Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Zadar

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera 130 €
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Punta Skala BB, Zadar
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petrčanen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 210 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

  Almayer Art & Heritage Hotel 88 €
  Almayer Art & Heritage Hotel

  Almayer Art & Heritage Hotel

  Brace Bersa 2, Zadar
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Almayer Art & Heritage Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zadarin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Falkensteiner Club Funimation Borik 98 €
   Falkensteiner Club Funimation Borik

   Falkensteiner Club Funimation Borik

   Majstora Radovana 7, Zadar
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Falkensteiner Club Funimation Borik on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Greeting to the Sun. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 258 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

    Falkensteiner Family Hotel Diadora
    Falkensteiner Family Hotel Diadora

    Falkensteiner Family Hotel Diadora

    Punta Skala, Petrcane, Zadar
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Falkensteiner Family Hotel Diadora on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petrčanen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Heritage hotel Bastion- Relais & Chateaux 121 €
     Heritage hotel Bastion- Relais & Chateaux

     Heritage hotel Bastion- Relais & Chateaux

     Bedemi zadarskih pobuna 13, Zadar
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Heritage hotel Bastion- Relais & Chateaux on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zadarin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

      Zadera Accommodation 61 €
      Zadera Accommodation

      Zadera Accommodation

      Ulica Bedemi Zadarskih Pobuna 2, Zadar
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Zadera Accommodation on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zadarin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Falkensteiner Hotel Adriana
       Falkensteiner Hotel Adriana

       Falkensteiner Hotel Adriana

       Majstora Radovana 7, Zadar
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Falkensteiner Hotel Adriana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Zadarin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Hotel Pinija
        Hotel Pinija

        Hotel Pinija

        Ul. Maka Dizdara 1, Petrcane, Zadar
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Pinija on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Petrčanen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 320 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

         Falkensteiner Residences Senia 110 €
         Falkensteiner Residences Senia

         Falkensteiner Residences Senia

         Petrcane, Zadar
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Falkensteiner Residences Senia on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petrčanen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.

          Sunnyside Apartments Petrčane
          Sunnyside Apartments Petrčane

          Sunnyside Apartments Petrčane

          Punta Skala Ulica 1, 1A, Petrcane, Zadar
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Sunnyside Apartments Petrčane on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Petrčanen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 129 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Hotel Kolovare 89 €
           Hotel Kolovare

           Hotel Kolovare

           Bože Peričića 14, Zadar
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hotel Kolovare on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kolovaren ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 rantabaaria. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 203 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

            Hotel Olea 68 €
            Hotel Olea

            Hotel Olea

            Burin Bok 35, Novalja, Lika-Senj
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Hotel Olea sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Novaljan kaupunginmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Zadar

             Kohteessa Zadar löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Zadar hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Zadar

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Zadar etukäteen. Lennot kohteeseen Zadar löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Zadar

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Zadar riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Zadar, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Zadar

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.