Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ubatuba – Matkat

Alueet, kuten Ubatuba, pitävät kaupungin elinvoimaisena. Oletko valmis tutustumaan sen salaisuuksiin? Kaupungissa on niin paljon tekemistä ja näkemistä, että ei ole vaikea ymmärtää, miksi 91 000 ihmistä haluaa asua siellä. Ubatuba sijaitsee 55 km koilliseen ydinkeskustasta. Jos lentokenttä, jolle laskeudut, on Sao Jose dos Campos-Professor Urbano Ernesto Stumpf, sinun täytyy ensin paikantaa matkatavarasi, ottaa taksi ja matkustaa sen kyydissä 85 km itään.

Ubatuba – Lennot ja hotelli

Lennot ja huoneet sekä ihanat seikkailut – ebookers varmistaa, että houkutteleva Ubatuba on unohtumaton matkakohde.

Varaa lentoliput ja majoitukset yhdessä palveluidemma kautta, ja voit säästää jopa 9%*.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää haluamansa loma.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos satut saamaan jostakin halvemman paketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen.

Matkahaaveet ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua parantamaan matkakuumeesi, uneksitpa sitten valtameren aalloista tai henkeäsalpaavista maisemista. Varausehtoja sovelletaan.

Ubatuba – Matkat

Ubatuba on nähtävyyksistä kiinnostuneen unelmakohde. Monet kaupungin nähtävyyksistä, kuten Itamambuca (ranta) ja Tamar Project, ovat lähellä tätä ainutlaatuista kaupunginosaa. Näissä vierailun jälkeen kannattaa suunnata myös kohteisiin Leon ranta ja Handicraft Market (markkinat). Jos haluat saada paremman kuvan tästä upeasta kaupungista, Itamambuca ja Félix ovat hyviä vierailukohteita.

Kätevin tapa mitata veden lämpötila on ottaa kengät jalasta ja kastaa varpaat aaltoihin. Niin voit tehdä vaikkapa täällä: Felix (ranta), Alton ranta, Praia das Conchas ja Pereque Acu (ranta).

Ubatuba – Hotellit

Kannattaa varata majoitus ajoissa. Juuri nyt saatavilla on ainoastaan 18 majoitusliikettä. ebookersin sivustolta selvität helposti kaikki tiedot.

Monien vierailijoiden hyväksi toteamat vaihtoehdot, kuten Pousada Villa Tenorio ja Pousada Ilha de Itaka, tekevät sopivan yöpymispaikan valinnasta nopeaa ja helppoa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ubatuba

Näytä kaikki 1 850 majoitusliikettä kohteessa Ubatuba
Aquarius Chalés

Aquarius Chalés

Rua Pintor Gomide, 257, Praia da Enseada, Ubatuba, SP
  2.5 kautta 5.0
   
   

  Aquarius Chalés sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Enseada. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen ...

  Aquarius Chalés23 €

  Aquarius Chalés23 €
  Recanto Maranduba

  Recanto Maranduba

  Rua Sargento Luís Ribeiro Pires, 199, Praia Maranduba, Ubatuba, SP
   2.5 kautta 5.0
    
    

   Recanto Maranduba sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maranduba (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä ...

   Recanto Maranduba27 €

   Recanto Maranduba27 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.