Lennot Kreeta

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kreeta suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kreeta

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kreeta olivat annetulla aikavälillä 61 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 152 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Air France
Air Baltic
Lufthansa
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Aegean
Air Baltic
Finnair
KLM

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Kreeta

Kreeta – Lomat Economy-lennoilla

Amirandes Grecotel Boutique Resort
Melrose Rethymno by Mage Hotels
Domes Aulūs Elounda - All Inclusive
Sea Side Resort & Spa - Adults Only
Aenaon Seaview Villa
Nautilux Rethymno by Mage Hotels

Halvat lennot kohteeseen Kreeta

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Kreeta?

Halvimmat lennot kohteeseen Kreeta löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Kreeta.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Kreeta?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Hania (CHQ) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 152 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 61 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Kreeta?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Kreeta edestakaisella lennolla on elokuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan elokuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kreeta?

Kohteeseen Kreeta lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Norwegian Air International Ltd, Air France, Air Baltic, Lufthansa, Finnair, Aegean, KLM.

Voiko kohteen Kreeta lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Kreeta voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Kreeta peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Kreeta saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Kreeta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.