Lennot Sisilia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Sisilia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Sisilia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Sisilia olivat annetulla aikavälillä 152 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 249 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Air Baltic
Lufthansa
Austrian Airlines
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
KLM
KLM

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Sisilia

Sisilia – Lomat Business-luokan lennoilla

Camelot B&B Palermo
Borgo di Ciàula
Opera Boutique Rooms
Teatro Massimo
Torreata Residence Hotel
Hotel Bellevue del Golfo
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Sisilia
Näytä kaikki matkat

Halvat lennot kohteeseen Sisilia

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Sisilia?

Halvimmat lennot kohteeseen Sisilia löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Sisilia.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Sisilia?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Palermo (PMO) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 249 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 152 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Sisilia?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Sisilia edestakaisella lennolla on syyskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan marraskuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sisilia?

Kohteeseen Sisilia lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Turkish Airlines, Air Baltic, Lufthansa, Austrian Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, KLM.


Voiko kohteen Sisilia lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Sisilia voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Sisilia peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Sisilia saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Sisilia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.