Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Costa Rica – Matkat

Oletko tutustunut eri mahdollisuuksiin, joita lomat kohteessa Costa Rica tarjoavat erilaisille matkailijoille? Autamme sinua järjestämään haaveittesi mukaisen matkan – oli kyseessä sitten meditointiloma tai adrenaliininhakuinen elämysreissu.

Costa Rica – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Costa Rica? Pitkistä seikkailuista aina pikaisiin rentoutumisretkiin – ebookers on lomamatkojen mestari.

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhtä aikaa, säästösi ovat parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Haluatko nautiskella aamiaista kattouima-altaan äärellä? Ei syytä huoleen. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet ensin varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle erotuksen. Mitä siis enää odotat?

Matkaunelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, uneksitpa sitten rauhallisesta lepolomasta luonnonhelmassa tai henkeäsalpaavista maisemista.

Varausehtoja sovelletaan.

Costa Rica – Matkat

Maan pääkaupunki Brasilia sijaitsee 640 km koilliseen kohteesta Costa Rica.

Alcinópolis sijaitsee täältä 65 km luoteeseen, ja siellä kannattaa vierailla. Haluatko vielä muita ideoita? Costa Rica ei ole kaukana muistakaan kohteista. Esimerkiksi Chapadão do Sul sijaitsee 70 km kaakkoon, ja sekin on varteenotettava vaihtoehto.

Jos haluat vapauttaa sisälläsi asuvan seikkailijan, kokeile vaikkapa kalliokiipeilyä! Voit tietysti harrastaa myös esimerkiksi vuorikiipeilyä. Se on kiva tapa katsastaa lähiseudun maisemia.

Jos kaipaat jotakin rentouttavaa, mikään ei ole miellyttävämpi tapa viettää päivä ulkona kuin harrastaa rannikkokalastusta tai piknikretkeilyä.

On totta, että eksyminen kartta kourassa voi olla jännittävää. Monesti on kuitenkin mukavampaa päästä oikeaan paikkaan suorinta tietä. Jos haluat varmistaa, ettei matkaan tule liian suuria mutkia, kannattaa kokeilla opastettuja luontoretkiä, eläintenbongausretkiä ja kävelykierroksia.

Rakastatko vesilajeja? Levitä huolella aurinkovoidetta ja testaa uintia tai snorklausta.

On vaikea keksiä mukavampaa tapaa tutustua ympäröivään alueeseen kuin pistäytymällä sen puutarhoissa.

Jos olet kiinnostunut historiasta, paikalliset perinteiset kylät ovat sinun juttusi. Voit tutkia näitä paikkoja jo etukäteen tai sopia opastetusta kierroksesta paikallisen matkaoppaan kanssa.

Ei kannata pilata hyvää lomaa kielimuurin takia. Lomamatkasta tulee paljon antoisampi, jos painat mieleen muutamia sanoja paikallisella kielellä. "Boa noite" on luultavasti hyvä muistaa, koska se tarkoittaa "hyvää yötä". "Viva!" on toinen ilmaisu, joka kannattaa opetella. Se tarkoittaa "Kippis!".

Ilmassa tuntuu olevan jännitystä 7 syyskuuta. Paikalliset valmistautuvat silloin juhlistamaan Brasilian itsenäisyyspäivää.

Vaikka onkin aika sanoa Adeus, ei silti kannata olla pahoillaan — voithan aina palata takaisin.

Campo Granden kansainvälinen lentokenttä (CGR) on lähin lentokenttä, ja se sijaitsee 260 km lounaaseen. Pidäthän huolen siitä, että olet lähdössä tarpeeksi ajoissa ehtiäksesi perille.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Costa Rica

Näytä kaikki 5 majoitusliikettä kohteessa Costa Rica
Ives Hotel

Ives Hotel

Av. Ver. Kendi Nakai, Costa Rica, MS
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Ives Hotel tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa ...

  Ives Hotel48 €

  Ives Hotel48 €
  Hotel Pousada Recanto do Sol

  Hotel Pousada Recanto do Sol

  Av. Doná Zica 1143, Alto Taquari, Alto Taquari, MT
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Pousada Recanto do Sol tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa ...

   Hotel Pousada Recanto do Sol24 €

   Hotel Pousada Recanto do Sol24 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.