Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Costa Rica – Matkat

Oletko tutustunut eri mahdollisuuksiin, joita lomat kohteessa Costa Rica tarjoavat erilaisille matkailijoille? Autamme sinua järjestämään haaveittesi mukaisen matkan – oli kyseessä sitten meditointiloma tai adrenaliininhakuinen elämysreissu.

Costa Rica – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Costa Rica? Pitkistä seikkailuista aina pikaisiin rentoutumisretkiin – ebookers on lomamatkojen mestari.

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhtä aikaa, säästösi ovat parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Haluatko nautiskella aamiaista kattouima-altaan äärellä? Ei syytä huoleen. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet ensin varannut pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, pistämme paremmaksi hyvittämällä sinulle erotuksen. Mitä siis enää odotat?

Matkaunelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, uneksitpa sitten rauhallisesta lepolomasta luonnonhelmassa tai henkeäsalpaavista maisemista.

Varausehtoja sovelletaan.

Costa Rica – Matkat

Maan pääkaupunki Brasilia sijaitsee 640 km koilliseen kohteesta Costa Rica.

Alcinópolis sijaitsee täältä 65 km luoteeseen, ja siellä kannattaa vierailla. Haluatko vielä muita ideoita? Costa Rica ei ole kaukana muistakaan kohteista. Esimerkiksi Chapadão do Sul sijaitsee 70 km kaakkoon, ja sekin on varteenotettava vaihtoehto.

Jos haluat vapauttaa sisälläsi asuvan seikkailijan, kokeile vaikkapa kalliokiipeilyä! Voit tietysti harrastaa myös esimerkiksi vuorikiipeilyä. Se on kiva tapa katsastaa lähiseudun maisemia.

Jos kaipaat jotakin rentouttavaa, mikään ei ole miellyttävämpi tapa viettää päivä ulkona kuin harrastaa rannikkokalastusta tai piknikretkeilyä.

On totta, että eksyminen kartta kourassa voi olla jännittävää. Monesti on kuitenkin mukavampaa päästä oikeaan paikkaan suorinta tietä. Jos haluat varmistaa, ettei matkaan tule liian suuria mutkia, kannattaa kokeilla opastettuja luontoretkiä, eläintenbongausretkiä ja kävelykierroksia.

Rakastatko vesilajeja? Levitä huolella aurinkovoidetta ja testaa uintia tai snorklausta.

On vaikea keksiä mukavampaa tapaa tutustua ympäröivään alueeseen kuin pistäytymällä sen puutarhoissa.

Jos olet kiinnostunut historiasta, paikalliset perinteiset kylät ovat sinun juttusi. Voit tutkia näitä paikkoja jo etukäteen tai sopia opastetusta kierroksesta paikallisen matkaoppaan kanssa.

Ei kannata pilata hyvää lomaa kielimuurin takia. Lomamatkasta tulee paljon antoisampi, jos painat mieleen muutamia sanoja paikallisella kielellä. "Boa noite" on luultavasti hyvä muistaa, koska se tarkoittaa "hyvää yötä". "Viva!" on toinen ilmaisu, joka kannattaa opetella. Se tarkoittaa "Kippis!".

Ilmassa tuntuu olevan jännitystä 7 syyskuuta. Paikalliset valmistautuvat silloin juhlistamaan Brasilian itsenäisyyspäivää.

Vaikka onkin aika sanoa Adeus, ei silti kannata olla pahoillaan — voithan aina palata takaisin.

Campo Granden kansainvälinen lentokenttä (CGR) on lähin lentokenttä, ja se sijaitsee 260 km lounaaseen. Pidäthän huolen siitä, että olet lähdössä tarpeeksi ajoissa ehtiäksesi perille.

Löydä halvat matkat kohteeseen Costa Rica

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Costa Rica. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Costa Rica lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Costa Rica?

Juuri nyt kohteeseen Costa Rica saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Costa Rica itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Costa Rica ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Costa Rica matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Costa Rica löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Costa Rica?

Kohteen Costa Rica suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Costa Rica halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Costa Rica

Katso kaikki kohteen Costa Rica vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.