Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Campinas – Matkat

Onko toivekohteisiisi kuulunut jo jonkin aikaa Campinas? Loma sinne on aina nappivalinta – kaupunki on kiehtova matkakohde, joten tartu toimeen ja aloita unelmareissun suunnittelu!

Campinas – Matkat

Paikan päällä voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 1 000 000 henkeä.

Koko maan pääkaupunki Brasilia sijaitsee 800 km pohjoiseen kohteesta Campinas. Elias Fausto sitä vastoin löytyy lähempää – sinne pääsee kulkemalla 35 km lounaaseen päin.

Jos suunnittelette lomaa koko perheen voimin, Hopi Hari -teemapuisto ja Wet'n Wild -vesipuisto ovat ehdottomia retkikohteita, jotka saavat kaikki hyvälle tuulelle. Fazenda Tozan ja Conjunto Aquático Municipal voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos perheen pienimmät ovat yhä täynnä virtaa.

Lähde tutkimusmatkalle valtameren pinnan alle ja tapaa kiinnostavia otuksia, joiden koti on Kaupunginakvaario. Ja mikä parasta, sinun ei edes tarvitse kastella itseäsi!

Haluatko lisätä lastesi tietoa villieläinten maailmasta? Zoológico de Americana on silloin täydellinen retkikohde, jossa kysymyksiä pursuavat lapset oppivat, mitä eläimet syövät ja miten ne ääntelevät sekä paljon muuta!

Cervejaria Bruge on paikka, jonne suunnata yksille koko kaveriporukan voimin. Panimon hanaoluiden valikoima on niin vakuuttava, että vapauttakaa siihen tutustumiseen koko iltapäivä!

Tällä alueella kasvien suojelu otetaan tosissaan, joten täällä on useita paikkoja, joihin voit mennä ihastelemaan sekä paikallisesta että kansainvälisestä ympäristöstä kotoisin olevia kasveja. Jundiain kasvitieteelliset puutarhat ja Jardim Botânico Plantarum hyvinhoidettuine puutarhoineen ovat retkikohteita, jotka kannattaa nähdä. Jos haluat nähdä vielä lisää monimuotoisia kasveja, Jardim Botânico de Americana ja Parque Botânico Eloy Chaves ovat myös miellyttäviä paikkoja.

Portugal-puisto ja Horto Florestal ovat paikkoja, joissa voit asettua nurmelle lukemaan kiinnostavaa kirjaa, pelata pallopelejä tai vain katsella pilvien lipuvan ylitsesi taivaalla. Bosque dos Jequitibás ja Emilio Jose Salimin ekologinen puisto ovat myös paikkoja, joissa voit istahtaa lukemaan lempilehteäsi katselemaan ohikulkevia ihmisiä.

Campinas pitää sisällään kiehtovia luonnonnähtävyyksiä, joista yksi on Sapezeiro-vesiputous. Sen virtaava vesi lumoaa jokaisen.

Mikäli järvimaisema on juuri se asia, joka saa mielesi rauhoittumaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Taquaral-järvi ja Parque dos Ipês ovat vain esimerkkejä niistä kuvauksellisista järvistä, joihin voi tutustua alueella ollessasi. Jos et vielä saanut järvimaisemista kylliksesi, myös Represa Cavalinho Branco ja Parque Ecológico de Indaiatuba ovat oivallisia vierailukohteita.

Haussa kohde, jossa voisit ladata vähän akkujasi? Maailmassa ei ole montaa asiaa, joka piristäisi samalla tavalla kuin päivä luonnon keskellä! Rauhoita mielesi ja unohda arjen murheet kohteessa Monumento Natural Estadual da Pedra Grande.

Vieraillessasi paikassa Museum of Image and Sound (museo) tai Coffee Museum (museo), kysy henkilökunnalta lisätietoja erikoistapahtumista. Näin varmistat, että et jää paitsi mistään kiinnostavasta. Mikäli ehdit, käy myös muissa museoissa, kuten Barreirosin mylly ja Museu da Cidade, Campinas.

