Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Meksiko hotelleja

77 €
Camino Real Aeropuerto Mexico

Camino Real Aeropuerto Mexico

3.5 kautta 5.0 Puerto Mexico No. 80, Col. Penon de Los Banos, México, CDMX
Camino Real Aeropuerto Mexico on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Foro Solin stadion sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 149 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
186 €
GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive

GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Blvd. Kukulkan Km. 19.5, Lt 59-2, Sección A, 2 da etapa Zona Hotelera, Cancún, QROO
GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Reyn rauniot. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 306 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Grand Riviera Princess All Suites Resort & Spa All Inclusive

Grand Riviera Princess All Suites Resort & Spa All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Prolongacion 5ta Avenida, Mza 20 Lote 006, Playa del Carmen, QROO
Grand Riviera Princess All Suites Resort & Spa All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Quinta-puistokatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen.
58 €
Hotel Ticuán

Hotel Ticuán

3.5 kautta 5.0 Av. Miguel Hidalgo (8va) #8190, entre Constitución y Revolución, Tijuana, BC
Hotel Ticuán on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jai Alai Frontón Palacio -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 87 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
324 €
Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive

Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Blvd. Kukulkan km 16.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Fiesta Americana Condesa Cancun - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquaworld. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 507 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
628 €
Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive

Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive

5.0 kautta 5.0 Carr. Chetumal - Puerto Juarez Km. 282, Playa del Carmen, QROO
Hotel Xcaret Mexico - All Parks and Tours / All Fun Inclusive on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Xplorin teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 900 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
120 €
Hotel Riu Plaza Guadalajara

Hotel Riu Plaza Guadalajara

4.5 kautta 5.0 Av. Lopez Mateos 830 Col. Chapalita, Guadalajara, JAL
Hotel Riu Plaza Guadalajara on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Estampida -patsas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
473 €
Iberostar Selection Cancun All Inclusive

Iberostar Selection Cancun All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Boulevard Kukulcan, Km. 17, Cancún, QROO
Iberostar Selection Cancun All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Delfinesin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 426 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
67 €
Palacio Mundo Imperial

Palacio Mundo Imperial

4.0 kautta 5.0 Boulevard Barra Vieja No. 3, Acapulco, GRO
Palacio Mundo Imperial on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fórum de Mundo Imperial -stadion on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 6 ulkouima-allasta, 4 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 814 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja taulutelevisiot.
205 €
Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive

Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Boulevard Kukulcan Km 20.5, Lote 64, 2a etapa, Seccion A, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Reyn rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 10 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 299 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Halvat meno-paluu lennot Meksiko

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Meksiko

Katso kaikki kohteen Meksiko vuokra-autot

Edulliset matkat kohteeseen Meksiko

Suunnitelmissa matka kohteeseen Meksiko? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Meksiko matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Meksiko? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Meksiko

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Meksiko

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Meksiko. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.