Lennot Azorit

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Azorit suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Azorit

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Azorit olivat annetulla aikavälillä 212 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 271 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
TAP Portugal
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
KLM

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Azorit

Azorit – Lomat Economy-lennoilla

The Lince Nordeste Country  Nature Hotel
Hotel Gaivota Azores
Hotel Vale do Navio
Sete Cidades Lake Lodge
Sul Villas & Spa
Hotel Talisman

Halvat lennot kohteeseen Azorit

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Azorit?

Halvimmat lennot kohteeseen Azorit löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Azorit.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Azorit?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Ponta Delgada (PDL) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 271 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 212 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Azorit?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Azorit edestakaisella lennolla on maaliskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan helmikuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Azorit?

Kohteeseen Azorit lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: TAP Portugal, Finnair, Lufthansa, KLM.

Voiko kohteen Azorit lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Azorit voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Azorit peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Azorit saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Azorit

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.