Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Belize ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Edulliset matkat kohteeseen Belize

Suunnitelmissa matka kohteeseen Belize? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Belize matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Belize? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Belize

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Belize

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Belize. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Belize matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Belize?

Voit löytää kohteen Belize matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Belize?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Belize.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Belize?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Belize.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Belize?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Belize on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Belize.

Lisää Belize hotelleja

Hae hinnat
Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Collection by Hilton

Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Collection by Hilton

4.0 kautta 5.0 Sea Grape Drive, San Pedro, Ambergris Caye
Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Collection by Hilton on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 207 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
116 €
Victoria House Resort & Spa

Victoria House Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 22 Coconut Drive, San Pedro
Victoria House Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
59 €
Midas Belize

Midas Belize

2.5 kautta 5.0 Branch Mouth Road, San Ignacio, Cayon alue
Midas Belize on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja San Ignacio Market on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Royal Palm Island Resort

Royal Palm Island Resort

3.5 kautta 5.0 1/4 mile NE off St. George's Caye, Belize City, Little Frenchman Caye
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden mökissä on 10 mökkiä. Mökki tarjoaa kalustetun parvekkeen/pation ja jääkaapin.
132 €
Sunbreeze Hotel

Sunbreeze Hotel

3.5 kautta 5.0 Ambergris Caye, San Pedro
Sunbreeze Hotel on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 43 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
The Great House

The Great House

3.0 kautta 5.0 13 Cork Street, Belize City
The Great House on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Pedro Belize Express -vesitaksin Belize Cityn terminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
202 €
Tranquility Bay Resort

Tranquility Bay Resort

3.5 kautta 5.0 14 Miles North, San Pedro, Belize District
Tranquility Bay Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tranquility Bay Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
PUR Boutique Cabanas

PUR Boutique Cabanas

3.5 kautta 5.0 4253 Tres Cocos, 1.5 Mi North of San Pedro, San Pedro
PUR Boutique Cabanas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
45 €
La Isla Resort

La Isla Resort

3.0 kautta 5.0 18 Hicaco Avenue, Caye Caulker
La Isla Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Sandbar Beachfront Hostel & Restaurant

Sandbar Beachfront Hostel & Restaurant

2.0 kautta 5.0 7 Boca Del Rio Dr, San Pedro, Ambergris Caye
Sandbar Beachfront Hostel & Restaurant on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belizen valliriutta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

Halvat meno-paluu lennot Belize

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Belize

Katso kaikki kohteen Belize vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.