Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Nicaragua suosituimpiin kaupunkeihin

Paras aika lentää kohteeseen

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
PTY Managua 13.7. - 27.7. 347 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
PTY Managua 17.4. - 4.5. 1,151 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Nicaraguan matkat – aitoa latinotunnelmaa Karibialla

Keski-Amerikassa Hondurasin ja Costa Rican välissä sijaitseva Nicaragua on kiehtova matkakohde; laaja ja harvaan asuttu maa tarjoaa tulivuorineen ja kirkasvetisine rantoineen upeita luontoelämyksiä ja perinteistä latinokulttuuria. Nicaragua tunnetaan kahvista ja koko latinalaisen Amerikan parhaasta rommista. Suuret turistimassat eivät vielä ole Nicaraguaa vallanneet, joten siellä voit kaikessa rauhassa istahtaa pehmeälle hiekalle nautiskelemaan maan kansallisjuomaa Macuáta. Varaa sivustomme kautta Nicaraguan matkat ja lähde unohtumattomalle seikkailulle!

Milloin Nicaraguaan on parasta matkustaa?

Nicaraguassa vuodenaikoja on kaksi: marraskuusta huhtikuuhun kestävä kuivakausi ja muuna aikana vallitseva sadekausi. Trooppisen ilmaston Nicaraguassa on kuumaa ja kosteaa ympäri vuoden, ja lämpötila vaihtelee kulloistenkin tuulien ja sateiden mukaan. Länsirannikolla ja maan keskiosan alavilla alueilla päivälämpötila on +29−34 °C ja yölämpötila +24−27 °C, kun taas sateisemmalla itärannikolla keskilämpötila on hivenen alhaisempi vaihdellen +25 °C:n molemmin puolin. Vuoristoseuduilla lämpötila painuu alle +20 asteen. Paras matka-ajankohta riippuu siis siitä, minne päin maata olet menossa ja mitä lomallasi haluat tehdä. Jos haluat vaeltaa tai viettää rantalomaa, kannattaa ajankohdaksi valita kuivakausi.

Milloin voin varata halvat lennot Nicaraguaan?

Lentoreitit Suomesta Nicaraguaan lennetään pääasiassa Nicaraguan pääkaupunkiin Managuaan (MGA) Augusto César Sandinon kansainväliselle lentokentälle. Halvimmat lennot voit todennäköisimmin saada marras−joulukuussa, eli kuivan kauden alussa. Matkaan kuuluu tavallisesti vähintään kaksi välilaskua, joista ensimmäinen on yleensä jollakin Keski-Euroopan kentällä (esim. Amsterdamin Schiphol) ja toinen Keski-Amerikassa, yleensä Panamassa.

Lentäminen Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on Suomen vilkkain lentokenttä ja se avattiin vuonna 1952 Helsingin olympialaisia varten. Helsingin keskustasta matkaa lentoasemalle on 20 kilometriä, jonka voi sujuvasti taittaa suoralla junayhteydellä. Muualta Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalle on erinomaiset bussiyhteydet, ja myös henkilöautolla saapuminen on hyvien paikoitustilojen vuoksi helppoa. Terminaaleja Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi; varmista joko matkavarauksesta tai lentoyhtiön kotisivuilta, kummasta lentosi lähtee.

Yhteydet Nicaraguan Managuan (MGA) lentokentältä eteenpäin

Kansainvälinen lento Nicaraguaan saapuu useimmiten Augusto César Sandinon lentokentälle, joka sijaitsee Nicaraguan pääkaupungissa Managuassa, reilut kymmenen kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Kentälle liikennöivät useat kansainväliset lentoyhtiöt, kuten American Airlines, United Airlines, ja Copa Airlines. Managuan lentoasemalta voit jatkaa matkaa bussilla, taksilla tai vuokra-autolla, jonka voit vuokrata lentokentältä useamman eri autovuokraamon valikoimasta.

Mitä tekemistä ja näkemistä on Nicaraguassa?

Nicaragua on erinomainen matkakohde patikoijille, auringonpalvojille ja sukeltajille. Luonto Nicaraguassa on uskomattoman kaunista, ja vuoristoseudut tulivuorineen tarjoavat retkeilyn ystäville varmasti riittävästi haastetta ja elämyksiä. Esimerkiksi Maribiosin viiden tulivuoren ketju on oiva kohde korkeuseroista pitäville patikoijille; hikisten kilometrien jälkeen voit pulahtaa viilentymään johonkin lukuisista kraatterijärvistä, jotka ovat kuin suoraan sadusta.

Rantalomailijan paratiisi löytyy vaikkapa niin sanotuilta Maissisaarilta (Islas de Maíz), jotka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, kookospalmuistaan ja rennon letkeästä elämänmenostaan. Sukeltaja pääsee Maissisaarten vesissä ihailemaan upeita luolia ja värikkäitä koralliriuttoja eläimineen.

Nicaragua sopii kohteeksi myös historian ja kulttuurin ystäville, sillä maan historia Espanjan siirtomaana on kiistatta mielenkiintoinen. Nicaraguajärven ja Mombacho-tulivuoren välissä sijaitseva Granada – Nicaraguan vanhin siirtomaakaupunki – on etenkin siirtomaa-arkkitehtuurista kiinnostuneelle ehdoton vierailukohde. Nicaraguan kulttuurin keskus puolestaan on León, jonka vanhankaupungin rauniot ovat Unescon maailmanperintökohde.

Liikkuminen ja majoittuminen Nicaraguassa

Nicaraguan pääkaupungista Managuasta bussiyhteydet ovat muualle Nicaraguaan hyvät, kalusto tosin saattaa olla jo parhaat päivänsä nähnyttä. Pidemmille matkoille Nicaraguan sisäiset lennot ovat varteenotettava vaihtoehto, ja Maissisaarille kulkee myös laivayhteys.

Etenkin Managuassa hotellivalikoimaa on runsaasti keskitasoisesta vaativampaankin makuun. Halpoja hotelleja Nicaraguasta löytyy jokaisesta kaupungista. Varaa halvat lennot Nicaraguaan ja lähde elämykselliselle lomalle Keski-Amerikkaan!

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Nicaragua

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.