Tieteen ihmeellinen maailma ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä. Jos haluat kuulla lisää tieteen uusimmista saavutuksista, valitse vierailukohteeksi Planetaario ja Unicampin observatorio. Jos kaipaat vielä uusia kokemuksia, Observatório Astronômico Municipal ja Observatório Municipal de Americana tarjoavat kiinnostavaa nähtävää.

Voi olla hämmästyttävää ja ajatuksia herättävää nähdä, miten paljon erilaisia luonnon aarteita, ihmeitä ja ainutlaatuisia esineitä planeetaltamme löytyy. Luonnonhistorian museo mahdollistaa tutustumisen moniin kätevästi samassa paikassa.

Jotkut meistä suorastaan rakastavat taidetta, kun taas joku toinen ei halua edes vilkaista yhden yhtä veistosta tai maalausta lapsuuden koulutuntien jälkeen. Kuuluitpa kumpaan tahansa näistä, voit olla varma että Museu de Arte Contemporânea ja Museu de Arte Contemporânea da Universidade de São Paulo tarjoavat aina jotain hienoa, uutta ja mahdollisesti myös haastavaa tai hätkähdyttävää.

Kohteissa Limeiran museo ja Museu Bernardino de Campos Amparo saat tilaisuuden tutustua erilaisiin tapahtumiin ja ihmisiin, jotka ovat muokanneet tätä aluetta. Museu Histórico e da Porcelana de Pedreira ja Museu Histórico Municipal de Leme maksavat myös käymisen vaivan, jos haluat saada paremman katsauksen entisaikaan.

Ymmärtääksesi seudun menneisyyttä perusteellisella tavalla, varaa päivä aikaa kuljeskellaksesi kohteissa Castle Tower ja Campinas Jockey Club. Jos sinulla ei ole kova kiire, Antigo Cristo Redentor ja Casa Grande e Tulha ovat myös tärkeitä vierailukohteita.

Oletko kiinnostunut uskonnollisista asioista? Tällöin hyviä tutustumiskohteita alueella ovat Basílica Nossa Senhora do Carmo ja Our Lady of the Banished -katedraali. Jos haluat käydä vielä muissakin paikoissa, tällöin suositeltavia kohteita ovat esimerkiksi Our Lady Saint Maryn kirkko ja Catedral Metropolitana de Campinas.

On parempi miettiä menneitä ja todeta kokeneensa jotain merkittävää sen sijaan, että harmittelee jotain tärkeää jääneen kokematta. Joten kun kerran olet täällä, saattaa olla hyvä idea tutustua myös tuntemattomimpiin nähtävyyksiin, kuten Köysirata ja Sao Joaon tennisklubi. Lisäksi Americanan kirjasto ja Kartódromo Internacional Nova Odessa ovat vierailun arvoisia paikkoja.

Campinas – Hotellit

Älä kanna liikaa huolta majoituksen valitsemisesta: ebookersin sivustolla on tarjolla yli 29 majoitusliikettä. Siitäkin huolimatta on aina parempi toimia hyvissä ajoin!

Jokainen loma-aamusi alkaa iloisin mielin, jos olet varannut huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Royal Palm Plaza Resort Campinas ja Royal Palm Tower Carlos Gomes.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Campinas

Näytä kaikki 676 majoitusliikettä kohteessa Campinas
ibis budget Campinas Aquidaban

ibis budget Campinas Aquidaban

Rua Jose Paulino 229, Campinas, SP
  2.5 kautta 5.0
   
   

  Ibis budget Campinas Aquidaban on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bosque dos Jequitibás. ...

  ibis budget Campinas Aquidaban29 €

  ibis budget Campinas Aquidaban29 €
  Vitória Hotel Concept Campinas

  Vitória Hotel Concept Campinas

  Av José De Souza Campos, 425, Cambui, Campinas, SP
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Vitória Hotel Concept Campinas on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Feira de ...

   Vitória Hotel Concept Campinas61 €

   Vitória Hotel Concept Campinas61 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.