Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

San Andres – Matkat

Jos tähtäimessäsi on monipuolinen kaupunkiloma, ota kohteeksi San Andres – matkat sinne ovat ikimuistoisia.

San Andres – Matkat

Kaupungin kaduilla kävellessäsi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu noin 58 000 henkilöä.

Se sijaitsee 95 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Providencia, ja 1 200 km:n päässä valtion pääkaupungista (Bogota).

Pidä hengähdystauko ja pidä silmällä värikkäitä vesilintuja kohteessa Big Pondin laguuni, joka on tunnettu vesistö tällä alueella.

Haaveissa laiska päivä meren rannalla? Tunne suolainen meri-ilma ihollasi ja kasta varpaasi veteen kohteissa San Luisin ranta ja Johnny Cay (saari). Ota sitten suunnaksi Spratt Bight nähdäksesi enemmän alueen rannikkoa.

Kaikille ulkoilun ystäville riittää täällä runsain mitoin tekemistä. Retki kohteisiin El Cove ja San Andres -vuori virkistää mielesi tuossa tuokiossa. Cueva de Morgan on niin ikään inspiroiva kohde, jossa voit viettää rennon iltapäivän.

Älä tyydy vain kirjoitettuun tietoon, vaan käy tarkistamassa paikan päällä! Island House -museo antaa jännittävän katsauksen ihmisiin, paikkoihin ja tapahtumiin, jotka ovat kehittäneet ja vaikuttaneet menneiden vuosien aikana tähän alueeseen.

Baptistikirkko on hyvä paikka seurata paikallisten uskonnon harjoittamista.

Vaikka kaikki turistit eivät ole kuulleet siitä, El Hoyo Soplador -geysir on myös paikka, jota ei kannata jättää väliin.

San Andres – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 79 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin upeasta valikoimasta sen oikean majoitusvaihtoehdon löytäminen on äärimmäisen helppoa.

Kun tarjolla on useita hyväksi todettuja vaihtoehtoja, kuten Decameron Isleño Beach Resort, Spa & Centro de Convenciones ja Decameron Marazul All Inclusive, pääset lentokenttäterminaalista pehmeän peiton alle nopeammin kuin voit kuvitellakaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen San Andres

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen San Andres. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen San Andres lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen San Andres?

Juuri nyt kohteeseen San Andres saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen San Andres itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen San Andres ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen San Andres matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen San Andres löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen San Andres?

Kohteen San Andres suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen San Andres halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa San Andres

Hae hinnat
Decameron Isleño - All Inclusive

Decameron Isleño - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Av. Colón Calle 3ra N6-106, Sector Spratt Bight, San Andres, San Andres ja Providencia
Decameron Isleño - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islote Sucre -saari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 250 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Decameron Aquarium - All Inclusive

Decameron Aquarium - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Av. Colombia # 1-19, San Andres, San Andres ja Providencia
Decameron Aquarium - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spratt Bightin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 6 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 297 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kaapelikanavat.
187 €
Hotel Casablanca

Hotel Casablanca

3.5 kautta 5.0 Av. Colombia con Av. Costa Rica N° 3-59, San Andres, San Andres ja Providencia
Hotel Casablanca on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spratt Bightin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 5 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 78 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
147 €
Sol Caribe Campo - All Inclusive

Sol Caribe Campo - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Avenida Harmony Hill 5-86, San Andres, San Andres ja Providencia
Sol Caribe Campo - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malpelo Fauna and Flora Sanctuary. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 212 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat plasmatelevisiot ja minibaarit.
113 €
GHL Relax Hotel Sunrise

GHL Relax Hotel Sunrise

3.0 kautta 5.0 Avenida Newball No. 4-169, San Andres, San Andres ja Providencia
GHL Relax Hotel Sunrise on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Spratt Bightin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 170 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
147 €
Sol Caribe San Andres - All Inclusive

Sol Caribe San Andres - All Inclusive

3.0 kautta 5.0 Avenida Colon 2-77, San Andres, San Andres ja Providencia
Sol Caribe San Andres - All Inclusive on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spratt Bightin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 223 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille plasmatelevisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Hotel Calypso Beach

Hotel Calypso Beach

3.0 kautta 5.0 Avenida Colombia No 3-06, Av La Playa Esquina Duarte Peatonal, San Andres, San Andres ja Providencia
Hotel Calypso Beach on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spratt Bightin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 77 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapelikanavat ja minibaarit.
Hae hinnat
Decameron San Luis - All Inclusive

Decameron San Luis - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Carretera Circunvalar A San Luis Km 17, San Andres, San Andres ja Providencia
Decameron San Luis - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Luisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 233 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja minibaarit.
148 €
Hotel El Dorado

Hotel El Dorado

3.5 kautta 5.0 Avenida Colombia No. 1A - 25, San Andres, San Andres ja Providencia
Hotel El Dorado sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spratt Bightin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 63 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
Hotel Tiuna

Hotel Tiuna

2.5 kautta 5.0 Av. Colombia # 4-31, San Andres
Hotel Tiuna sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spratt Bightin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 172 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja tallelokerot.

Halvat meno-paluu lennot San Andres

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa San Andres

Katso kaikki kohteen San Andres vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.