Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kroatia

Rixos Libertas Dubrovnik 207 €
Rixos Libertas Dubrovnik

Rixos Libertas Dubrovnik

Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rixos Libertas Dubrovnik on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fransiskaaniluostari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 310 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

  Dubrovnik Palace 234 €
  Dubrovnik Palace

  Dubrovnik Palace

  Masarykov Put 20, Dubrovnik
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dubrovnik Palace on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Poluotok Lapad. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 308 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja tallelokeron.

   Hotel Esplanade Zagreb 127 €
   Hotel Esplanade Zagreb

   Hotel Esplanade Zagreb

   Mihanovićeva 1, Zagreb
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Esplanade Zagreb on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnografinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 208 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Hotel Excelsior 365 €
    Hotel Excelsior

    Hotel Excelsior

    Frana Supila 12, Dubrovnik
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Excelsior on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Banjen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 158 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

     Canopy by Hilton Zagreb - City Centre 101 €
     Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

     Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

     Kneza Branimira 29, Zagreb
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Canopy by Hilton Zagreb - City Centre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Branimir Centar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      Amfora Hvar Grand Beach Resort 96 €
      Amfora Hvar Grand Beach Resort

      Amfora Hvar Grand Beach Resort

      Ulica biskupa Jurja Dubokovića 5, Hvar
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Amfora Hvar Grand Beach Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Momon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 324 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

       Sun Gardens Dubrovnik 135 €
       Sun Gardens Dubrovnik

       Sun Gardens Dubrovnik

       Na Moru 1, Orasac, Dubrovnik
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sun Gardens Dubrovnik on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lapadin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 408 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

        Pharos Hvar Bayhill Hotel 72 €
        Pharos Hvar Bayhill Hotel

        Pharos Hvar Bayhill Hotel

        Ulica Dinka Kovačevića 10, Hvar
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pharos Hvar Bayhill Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Momon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 202 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

         Hotel Lapad 92 €
         Hotel Lapad

         Hotel Lapad

         Lapadska obala 37, Dubrovnik
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hotel Lapad on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Poluotok Lapad. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 163 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 162 €
          Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

          Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

          Iva Dulčića 142, Dubrovnik
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Valamar Collection Dubrovnik President Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Copacabana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 294 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

           Hilton Imperial Dubrovnik 310 €
           Hilton Imperial Dubrovnik

           Hilton Imperial Dubrovnik

           Marijana Blažića 2, Dubrovnik
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hilton Imperial Dubrovnik on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fransiskaaniluostari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1897 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 149 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille plasmatelevisiot ja jääkaapit.

            Hotel Lero 124 €
            Hotel Lero

            Hotel Lero

            Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hotel Lero on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Poluotok Lapad. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Kroatia

             Kohteessa Kroatia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Kroatia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Kroatia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kroatia etukäteen. Lennot kohteeseen Kroatia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kroatia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kroatia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Kroatia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kroatia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kroatia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.