Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Crikvenica – Matkat

On sama, lähdetkö matkaan ihan yksin vai koko perheen voimin, sillä kohteen Crikvenica-lomat tarjoavat jotain jokaiselle.

Crikvenica – Lennot ja hotelli

Kutsuuko Crikvenica? Viikkojen mittaisista reissuista aina pikaisempiin taukoihin – ebookers on lomamatkojen aito asiantuntija.

Haluaisitko vähän ylimääräistä käyttörahaa matkallesi? Sinulla on mahdollisuus säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^, kun tilaat lennot ja majoituksen samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Mikään ei taida olla rentouttavampaa kuin hyvin suunniteltu matka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, joten seikkailuntäyteinen matka on helppo aloittaa vaikka heti.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman matkatarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen.

Maailman kaikista kolkista löytyy kohteita, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin loputonta sykettä vai suojaisaa pakopaikkaa? Valitsitpa minkä tahansa, viimeinkin on koittanut aika ottaa laukut esiin ja lähteä liikenteeseen!

Varausehtoja sovelletaan.

Crikvenica – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 7 000 henkeä.

Jotta pääset kohteeseen Crikvenica valtion pääkaupungista (Zagrebin piirikunta), sinun on suunnattava 120 km lounaaseen päin. Hyvä maamerkki on myös kohteesta koilliseen sijaitseva lähikaupunki Vinodolska općina, jonne kertyy matkaa 7 km.

Crikvenican akvaario on paikka, joka on kuin sukeltaisi meren syliin riisumatta vaatteita. Täällä voit nähdä läheltä kaikenlaisia kiehtovia vedenalaisia olentoja.

Älä tyydy vain kirjatietoon, vaan käy katsomassa omin silmin! Crikvenican kaupunginmuseo antaa nautinnollisen katsauksen niihin historiallisiin hetkiin ja tapahtumiin, jotka ovat muokanneet ja jättäneet jälkensä menneiden vuosien aikana tähän alueeseen.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, pyhissä paikoissa on usein jotakin, joka saa mielen tyyntymään. Pyhän Antonius Padovalaisen kirkko on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos haluat rauhoittua hiljaisessa ympäristössä.

Muistomerkit voivat olla minkä tahansa kokoisia ja muotoisia, ja ne kertovat usein paljon kaupunkinsa historiasta. Pronssinen kalastajapatsas on pystytetty muistuttamaan tämän alueen menneisyydestä, joten vieraile sen luona ja tutustu tarkemmin sen symboliikkaan.

Crikvenica – Hotellit

Varmista majoituksesi nyt, niin tilaisuus ei mene sivu suun! Silloin kun ebookersin matkaoppaassa on ainoastaan 18 majoitusliikettä tässä kohteessa, kannattaa toimia heti!

Kohteessa Crikvenica et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi päästäksesi yöpymään mukavaan huoneeseen. Hotel Slaven osoitteessa Ivana Jelicica 37 ja Hotel Katarina osoitteessa Mihovila Jelicica 14 ovat kumpikin miellyttäviä mutta huokeita majoitusliikkeitä. Ehkä haluaisit kuitenkin nauttia ylellisistä puitteista ja hyvästä palvelusta? Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä The View ja Hotel Kvarner Palace tekee kaikista toiveistasi totta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Crikvenica

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Crikvenica. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Crikvenica lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Crikvenica?

Juuri nyt kohteeseen Crikvenica saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Crikvenica itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Crikvenica ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Crikvenica matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Crikvenica löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Crikvenica?

Kohteen Crikvenica suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Crikvenica halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Crikvenica

284 €
Hotel Amabilis

Hotel Amabilis

5.0 kautta 5.0 Emila Antića 68, Selce, Crikvenica
Hotel Amabilis on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
179 €
Hotel Esplanade

Hotel Esplanade

4.0 kautta 5.0 Strossmayerovo šetalište 52, Crikvenica
Hotel Esplanade on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crikvenican ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
148 €
Hotel Marina

Hotel Marina

4.0 kautta 5.0 Emila Antića 73, Selce, Crikvenica
Hotel Marina on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
99 €
Hotel Mediteran

Hotel Mediteran

3.0 kautta 5.0 Gajevo šetalište 18, Crikvenica, Primorje-Gorski Kotar County
Hotel Mediteran sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
162 €
Hotel Omorika

Hotel Omorika

4.0 kautta 5.0 Milovana Muževica 20, Crikvenica
Hotel Omorika on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 115 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
273 €
Hotel Kvarner Palace

Hotel Kvarner Palace

4.0 kautta 5.0 Braće dr. Sobol 1, Crikvenica
Hotel Kvarner Palace on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
137 €
Hotel Crikvenica

Hotel Crikvenica

4.0 kautta 5.0 Strosmayerovo setaliste 8, Crikvenica
Hotel Crikvenica on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crikvenican ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 rantabaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 89 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
104 €
Hotel Vila Ruzica

Hotel Vila Ruzica

3.0 kautta 5.0 Bana Jelačića 1, PP: 22, Crikvenica
Hotel Vila Ruzica sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crikvenican ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
129 €
Ad Turres Holiday Resort

Ad Turres Holiday Resort

3.0 kautta 5.0 Kralja Tomislava 111, Crikvenica
Ad Turres Holiday Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
68 €
Paviljoni Kacjak

Paviljoni Kacjak

2.0 kautta 5.0 Kacjak 12, Dramalj, Crikvenica
Paviljoni Kacjak sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 185 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation.

Halvat meno-paluu lennot Crikvenica

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Crikvenica

Katso kaikki kohteen Crikvenica vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.