Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Caldas Novas

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Caldas Novas. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Caldas Novas lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Caldas Novas?

Juuri nyt kohteeseen Caldas Novas saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Caldas Novas itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Caldas Novas ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Caldas Novas matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Caldas Novas löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Caldas Novas?

Kohteen Caldas Novas suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Caldas Novas halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Caldas Novas

52 €
Hotel Morada do Sol

Hotel Morada do Sol

3.5 kautta 5.0 Avenida Orozimbo Correa Neto, 400, Vila Olegário Pinto, Caldas Novas, GO
Hotel Morada do Sol sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Acqua Park diRoma. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 112 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Rio Quente Resorts - Hotel Pousada

Rio Quente Resorts - Hotel Pousada

3.5 kautta 5.0 Rua Particular, S/N - Complexo Turístic, Rio Quente, GO
Rio Quente Resorts - Hotel Pousada on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hot Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 239 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Rio Quente Resorts - Cristal Resort

Rio Quente Resorts - Cristal Resort

3.5 kautta 5.0 Fazenda Água Quente, Zona Rural, Rio Quente, GO
Rio Quente Resorts - Cristal Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hot Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 104 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
25 €
Lagoa Quente Flat Hotel Via Caldas

Lagoa Quente Flat Hotel Via Caldas

2.5 kautta 5.0 Av. Lagoa Quente, Gleba 7 - S/N, Lagoa Quente, Caldas Novas, GO
Lagoa Quente Flat Hotel Via Caldas on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lagoa Thermas Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 6 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
47 €
Lagoa Quente Hotel

Lagoa Quente Hotel

3.5 kautta 5.0 Av. Lagoa Quente Gleba 07, Caldas Novas, GO
Lagoa Quente Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lagoa Thermas Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 252 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
15 €
Pousada 4Estações

Pousada 4Estações

3.0 kautta 5.0
Pousada 4Estações on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casarao. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden pousadassa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
30 €
Apartment Lacqua DiRoma V Via Caldas

Apartment Lacqua DiRoma V Via Caldas

2.5 kautta 5.0 Via Circular Francisca Bezerra, Jardins Diroma, Caldas Novas, GO
Apartment Lacqua DiRoma V Via Caldas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Japanese Gardens (puutarha). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 12 ulkouima-allasta. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
25 €
Apartment Di Roma Fiori Via Caldas

Apartment Di Roma Fiori Via Caldas

2.5 kautta 5.0 Av. Marina Mofatto, S/N, Chácara Roma, Caldas Novas, GO
Apartment Di Roma Fiori Via Caldas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Japanese Gardens (puutarha). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Via Caldas - Lagoa Quente Flat Hotel

Via Caldas - Lagoa Quente Flat Hotel

3.0 kautta 5.0 Av. Lagoa Quente, Gleba 7 - S/N, Caldas Novas, Keski-läntinen alue
Via Caldas - Lagoa Quente Flat Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lagoa Thermas Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä sisäuima-altaan ja ravintolan.
32 €
Pousada do Ipê

Pousada do Ipê

3.0 kautta 5.0 Av. Joao de Araujo, Quadra Total Lote 1, Caldas Novas, GO
Pousada do Ipê on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 6 sisäuima-allasta. Tässä 3 tähden pousadassa on 73 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja digitaalikanavat.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Caldas Novas

Katso kaikki kohteen Caldas Novas vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Caldas Novas

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Penang

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.