Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat äkkilähtömatkapaketit kohteeseen Opatija

Opatija – Matkat

Jos aikomuksenasi on varata matka kohteeseen Opatija ja kaipaat lomaltasi ennen kaikkea rauhaa ja rentoutumista, poista yhtälöstä turha stressi: ebookers tekee varausten hoitamisesta todella vaivatonta. Näin voit nauttia huolettomasta vapaa-ajasta.

Opatija – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Opatija? Useita viikkoja kestävistä seikkailuista aina yhden päivän rentoutumisretkiin – ebookers on matkailun asiantuntija.

Jos ostat lentoliput ja hotellihuoneet kerralla, säästät avullamme parhaimmillaan jopa 9%*.

Unelmaloman järjestäminen on helpompaa kuin koskaan, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kattavan valikoiman ansiosta voit suunnata lentokentälle heti, kun niin haluat.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet varannut lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja löydätkin sattumalta paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, laitamme paremmaksi palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata odotella.

Nauti elämästä! Hyödynnä kaikki mahdollisuudet ja aloita pakkaaminen. Jännittävät elämykset odottavat vaikka maapallon toisella puolen, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä. Varausehtoja sovelletaan.

Opatija – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 8 000, uusien ihmisten tapaaminen onnistuu varmasti vaivatta!

Koko maan pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee 140 km itään kohteesta Opatija. Rubeši sitä vastoin löytyy paljon lähempää: sinne pääsee suuntaamalla 5 km koilliseen päin.

Casino Rosalia on loistopaikka aloittaa ilta korttipelillä värikkäiden valojen kimalluksessa. Se on paras mahdollinen paikka käynnistää koko matkan hauskin ilta.

Olet sitten etsimässä paikkaa eväsretkelle tai rauhallista nurkkausta hengähtämistä varten, Angiolinan puisto on paikka, jonne suunnata.

Tarvitsetko hieman omaa aikaa meren rannalla? Tee rentouttava kävelyretki rannikkoa pitkin ja täydennä simpukkakokoelmaasi kohteessa Slatinan ranta.

Croatian Walk of Fame ja Juraj Matija Sporerin taidepaviljonki kannattaa valita vierailun kohteeksi, jos olet kiinnostunut ymmärtämään tämän alueen menneisyyttä. Jos olet hullaantunut historiaan, Neito ja lokki -patsas on myös hyvä vaihtoehto.

Neitsyt Marian ilmestyksen kirkko ja Pyhän Jaakon kirkko ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat mahdollisuuden hiljentymiseen.

Miksi et hemmottelisi itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? Ulkoilmateatteri on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, joten varmista pääsy esitykseen tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Opatija – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksen, sitä nopeammin voit alkaa miettiä mielessäsi sinua odottavia jännittäviä seikkailuja. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla jopa yli 42 majoitusliikettä.

Kuka väittää, että mukavasta palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? Smart Selection Hotel Residenz ja Smart Selection Hotel Belvedere mahdollistavat yöpymisen mukavassa ympäristössä kohtuulliseen hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Milenij hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Hotel Milenij on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Opatija

Näytä kaikki 282 majoitusliikettä kohteessa Opatija
Remisens Premium Hotel Ambasador

Remisens Premium Hotel Ambasador

Feliksa Persica 5, Opatija
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (3 arvostelua)

  Remisens Premium Hotel Ambasador on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

  Remisens Premium Hotel Ambasador174 €

  Remisens Premium Hotel Ambasador174 €
  Remisens Hotel Kristal

  Remisens Hotel Kristal

  Marsala Tita 135, Opatija
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (2 arvostelua)

   Remisens Hotel Kristal on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliikkeessä ...

   Remisens Hotel Kristal96 €

   Remisens Hotel Kristal96 €
   Remisens Premium Grand Hotel Palace

   Remisens Premium Grand Hotel Palace

   Maršala Tita 144/148, Opatija
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,3/5 (3 arvostelua)

    Remisens Premium Grand Hotel Palace on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

    Remisens Premium Grand Hotel Palace147 €

    Remisens Premium Grand Hotel Palace147 €
    Remisens Hotel Admiral

    Remisens Hotel Admiral

    Maršala Tita 139, Opatija
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,0/5 (6 arvostelua)

     Remisens Hotel Admiral on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike ...

     Remisens Hotel Admiral152 €

     Remisens Hotel Admiral152 €
     Smart Selection Hotel Istra

     Smart Selection Hotel Istra

     Maršala Tita 143, Opatija
      3.0 kautta 5.0
       
       

      Smart Selection Hotel Istra on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike ...

      Smart Selection Hotel Istra76 €

      Smart Selection Hotel Istra76 €
      Grand Hotel Adriatic II

      Grand Hotel Adriatic II

      M. Tita 200, Opatija
       3.0 kautta 5.0
        
        
       3,5/5 (4 arvostelua)

       Grand Hotel Adriatic II on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kvarnerinlahti on vain lyhyen ...

       Grand Hotel Adriatic II113 €

       Grand Hotel Adriatic II113 €
       Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

       Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

       Maršala Tita 124/3, Opatija
        4.0 kautta 5.0
         
         
        2,5/5 (2 arvostelua)

        Remisens Premium Heritage Hotel Imperial on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

        Remisens Premium Heritage Hotel Imperial137 €

        Remisens Premium Heritage Hotel Imperial137 €
        Remisens Hotel Giorgio II

        Remisens Hotel Giorgio II

        Liburnijska bb, Opatija
         4.0 kautta 5.0
          
          
         3,0/5 (1 arvostelua)

         Remisens Hotel Giorgio II on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

         Remisens Hotel Giorgio II171 €

         Remisens Hotel Giorgio II171 €
         Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija

         Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija

         Ulica Pava Tomašića 2, Opatija
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,0/5 (1 arvostelua)

          Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

          Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija128 €

          Remisens Premium Hotel Kvarner Opatija128 €
          Amadria Park Hotel Royal

          Amadria Park Hotel Royal

          Viktora Cara Emina 10, Opatija
           4.0 kautta 5.0
            
            
           5,0/5 (1 arvostelua)

           Amadria Park Hotel Royal on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. ...

           Amadria Park Hotel Royal158 €

           Amadria Park Hotel Royal158 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.