mukavan kokemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Los Angeles?

✔️ Lennot kohteeseen Los Angeles maksavat yleensä 621 €–1 060 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Los Angeles, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 620 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Los Angeles?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Los Angeles yhdensuuntaiselle matkalle on syyskuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Los Angeles?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Los Angeles helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Los Angeles saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Los Angeles?

✔️ Voit muuttaa kohteen Los Angeles lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Los Angeles?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Los Angeles helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Los Angeles lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Los Angeles sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Condor, Scandinavian Airlines, Delta, Lufthansa, United, Air France, Icelandair, Air Canada, Brussels Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Los Angeles (QLA) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Los Angeles (QLA), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Los Angeles Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
QLA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Condor, Scandinavian Airlines, Delta, Lufthansa, United, Air France, Icelandair, Air Canada, Brussels Airlines
Halvin lento
621 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Menopaluumatkan hinta
183 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

Condor, Scandinavian Airlines, Delta, Lufthansa, United, Air France, Icelandair, Air Canada, Brussels Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.