Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Hyödynnä edulliset lennot huippukaupunkeihin: Sisilia

Halvat lennot Sisilia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Parhaat lennot kohteeseen Sisilia

Etsitkö lentoa kohteeseen Sisilia? Siinä tapauksessa olet oikeassa osoitteessa. Tämän sivun ylälaidassa olevan hakukoneen kautta saat nimittäin eteesi kaikki kohteen Sisilia lennot vuoden jokaiselle päivälle. Hakutulokset näkyvät hintajärjestyksessä, mutta halutessasi voit järjestää ne myös välilaskujen määrän, lentoyhtiön tai lähtö- tai saapumisajan mukaan. Halvin edestakainen lento kohteeseen Sisilia on tällä hetkellä vain 154 € ja yhdensuuntainen ainoastaan 136 €. Koska teemme yhteistyötä satojen eri lentoyhtiöiden kanssa, voit olla varma, että hakusi tuloksissa on kaikki parhaat lennot kohteeseen Sisilia. Usein listalla on jopa sellaisia lentovaihtoehtoja, joista et edes tiennyt. Tee haku – saatat yllättyä!

Miksi varata lennot ebookersin kautta?

Sivustoltamme löydät yli 400 lentoyhtiön tarjonnan, ja varaaminen on helppoa, turvallista ja nopeaa.

Lennot ovat kuitenkin vain pieni osa tarjontaamme. Meiltä voit nimittäin halutessasi varata samalla kertaa myös majoituksen, vuokra-auton tai aktiviteetteja. Myös niissä vaihtoehtoja riittää aivan joka makuun. Kannattaa myös huomata, että varaamalla lennot ja majoituksen tai vuokra-auton samalla kertaa voit saada huomattavan alennuksen. Paketteja, joihin sisältyy majoitus ja lento kohteeseen Sisilia, voit hakea helposti hakukoneen ”Lento + hotelli” -osiossa.

Halvat lennot kohteeseen Sisilia

Lentohinnat vaihtelevat kysynnän mukaan. Halvinta on silloin, kun matkustajia on vähän; kalleinta puolestaan ruuhka-aikoina. Tyypillisiä kovan kysynnän ajankohtia ovat esimerkiksi joulu-, hiihto- ja kesälomien alku- ja loppu, jolloin liikkeellä on aina suuri määrä väkeä. Lomien lisäksi kysyntäpiikkejä voivat aiheuttaa myös esimerkiksi messut, konsertit ja suuret urheilutapahtumat. Mitä suurempi tapahtuma, sitä kovempaa kysyntä on. Jos etsit lentoja kohteeseen Sisilia jonkin tapahtuman ajankohdalle, kannattaa tarkistaa myös sitä edeltävien ja seuraavien päivien hinnat. Tosinaan hintaero on niin suuri, että sillä voi maksaa vaikka hotelliyön!

Vähintään yhtä olennaisia ovat lentojen lähtö- ja saapumisajat. Vain harva haluaa matkustaa aamuyöllä, arki-iltapäivänä tai viikonloppuiltana. Kaikille se ei kuitenkaan ole ongelma – etenkin jos palkintona on kymmenien tai jopa satojen eurojen säästö! Erityisen vähän hankala matka-aika haittaa niitä, jotka lentävät pitkälle lomalle. Perillä kun ehtii nukkumaan, ja parin lomapäivän jälkeen ajatukset ovat jo muualla. Kannattaa myös muistaa, että hiljaisempina aikoina sekä lentokentillä että -koneissa on usein huomattavasti ruuhka-aikoja viihtyisämpää. Vähemmän tungosta, enemmän penkkitilaa!

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.