Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kroatia

Hotel Esplanade Zagreb 127 €
Hotel Esplanade Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb

Mihanovićeva 1, Zagreb
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Esplanade Zagreb on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnografinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 208 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Sheraton Zagreb Hotel 72 €
  Sheraton Zagreb Hotel

  Sheraton Zagreb Hotel

  Kneza Borne 2, Zagreb
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sheraton Zagreb Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta POGON - Zagrebin itsenäisen kulttuurin ja nuorison keskus . Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Canopy by Hilton Zagreb - City Centre 90 €
   Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

   Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

   Kneza Branimira 29, Zagreb
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Canopy by Hilton Zagreb - City Centre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Branimir Centar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Hotel Kompas 90 €
    Hotel Kompas

    Hotel Kompas

    Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Kompas on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lapadin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 173 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Hotel Dubrovnik 106 €
     Hotel Dubrovnik

     Hotel Dubrovnik

     Ljudevita Gaja 1, Zagreb
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Dubrovnik on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Trg bana Jelačića. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 222 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      DoubleTree by Hilton Zagreb 70 €
      DoubleTree by Hilton Zagreb

      DoubleTree by Hilton Zagreb

      Ulica Grada Vukovara 269a, Zagreb
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       DoubleTree by Hilton Zagreb on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miroslav Kraljevićin galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Falkensteiner Club Funimation Borik 98 €
       Falkensteiner Club Funimation Borik

       Falkensteiner Club Funimation Borik

       Majstora Radovana 7, Zadar
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Falkensteiner Club Funimation Borik on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Greeting to the Sun. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

        Falkensteiner Hotel & Spa Iadera 110 €
        Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

        Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

        Punta Skala BB, Zadar
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Falkensteiner Hotel & Spa Iadera on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petrčanen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 210 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

         Family Hotel Amarin, Rovinj 123 €
         Family Hotel Amarin, Rovinj

         Family Hotel Amarin, Rovinj

         Val de Lesso 5, Rovinj
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Family Hotel Amarin, Rovinj on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Eufemian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 280 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

          Hotel Excelsior 166 €
          Hotel Excelsior

          Hotel Excelsior

          Frana Supila 12, Dubrovnik
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hotel Excelsior on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Banjen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 158 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

           Hotel Lone Rovinj 113 €
           Hotel Lone Rovinj

           Hotel Lone Rovinj

           Luje Adamovica 31, Rovinj
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hotel Lone Rovinj on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zlatni Rt:n puistometsä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen valet-pysäköinti, 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 248 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

            Falkensteiner Hotel Adriana
            Falkensteiner Hotel Adriana

            Falkensteiner Hotel Adriana

            Majstora Radovana 7, Zadar
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Falkensteiner Hotel Adriana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Zadarin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Kroatia

             Kohteessa Kroatia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Kroatia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Kroatia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kroatia etukäteen. Lennot kohteeseen Kroatia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kroatia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kroatia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Kroatia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kroatia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kroatia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.