Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Opatija – Matkat

Jos aikomuksenasi on varata matka kohteeseen Opatija ja kaipaat lomaltasi ennen kaikkea rauhaa ja rentoutumista, poista yhtälöstä turha stressi: ebookers tekee varausten hoitamisesta todella vaivatonta. Näin voit nauttia huolettomasta vapaa-ajasta.

Opatija – Lennot ja hotelli

Rentoudu ja anna ebookers-asiantuntijatiimin tarttua ohjaksiin. Lennot, majoitus ja unohtumattomia kokemuksia – me voimme järjestää unelmiesi matkan. Sinun pitää vain hypätä koneeseen!

Jopa 9.6%^:n säästöt odottavat sinua, jos varaat lentoliput ja majoitukset yhdessä.

Vapaudu arjen kahleista parilla napsautuksella. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että uudet, ihanat kokemukset ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli satut löytämään halvemman tarjouksen 48 tunnin sisällä matkan varaamisesta, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä hintojen välisen erotuksen.

Nyt on paras mahdollinen aika pakata laukku ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Halusitpa sitten kokea kiireisen suurkaupungin huuman tai rentoutua kaikessa rauhassa, meidän avullamme pääset hyvään alkuun.

Varausehtoja sovelletaan.

Opatija – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 8 000, uusien ihmisten tapaaminen onnistuu varmasti vaivatta!

Koko maan pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee 140 km itään kohteesta Opatija. Rubeši sitä vastoin löytyy paljon lähempää: sinne pääsee suuntaamalla 5 km koilliseen päin.

Casino Rosalia on loistopaikka aloittaa ilta korttipelillä värikkäiden valojen kimalluksessa. Se on paras mahdollinen paikka käynnistää koko matkan hauskin ilta.

Olet sitten etsimässä paikkaa eväsretkelle tai rauhallista nurkkausta hengähtämistä varten, Angiolinan puisto on paikka, jonne suunnata.

Tarvitsetko hieman omaa aikaa meren rannalla? Tee rentouttava kävelyretki rannikkoa pitkin ja täydennä simpukkakokoelmaasi kohteessa Slatinan ranta.

Croatian Walk of Fame ja Juraj Matija Sporerin taidepaviljonki kannattaa valita vierailun kohteeksi, jos olet kiinnostunut ymmärtämään tämän alueen menneisyyttä. Jos olet hullaantunut historiaan, Neito ja lokki -patsas on myös hyvä vaihtoehto.

Neitsyt Marian ilmestyksen kirkko ja Pyhän Jaakon kirkko ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat mahdollisuuden hiljentymiseen.

Miksi et hemmottelisi itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? Ulkoilmateatteri on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, joten varmista pääsy esitykseen tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Opatija – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksen, sitä nopeammin voit alkaa miettiä mielessäsi sinua odottavia jännittäviä seikkailuja. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla jopa yli 42 majoitusliikettä.

Kuka väittää, että mukavasta palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? Smart Selection Hotel Residenz ja Smart Selection Hotel Belvedere mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Milenij hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Hotel Milenij on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Opatija

Näytä kaikki 310 majoitusliikettä kohteessa Opatija
Design Hotel Navis

Design Hotel Navis

Ivana Matetica Ronjgova 10, Opatija
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,7/5 (3 arvostelua)

  Design Hotel Navis on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike ...

  Design Hotel Navis144 €

  Design Hotel Navis144 €
  Remisens Premium Grand Hotel Palace

  Remisens Premium Grand Hotel Palace

  Maršala Tita 144/148, Opatija
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   Remisens Premium Grand Hotel Palace on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

   Remisens Premium Grand Hotel Palace86 €

   Remisens Premium Grand Hotel Palace86 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.