Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Viña del Mar

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Viña del Mar. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Viña del Mar lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Viña del Mar?

Juuri nyt kohteeseen Viña del Mar saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Viña del Mar itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Viña del Mar ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Viña del Mar matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Viña del Mar löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Viña del Mar?

Kohteen Viña del Mar suosituimmat kuukaudet ovat tammikuu, helmikuu, maaliskuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Viña del Mar halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Viña del Mar

62 €
Hostal del Aguila

Hostal del Aguila

3.0 kautta 5.0 Torrealba 93, Viña del Mar, Valparaiso
Hostal del Aguila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Reloj de Flores. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hostalissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Winebox Valparaiso

Winebox Valparaiso

3.0 kautta 5.0 763 Baquedano, Valparaiso, Región de Valparaíso
Winebox Valparaiso on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Mena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Ibis Valparaiso

Ibis Valparaiso

3.5 kautta 5.0 Av Errazuriz 811, Valparaiso, Valparaiso
Ibis Valparaiso on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wall Street Porteño. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 184 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
152 €
Sheraton Miramar Hotel and Convention center

Sheraton Miramar Hotel and Convention center

4.5 kautta 5.0 Avenida Marina N 15, Viña del Mar, Valparaiso
Sheraton Miramar Hotel and Convention center on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caleta Abarcan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, konferenssikeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4,5 tähden hotellissa on 142 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel HC Reñaca

Hotel HC Reñaca

2.5 kautta 5.0 Avenida Jose Manuel Balmaceda 455, Viña del Mar, Valparaiso
Hotel HC Reñaca sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Encanton ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
Hotel Bosque de Reñaca

Hotel Bosque de Reñaca

3.5 kautta 5.0 Dublé Almeyda 80, Reñaca, Viña del Mar, Valparaiso
Hotel Bosque de Reñaca sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Encanton ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
134 €
Enjoy Viña del Mar

Enjoy Viña del Mar

4.0 kautta 5.0 Av. San Martín 199, Viña del Mar, Valparaiso
Enjoy Viña del Mar on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Avenida Perún katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Radisson Blu Acqua Hotel & Spa Concon

Radisson Blu Acqua Hotel & Spa Concon

4.0 kautta 5.0 Av. Borgono 23333, Concon, Valparaiso
Radisson Blu Acqua Hotel & Spa Concon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amarillan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
16 €
Casa Volante Hostal

Casa Volante Hostal

2.5 kautta 5.0 Pasaje Fischer 27 Cerro Concepción, Valparaiso, Valparaiso
Casa Volante Hostal on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wall Street Porteño. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 2,5 tähden hostellissa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
107 €
Hippocampus Resort & Club

Hippocampus Resort & Club

3.5 kautta 5.0 Las Pimpinelas 763 - Costa de Montemar, Concon
Hippocampus Resort & Club sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Caleta Higuerilla -venesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 91 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

Halvat meno-paluu lennot Viña del Mar

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Viña del Mar

Katso kaikki kohteen Viña del Mar vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Viña del Mar

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Santiago

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.