Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Honolulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Daniel K. Inouyen kansainvälinen lentoasema
Kohdekaupunki Honolulu
Lennon hinta 247 €

Lennot Honoluluun

Tekeekö mielesi paeta harmaata arkea mahdollisimman kauas kaikesta? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tältä sivulta löydät halvat lennot Honoluluun! Yhdysvalloille kuuluvan Havaijin osavaltion pääkaupunki Honolulu sijaitsee keskellä Tyyntämerta, mikä tekee siitä yhden maailman syrjäisimmistä paikoista. Honolulu on myös hyvä tukikohta silloin, kun haluat kiertää laajemmin Oahun saarta ja muita Havaijin saaria. "Suojaista lahtea" tarkoittava Honolulu tarjoaa loistavat puitteet paratiisilomaa varten: paistattele päivää kullankeltaisilla hiekkarannoilla, sukeltele kristallinkirkkaissa vesissä ja tee päiväretkiä alueen tuliperäisille vuorille. Lento Honoluluun voi tuntua pitkältä, mutta on takuulla puutuneiden istumalihasten arvoinen! Tästä oppaasta saat lisätietoa Honolulun lentoasi varten.

Lento Honoluluun: vinkkejä matkajärjestelyihin

Kun suunnittelet lentoa Honoluluun, muista varata tarpeeksi päiviä matkantekoon, sillä lento Suomesta maailman toiselle puolelle sijaitsevalle Havaijille kestää vähintään vuorokauden yhteen suuntaan. Et myöskään pääse tähän paratiisiin kahta välilaskua vähemmällä, joten varaudu vaihtamaan konetta ensin jollain Euroopan suurista kentistä ja toisen kerran jossain päin Yhdysvaltain tai Kanadan länsirannikkoa. Varaa koneiden vaihtoon ja aikaerorasituksesta toipumiseen riittävästi aikaa – kello on Honolulussa nimittäin 12 tuntia Suomen aikaa jäljessä!

Aurinko paistaa Honolulussa ympäri vuoden, eikä siellä sada kovin paljoa Havaijin muihin saariin nähden, joten kaupunki on ihanteellinen kohde kaikille auringonpalvonnan ja vesiurheilun ystäville. Keskilämpötila Honolulussa pysyttelee päivisin 25–30 asteen välillä ympäri vuoden. Kuumimmillaan sää on Honolulussa heinä–lokakuussa. Jos haluat mahdollisimman halvat lennot Honoluluun, ajoita matkasi marraskuulle tai vuoden alkuun. Kalleimmillaan lennot Honoluluun taas ovat yleensä heinä–elokuussa ja jouluna. Lentoliput Honoluluun ovat yleensä varsin kalliita ympäri vuoden, joten varaa ne hyvissä ajoin etukäteen, vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Sinun ei tarvitse hankkia erikseen viisumia, kun matkustat Yhdysvaltoihin. Sen sijaan sinun on kuitenkin hankittava sähköinen ESTA-matkustuslupa. Matkustusluvan saaminen edellyttää, että oleskelusi maassa kestää korkeintaan 90 päivää, ja että sinulla on biometrinen passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Tarkista täydelliset matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta.

Saapuminen Honoluluun

Honolulun kansainvälinen lentoasema (HNL) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta länteen. Honolulun lentoasema on Havaijin suurin lentokenttä ja tärkeä solmukohta Aasian ja Yhdysvaltojen välisillä lennoilla. Pohjois-Amerikasta saapuvat lennot laskeutuvat terminaaliin 1.

Pääset lentokentältä kätevästi Honolulun keskustaan Airport Waikiki Express -bussilla, joka lähtee kentältä puolen tunnin välein ja pysähtyy keskustan lisäksi rantakaupunginosa Waikikissa. Pääset Waikikiin edullisimmin itään päin kulkevilla julkisen liikenteen bussilinjoilla 19 ja 20, jotka lähtevät noin puolen tunnin välein terminaali 1:n luota. Kertalippu bussiin maksaa vain muutaman dollarin. Pääset Honoluluun tietenkin myös taksilla, jolla matka kaupunkiin maksaa alle 50 dollaria. Lentokentältä voit hypätä myös taksia edullisempaan SpeediShuttle-bussiin, jolla yhdensuuntainen matka Honoluluun maksaa alle 20 dollaria.

Jos aiot lomallasi suunnata Honolulua kauemmas ja kierrellä Oahun saarta laajemmalti, sinun kannattaa harkita autonvuokrausta. Voit vuokrata auton Honolulun lentokentältä, jolla sinua palvelevat useat eri autonvuokrausyhtiöt. Pääset lentokentältä ajaen Honoluluun suuntaamalla ensin Freeway 1 -moottoritietä itään ja seuraamalla sitten Downtownin suuntaan osoittavia kylttejä.

Honolulu on monen matkailija unelmakohde lämpimän ja varsin kuivan säänsä, paratiisimaisten hiekkarantojensa ja sykkivän kaupunkielämänsä ansiosta. Rannalla viettämäsi päivän jälkeen voit suunnata aterioimaan kaupungin moninaisiin ravintoloihin ja lähteä sitten tutustumaan paikalliseen yöelämään. Muista myös kierrellä Oahun saarella ja Havaijin muilla saarilla, joilla voit tutustua alueen upeaan luontoon kuin paikallisiin kulttuuriperinteisiinkin. Varaa siis runsaasti lomapäiviä, pakkaa laukkusi ja varaa lennot Honoluluun jo tänään!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Honolulu?

Japan Airlines, American Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.