Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Campos do Jordão

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Campos do Jordão. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Campos do Jordão lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Campos do Jordão?

Juuri nyt kohteeseen Campos do Jordão saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Campos do Jordão itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Campos do Jordão ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Campos do Jordão matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Campos do Jordão löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Campos do Jordão?

Kohteen Campos do Jordão suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, kesäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Campos do Jordão halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Campos do Jordão

24 €
Dan Inn Premium Campos do Jordão

Dan Inn Premium Campos do Jordão

3.0 kautta 5.0 Rua Joaquim Pinto Seabra, 170, Campos do Jordao
Dan Inn Premium Campos do Jordão on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vale Encantado. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 98 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
36 €
Castelo Nacional Inn

Castelo Nacional Inn

3.5 kautta 5.0 Rua Roberto Pistrak Nemirovsky, 148, Alto Boa Vista, Campos do Jordao, SP
Castelo Nacional Inn on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Boa Vista (palatsi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
15 €
Dan Inn São José dos Campos

Dan Inn São José dos Campos

3.0 kautta 5.0 Avenida João Guilhermino, 287, Sao Jose dos Campos, SP
Dan Inn São José dos Campos on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vale do Paraíba. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 110 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
69 €
Flat Hotel Palazzo Reale

Flat Hotel Palazzo Reale

3.5 kautta 5.0 R. Dr. Rafael Pelegrine Gianotti 299, Campos do Jordao, SP
Flat Hotel Palazzo Reale on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cadij (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
36 €
Apple House

Apple House

3.5 kautta 5.0 Rua Gastao Vidigal, 510, Morro do Elefante, Campos do Jordao, SP
Apple House on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Capivari (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 3,5 tähden pousadassa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
24 €
Hotel Nacional Inn São José dos Campos

Hotel Nacional Inn São José dos Campos

3.5 kautta 5.0 Av. Deputado Benedito Matarazzo, 9009, Jardim Oswaldo Cruz, Sao Jose dos Campos, SP
Hotel Nacional Inn São José dos Campos on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vale do Paraíba. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 157 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
40 €
Pousada Moderna

Pousada Moderna

2.5 kautta 5.0 Rua Dr jose Cassio Macedo Soares 565, Campos do Jordao
Pousada Moderna on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Campos do Jordãon konferenssikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
17 €
Di Giulio Hotel

Di Giulio Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Benedito Matarazzo, 12109, Vila Tatetuba, Sao Jose dos Campos, SP
Di Giulio Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vale do Paraíba. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 108 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
23 €
Carlton Plaza São José dos Campos

Carlton Plaza São José dos Campos

3.0 kautta 5.0 Rua Presidente Bernardes, 73, Jardim Paulista, Sao Jose dos Campos, SP
Carlton Plaza São José dos Campos sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vale do Paraíba. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 92 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
52 €
Pousada Alto da Boa Vista

Pousada Alto da Boa Vista

3.5 kautta 5.0 Rua das Hortências, 605, Campos do Jordao, São Paulo
Pousada Alto da Boa Vista sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Boa Vista (palatsi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ravintola ja business center. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden pousadassa on 17 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Campos do Jordão

Katso kaikki kohteen Campos do Jordão vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Campos do Jordão

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa São Paulo

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.