Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Crikvenica – Matkat

On sama, lähdetkö matkaan ihan yksin vai koko perheen voimin, sillä kohteen Crikvenica-lomat tarjoavat jotain jokaiselle.

Crikvenica – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 7 000 henkeä.

Jotta pääset kohteeseen Crikvenica valtion pääkaupungista (Zagrebin piirikunta), sinun on suunnattava 120 km lounaaseen päin. Hyvä maamerkki on myös kohteesta koilliseen sijaitseva lähikaupunki Vinodolska općina, jonne kertyy matkaa 7 km.

Crikvenican akvaario on paikka, joka on kuin sukeltaisi meren syliin riisumatta vaatteita. Täällä voit nähdä läheltä kaikenlaisia kiehtovia vedenalaisia olentoja.

Älä tyydy vain kirjatietoon, vaan käy katsomassa omin silmin! Crikvenican kaupunginmuseo antaa nautinnollisen katsauksen niihin historiallisiin hetkiin ja tapahtumiin, jotka ovat muokanneet ja jättäneet jälkensä menneiden vuosien aikana tähän alueeseen.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, pyhissä paikoissa on usein jotakin, joka saa mielen tyyntymään. Pyhän Antonius Padovalaisen kirkko on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos haluat rauhoittua hiljaisessa ympäristössä.

Muistomerkit voivat olla minkä tahansa kokoisia ja muotoisia, ja ne kertovat usein paljon kaupunkinsa historiasta. Pronssinen kalastajapatsas on pystytetty muistuttamaan tämän alueen menneisyydestä, joten vieraile sen luona ja tutustu tarkemmin sen symboliikkaan.

Crikvenica – Hotellit

Varmista majoituksesi nyt, niin tilaisuus ei mene sivu suun! Silloin kun ebookersin matkaoppaassa on ainoastaan 18 majoitusliikettä tässä kohteessa, kannattaa toimia heti!

Kohteessa Crikvenica et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. Hotel Slaven osoitteessa Ivana Jelicica 37 ja Hotel Katarina osoitteessa Mihovila Jelicica 14 ovat kumpikin miellyttäviä mutta huokeita majoitusliikkeitä. Ehkä haluaisit kuitenkin nauttia ylellisistä puitteista ja hyvästä palvelusta? Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä The View ja Hotel Kvarner Palace tekee kaikista toiveistasi totta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Crikvenica

Näytä kaikki 1 159 majoitusliikettä kohteessa Crikvenica
Hotel Crikvenica

Hotel Crikvenica

Strosmayerovo setaliste 8, Crikvenica
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (2 arvostelua)

  Hotel Crikvenica on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike ...

  Hotel CrikvenicaHae hinnat

  Pansion Preza

  Pansion Preza

  STUDENCIC 4, Crikvenica, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Pansion Preza sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ...

   Pansion Preza43 €

   Pansion Preza43 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.