Halvat lennot Meksikoon alkaen 498 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Meksiko suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Meksiko

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Meksiko olivat annetulla aikavälillä 498 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 622 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Air Europa
Lufthansa
Air Canada
Lufthansa
Air France
KLM
Delta
TAP Portugal
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Meksiko

Meksiko – Lomat Economy-lennoilla

Kimpton Aluna Tulum, an IHG Hotel
Hotel Ma'xanab
Dune Boutique Hotel located at the party zone
Hidden Beach Resort Au Naturel, Gourmet All Inclusive by Karisma
Roc Jungle Tulum
Livetulum

Meksikon-matkat tarjoilevat paratiisirantoja, miljoonakaupunkeja ja intiaanien aarteita

Meksiko on suuri ja kiehtova maa, jossa voi erinomaisesti viettää niin ranta- kuin kaupunkilomaakin. Maan historia intiaaneineen ja siirtomaa-aikoineen on vertaansa vailla, ja Meksikossa on vielä nykyäänkin tarjolla kulttuuria laidasta laitaan. Meksikon maukas ruoka tunnetaan kaikkialla maailmassa, ja paikanpäällä se osoittautuu useimmiten odotettuakin paremmaksi. Meksikon rannikko upeine rantoineen, kirkkaine vesineen ja koralliriuttoineen houkuttelee luoksensa niin rantalomailijoita kuin sukeltajiakin. Maan luonto koostuu rantojen lisäksi vuoristoista, aavikoista ja viidakoista, ja Meksikon lukuisat kaupungit ovat toinen toistaan kauniimpia ja täynnä historiallisia aarteita. Meksikon-matkat kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, eivätkä suotta – Meksikosta löytyy lähes kaikki, mitä seikkailunhaluinen matkailija tarvitsee.

Varaa halvat lennot Meksikoon ja ihastu

Meksikoon matkustaminen on nyt helpompaa kuin koskaan, sillä Finnair lentää Meksikon suosituimpien rantalomakohteiden joukkoon kuuluvaan Puerto Vallartaan suorin lennoin marraskuun lopulta aina maaliskuun puolivälin tienoille saakka. Suorat lennot Meksikon Puerto Vallartaan ovat edullisimmillaan marraskuussa ja joulukuun alkupuolella, ja lentoaika on suuntaansa noin 12 tuntia.

Yhdellä tai kahdella välilaskulla Helsinki-Vantaalta pääsee lentämään esimerkiksi suosittuun rantalomakohteeseen Cancúniin, Meksikon yöelämän keskukseen Acapulcoon sekä Meksikon suurimpiin kaupunkeihin Mexico Cityyn ja Guadalajaraan. Lennot ovat edullisimmillaan marras–tammikuussa, ja yhdensuuntainen lento Meksikoon kestää useimmiten vähintään 20 tuntia. Välilaskullisilla reiteillä operoivat muun muassa Aeromexico ja KLM, jonka lennoilla vaihto tapahtuu useimmiten Amsterdamissa. American Airlines taas lentää Cancúniin yleensä New Yorkin tai Miamin kautta.

Halvat lennot Meksikoon löydät helpoiten ebookersin kautta. Hae ja vertaa lentoja ja varaa juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivat edulliset lentoliput Meksikoon!

Käytännöllistä tietoa Meksikosta matkakohteena

Meksiko sijaitsee trooppisella ja subtrooppisella ilmastovyöhykkeellä, ja sää maan sisällä vaihtelee paljon suurista korkeuseroista johtuen. Rannikoille sijoittuva turismi on kiireisimmillään talvisesongin aikaan, joka alkaa loppusyksystä ja jatkuu aina maaliskuulle saakka. Maan pääkaupungissa Méxicossa, eli Mexico Cityssä, paras vierailuaika taas on keväällä, sillä talvet ovat siellä huomattavasti rannikkoa viileämpiä. Sadekausi ajoittuu Meksikossa kesään ja hurrikaanikausi kesästä syksyyn.

Suomalainen voi matkustaa Meksikoon ilman viisumia, mutta passin voimassaoloaika kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Meksikossa käy maksuvälineenä paikallisen valuutan peson lisäksi usein myös Yhdysvaltain dollarit, mutta dollareina annetut hinnat saattavat olla paikallista valuuttaa korkeampia. Hintataso maaseudulla ja suuremmissa kaupungeissa on huomattavasti Suomea edullisempi, joskin rantakohteissa hinnat hipovat usein Suomen tasoa.

Vaikka meksikolainen ruoka on herkullista, se voi joskus aiheuttaa tottumattomille vatsavaivoja. Pullovesi on yleisesti hanavettä turvallisempi vaihtoehto. Meksikon liikenteessä kannattaa liikkua bussilla tai laillisella taksilla, joskin auton vuokraaminenkin on hyvä vaihtoehto, kunhan kuljettaja on tottunut hieman menevämpään liikenteeseen. Meksikon kaupunkien välillä on myös kattava bussiverkosto, jolla on edullista ja turvallista matkustaa. Ja kun pitää maalaisjärjen mukana, Meksikon loma onnistuu varmasti!

Monipuolinen Meksiko

Meksikossa on monta vierailemisen arvoista kohdetta, joista löytyy jokaiselle jotakin. Maan pääkaupungissa Mexico Cityssä nautitaan shoppailusta, historiasta ja taiteesta, kun taas Guadalajarassa pääsee kokemaan Meksikoa aidoimmillaan. Atsteekki- ja maya-intiaanien raunioita löytyy muun muassa pääkaupungin läheisyydeltä, erinomaisena ranta- ja sukelluskohteenakin tunnetusta Tulumista sekä viidakon ympäröimästä Palenquen kaupungista. Suosittuja rantalomakohteita ovat Tulumin lisäksi muun muassa Puerto Vallarta, Cancún ja Playa del Carmen. Keski-Meksikosta löytyy kauniita ja autenttisia siirtomaa-aikaisia kaupunkeja, joissa maahan ja sen monipuoliseen kulttuuriin pääsee tutustumaan ilman suurempia turistivirtoja.

Autonvuokraustarjoukset Meksiko

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.