Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Kroatia

Hotel Esplanade Zagreb 144 €
Hotel Esplanade Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb

Mihanovićeva 1, Zagreb
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tomislav trg, Ethnografinen museo ja Arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kroatian kansallisteatteri ja Trg bana Jelačića ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Zagrebin päärautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Zapadnin rautatieasema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Amfora Hvar Grand Beach Resort 235 €
  Amfora Hvar Grand Beach Resort

  Amfora Hvar Grand Beach Resort

  Ulica biskupa Jurja Dubokovića 5, Hvar
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Momon ranta ja Hvarin linnoitus ovat 2 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta lomakeskuksesta, josta on suora yhteys rannalle. Fransiskaaniluostari ja museo ja Hvarin kaupungin arsenaali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sun Gardens Dubrovnik 234 €
   Sun Gardens Dubrovnik

   Sun Gardens Dubrovnik

   Na Moru 1, Orasac, Dubrovnik
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Veliki Vrh on 4 kilometrin ja Trsteno Arboretum on 4,5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Trstenon ranta ja Stikovican ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hotel Lapad 169 €
    Hotel Lapad

    Hotel Lapad

    Lapadska obala 37, Dubrovnik
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Luka Gruz ja Lapadin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Radisson Blu Resort & Spa, Split 180 €
     Radisson Blu Resort & Spa, Split

     Radisson Blu Resort & Spa, Split

     Put Trstenika 19, Split, Split-Dalmatia
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Žnjanin ranta, Bačvicen ranta ja Splitin satama sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Diokletianuksen palatsi ja Grgur Ninski -patsas ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Rixos Libertas Dubrovnik 225 €
      Rixos Libertas Dubrovnik

      Rixos Libertas Dubrovnik

      Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Luka Gruz, Fransiskaaniluostari ja Pilen portti ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Dubrovnik Palace 351 €
       Dubrovnik Palace

       Dubrovnik Palace

       Masarykov Put 20, Dubrovnik
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Poluotok Lapad ja Lapadin ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Fransiskaaniluostari ja Onofrion lähde ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Hotel Excelsior 432 €
        Hotel Excelsior

        Hotel Excelsior

        Frana Supila 12, Dubrovnik
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Hilton Imperial Dubrovnik 528 €
         Hilton Imperial Dubrovnik

         Hilton Imperial Dubrovnik

         Marijana Blažića 2, Dubrovnik
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Pilen portti ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Onofrion lähde ja Orlandon pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Hotel Dubrovnik 121 €
          Hotel Dubrovnik

          Hotel Dubrovnik

          Ljudevita Gaja 1, Zagreb
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Ilica-katu, Trg bana Jelačića ja Dolacin markkinat sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arkeologinen museo ja Zagrebin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Zagrebin päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zapadnin rautatieasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

           Valamar Argosy Hotel 168 €
           Valamar Argosy Hotel

           Valamar Argosy Hotel

           Iva Dulcica 140, Dubrovnik
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Poluotok Lapad ja Playa de Copacabana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapadin ranta ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 5 kilometrin päässä.

            Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 283 €
            Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

            Valamar Collection Dubrovnik President Hotel

            Iva Dulčića 142, Dubrovnik
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Poluotok Lapad ja Playa de Copacabana ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Gružin satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Kroatia

             Kohteessa Kroatia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Kroatia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Kroatia hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kroatia etukäteen. Lennot kohteeseen Kroatia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kroatia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kroatia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Kroatia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kroatia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kroatia

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.