Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Opatija

87 €
Remisens Premium Hotel Ambasador

Remisens Premium Hotel Ambasador

5.0 kautta 5.0 Feliksa Persica 5, Opatija
Remisens Premium Hotel Ambasador on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 243 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra

3.0 kautta 5.0 Maršala Tita 143, Opatija
Smart Selection Hotel Istra on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 172 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
99 €
Hotel Paris

Hotel Paris

4.0 kautta 5.0 Ul. Vladimira Nazora 1, Opatija
Hotel Paris sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
67 €
Remisens Hotel Admiral

Remisens Hotel Admiral

4.0 kautta 5.0 Maršala Tita 139, Opatija
Remisens Hotel Admiral on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
515 €
Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Viktora Cara Emina BB, Ika, Opatija, Primorsko-Gorski
Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
122 €
Deluxe apartments Opatija

Deluxe apartments Opatija

5.0 kautta 5.0 Nova cesta 236, Opatija
Deluxe apartments Opatija on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
121 €
Hotel Savoy

Hotel Savoy

4.0 kautta 5.0 M. Tita 129, Opatija
Hotel Savoy on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 32 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
108 €
Hotel Domino

Hotel Domino

4.0 kautta 5.0 147 Ul. Maršala Tita, Opatija, Primorsko-goranska županija
Hotel Domino sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
151 €
Design Hotel Navis

Design Hotel Navis

5.0 kautta 5.0 Ivana Matetica Ronjgova 10, Opatija
Design Hotel Navis on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 44 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
111 €
Grand Hotel Adriatic I

Grand Hotel Adriatic I

4.0 kautta 5.0 M. Tita 200, Opatija
Grand Hotel Adriatic I on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kvarnerinlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 171 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
99 €
Grand Hotel Adriatic II

Grand Hotel Adriatic II

3.0 kautta 5.0 M. Tita 200, Opatija
Grand Hotel Adriatic II on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kvarnerinlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 136 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
115 €
Luxury Three-bedroom Apartment With Amazing Overlook at the sea

Luxury Three-bedroom Apartment With Amazing Overlook at the sea

5.0 kautta 5.0 26G Nova cesta, Opatija, Primorje-Gorski Kotar
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 6 poreallasta ja kuivapesulapalvelut. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
115 €
Amadria Park Grand 4 Opatijska Cvijeta

Amadria Park Grand 4 Opatijska Cvijeta

4.0 kautta 5.0 V. Cara Emina 6, Opatija
Amadria Park Grand 4 Opatijska Cvijeta on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Remisens Hotel Kristal

Remisens Hotel Kristal

4.0 kautta 5.0 Marsala Tita 135, Opatija
Remisens Hotel Kristal on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Remisens Hotel Giorgio II

Remisens Hotel Giorgio II

4.0 kautta 5.0 Liburnijska bb, Opatija
Remisens Hotel Giorgio II on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kvarnerinlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Opatija

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Opatija

Näytä kaikki

Kohteen Opatija hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Opatija? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 158 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Opatija löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Opatija, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Opatija tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 2 halpaa hotellia
 • 21 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 luksushotellia
 • 22 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Opatija


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Opatija, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Opatija niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Amadria Park Hotel Royal
 • Opatija Hotel Opatija
 • Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

Nämä kohteen Opatija majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Remisens Premium Grand Hotel Palace
 • Smart Selection Hotel Istra
 • Villa Palme

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Opatija pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Remisens Premium Grand Hotel Palace
 • Amadria Park Grand 4 Opatijska Cvijeta
 • Hotel Bristol by OHM Group

Kohteeseen Opatija tutustuminen


Kompakti Opatija on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Opatija ja sen lähellä kuuluu:

 • Angiolinan puisto
 • Opatijan satama
 • Ulkoilmateatteri
 • Lidon ranta
 • Pyhän Jaakon kirkko
 • Juraj Matija Sporerin taidepaviljonki
 • Neito ja lokki -patsas

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Opatija, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Rijeka (RJK). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Opatija?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Opatija, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Opatija, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 15°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 7°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 29°C ja öisin 13°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21°C ja 3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Opatija on 34 cm.

Viimeksi varatut hotellit Opatija

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.