Medellín matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Medellín – Lennot ja hotelli

Medellín haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis vastaamaan sen kutsuun, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja seuralaisesi edullisilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun hankit lentoliput ja majoituksen kauttamme samalla kertaa. Voit säästää jopa .

Perehdy yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500000 majoitusliikkeen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja nauti olostasi, suuntasitpa sitten minne tahansa.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tarjousten välisen erotuksen tilillesi. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin miettimään.

Viimeinkin on tullut aika toteuttaa matkahaaveet. Kaipasitpa sitten talvimaisemiin tai paratiisisaarelle, me autamme sinua pitämään sisäisen seikkailijasi tyytyväisenä. Varausehtoja sovelletaan.

Medellín – Matkat

Pakkaa kassit ja sujauta mukavat kengät jalkaan! Lomakohteeksi kannattaa valita Medellín – matkat sinne tarjoavat paljon yllätyksiä ja mahdollisuuden monipuoliseen lomaohjelmaan.

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Tällä alueella on noin 2 000 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Medellín sijaitsee 240 km luoteeseen koko maan pääkaupungista, joka on Bogota, ja 18 km länteen lähikaupungista (Guarne).

Aina välillä, kun takapenkillä ei tapella ja huudeta, lapset voivat olla mitä parhainta matkaseuraa. Juan Pablo II Airpark on hyvä paikka unohtaa kinastelut ja pitää hauskaa perheen nuorison kanssa.

Santa Fen eläintieteellinen puisto on lasten rakastama paikka, jossa kaikki viihtyvät. Täällä he voivat tutustua läheltä eläinasukkaisiin ja oppia samalla, mitä kaikkea niistä huolehtiseen tarvitaan.

Kaupungissa on yleisölle avoimia puutarhoja, jotka kätkevät sisälleen mitä mielenkiintoisimpia kasveja. Medellínin kasvitieteellinen puutarha ja Joaquín Antonio Uriben kasvitieteellinen puutarha ovat ohittamattomia paikkoja.

Potkaise kengät jalasta ja tunne nurmikon pehmeys urbaanissa keitaassa kuten Plaza de Cisneros tai Plaza Botero. Lisäksi Parque de los Pies Descalzos ja Parque del Poblado ovat paikkoja, joissa voit saada liikuntaa raittiissa ulkoilmassa.

Medellín tarjoaa useita luonnonsuojelualueita, joita ovat esimerkiksi Piedra Del Peñol ja Cerro El Volador. Jos jäät kaipaamaan vielä lisää raikasta ilmaa, Parque Arvi ja La Piedra del Peñol ovat kaksi muuta kohdetta, joissa kannattaa vierailla.

Medellínin planetaario saa tieteen harrastajat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Explora Parc tarjoaa vielä lisää hienoja näyttelyitä tieteen maailmasta.

Voi olla innostavaa ja ajatuksia herättävää nähdä, miten paljon erilaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita maailmastamme löytyy. Miguel Ángel Builesin etnografinen museo mahdollistaa tutustumisen moniin kätevästi samassa paikassa.

Taiteen ystävät matkustavat kaikkialta maailmasta ihastelemaan alueen valtavan upeita kokoelmia, ja Museo de Antioquia sekä Medellínin modernin taiteen museo ovatkin usein tärkeimpien käyntikohteiden joukossa. Myös Museo El Castillo ja Pedro Nel Gómezin kotimuseo sekä niiden taidekokoelmat on hyvä tarkastaa.

Ymmärtääksesi alueen historiaa todella hyvin, varaa päivä aikaa käydäksesi kohteissa Palacio de la Cultura ja Antioquian yliopisto. Pueblito Paisa ja Puente Viejo on nekin hyvä tutkia läpikotaisin.

Puente de Occidente -riippusilta edustaa tässä kaupungissa jotain maisemaan olennaisesti kuuluvaa. Paikalliset asukkaat näyttävät pitävän sitä itsestäänselvyytenä, kun taas monet turistit ovat varsin vaikuttuneita tästä täysin eri ajalta olevasta muinaismuistosta.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin kohteisiin? La Candelarian kirkko ja Medellínin katedraali ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi uskonnolliseen elämään? Ota suunnaksi silloin Santa Fe de Antioquian katedraali ja Church of Our Lady of Chinquinquira.

Melkeinpä jokaisessa kaupungissa on toreja ja aukioita, jotka ovat suosittuja paikkoja viettää aikaa. San Antonion puisto ja Berrion puisto ovat paikkoja, joissa pidetään myös monenlaisia kiinnostavia tapahtumia. Plaza de Bolívar on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos haluat oppia lisää matkakohteestasi.

Lomasi ei ole täydellinen ilman retkeä paikalliselle nähtävyydelle. Centro Coltejer on hyvällä syyllä yksi alueen pidetyimmistä nähtävyyksistä.

Muistomerkeillä vierailu on hyvä tapa perehtyä kaupunkia muovanneisiin ihmisiin ja tapahtumiin. Täältä löytyvät Catedral Barbosa ja Iglesia de San Jerónimo ovat pari alueen tärkeintä monumenttia.

Jos jossain on olemassa himoshoppailijan paratiisi, Medellín olisi hyvä ehdokas. Tarjolla olevien erinäisten ostoskeskusten joukosta on hankala valita, joten kannattaa ottaa suunnaksi ensin Oviedon ostoskeskus ja Santa Fen ostoskeskus. Jos selvisit näistä ostoskeitaista ilman, että lompakkosi sisältö olisi huvennut kokonaan, ota seuraavaksi suunnaksesi National Palacen ostoskeskus ja La Stradan ostoskeskus.

Kiinnostaisiko hyvä show tai muu esitys? Tarkasta, mitä ohjelmaa Carlos Vieco -teatteri ja Teatro Metropolitano de Medellín José Gutiérrez Gómez järjestävät – kummatkin ovat varsin tunnettuja vaihtoehtoja, joten voi olla hyvä idea varata paikat etukäteen.

Kaupungissa on myös monia vähemmän tunnettuja nähtävyyksiä kuten Parque Biblioteca Belén. Biblioteca León de Grieff on myös hieno maamerkki.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Medellín

Miten löytää kohteen Medellín matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Medellín. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Medellín lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Medellín pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Medellín?

Juuri nyt kohteeseen Medellín saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Medellín itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Medellín ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Medellín?

Kohteen Medellín suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Medellín halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Medellín

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Medellín
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Medellín

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.