Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Los Angeles

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Kohdekaupunki Los Angeles
Lennon hinta 226 €

Halvat lennot Los Angelesiin

Eteläisen Kalifornian aurinkoinen Los Angeles tunnetaan kaikkialla maailmassa ihanteellisesta ilmastostaan sekä upeista nähtävyyksistään. Se on myös monien kuuluisien supertähtien kotipaikka ja täynnä toinen toistaan mahtavampia shoppailumahdollisuuksia. Se houkutteleekin valtavasti vierailijoita ympäri vuoden, sillä ikuisen kesän Kaliforniassa sijaitseva Los Angeles on aina hyvä matkakohde. Halvat lennot Los Angelesiin on helppo löytää, etenkin jos on hyvissä ajoin asialla. Lennot Los Angelesiin ovat hyvin suosittuja, minkä ansiosta niitä onkin tarjolla varsin paljon kaikkina vuodenaikoina. Suoria lentoja Los Angelesiin ei Suomesta ole tarjolla, mutta yhdellä välilaskulla pääsee kätevästi perille nopeillakin vaihdoilla. Lento Los Angelesiin kestää yhdellä välilaskulla Helsingistä lyhimmillään noin 14 tuntia ja välilaskun pituudesta riippuen enimmillään parikymmentä tuntia. Mitä aiemmin on liikkeellä lentojen varaamisessa, sitä edullisemmalla hinnalla lentoja Los Angelesiin on tarjolla. Yleisesti ottaen hinnat ovat kohtuullisia vielä pari kuukautta ennen lähtöä, mutta sen jälkeen lentojen hinnat alkavat kivuta ylöspäin lähtöpäivän lähestyessä. Aikaisin varaavalla on usein myös enemmän valinnan varaa, sillä suosituimmat paikat voidaan varata jo varhain. Koska lentoja Los Angelesiin on kuitenkin tarjolla runsaasti, pääsevät myöhemminkin heränneet varmasti haluamanaan päivänä lentoon. Vuodenajat vaikuttavat hintoihin jonkin verran, ja esimerkiksi syksyisin on yleensä mahdollista päästä halvalla Los Angelesiin, erityisesti verrattuna kesän ja joulun sesonkiaikoihin, jolloin lennot ovat kalleimmillaan. Lisäksi kannattaa aina tutkia viikonpäivien välisiä eroja hinnoissa. Viikonloppuisin lennot tapaavat olla kalliimpia kuin keskellä viikkoa.

Los Angelesiin halvalla

Los Angeles on hyvin monipuolinen matkakohde, joka sopii kaikenlaisille matkailijoille. Olitpa sitten liikkeellä perheen, puolison tai kaveriporukan kanssa, enkelten kaupunki tarjoaa paljon kiinnostavaa tekemistä ja tietenkin kiehtovia nähtävyyksiä. Se tunnetaan myös varsinaisena shoppailuparatiisina, joten on ehkä hyvä idea jättää vähän tyhjää tilaa matkalaukkuun pakatessa. Kannattaa myös tutustua jo etukäteen eri lentoyhtiöiden ehtoihin matkatavaroista ja niiden painorajoista, sillä erityisesti halpalentoyhtiöt saattavat veloittaa lisämaksuja ruumaan menevistä matkalaukuista. Halvat lennot Los Angelesiin voi löytää myös muilta kuin halpalentoyhtiöiltä etenkin, jos on hyvissä ajoin asialla. Los Angelesiin lentävät kotimaisen Finnairin lisäksi tiheästi hyvin monet lentoyhtiöt. Siksi lentoja Los Angelesiin onkin niin helppo löytää. Valinnan voi tehdä monilla perusteilla, sillä jollekin on tärkeää päästä juuri jonkin tietyn yhtiön lennolle, jollekin tärkein kriteeri on hintalappu ja jollekin aikataulu. Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin sopiva lento Los Angelesiin. Hintahaarukka on laaja, ja vaihteluita löytyy myös saman lentoyhtiön hinnoissa viikonpäivien ja vuodenaikojen välillä. Tarkkaavainen matkustaja löytää halvimmat lennot Los Angelesiin tutkimalla tarjontaa säännöllisesti.

Matkat Los Angelesiin sujuvat kätevästi

Lennot Los Angelesiin laskeutuvat kaupungin suurelle ja vilkkaalle kansainväliselle LAX-lentoasemalle. Se sijaitsee noin 26 kilometrin päässä keskustasta, eli matka on varsin kohtuullinen. Los Angeles on erittäin suuri kaupunki, jossa etäisyydet voivat olla pitkiäkin. Siksi monet valitsevat siirtymistavaksi lentoasemalta hotellille vuokra-auton, jolla pääsee liikkumaan suuressa kaupungissa kätevästi minne tahansa. Lentoasemalta on kuitenkin myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustan alueelle. Kaikille autonvuokraus ei ole mieluinen vaihtoehto, ja siksi onkin hyvä tietää, että paikallisliikenteen bussit kuljettavat varsin sujuvasti paikasta toiseen – hyvin edullisesti. Kaupungissa toimii myös metro, joka kuitenkin palvelee linjoineen parhaiten paikallista työssäkäyvää väestöä. Kun tutustut reittiin lentoasemalta hotellille etukäteen, matka sujuu mukavammin niin julkisilla liikennevälineillä kuin vuokra-autollakin. Kätevät yhteydet ympäri suurkaupunkia tekevät lomasta Los Angelesissa mukavan kokemuksen.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

Aeroflot-Russian Airlines, SAS, Turkish Airlines, Finnair, Air Canada, Air France, United

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.