Lennot Costa Rica

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Costa Rica suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Costa Rica

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Costa Rica olivat annetulla aikavälillä 677 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 731 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

American Airlines
American Airlines
American Airlines
British Airways
Air France
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Air Canada
American Airlines
KLM

Viidakkoa, vuoristoa ja rantoja – parhaat Costa Rican -matkat voit varata muutamalla klikkauksella.

Matka Keski-Amerikkaan on ennen kaikkea matka uskomattomaan luontoon, sillä Costa Rican alueella on kaikkiaan 186 luonnonsuojelualuetta. Costa Rican -matkat kannattaa varata viimeistään muutama kuukausi ennen suunniteltua matka-ajankohtaa. Lennot ovat keskimäärin edullisimmillaan tammi- ja syyskuussa, kalleimmillaan taas heinä- ja joulukuussa. Parasta matkustusaikaa säiden puolesta on Suomen talvi joulukuusta huhtikuuhun. Costa Rican talvi ulottuu toukokuusta marraskuulle, ja silloin maassa sataa paljon – talvea kutsutaankin vihreäksi kaudeksi.

Halvat lennot Costa Ricaan

Suoria lentoja Helsingistä Costa Rican San Joséhen (SJO) ei ole saatavilla eikä yhdelläkään välilaskulla selviä, mutta kahden välilaskun yhteyksiä on tarjolla monella lentoyhtiöllä ja kaikkina eri vuorokaudenaikoina. Kätevät lennot löydät esimerkiksi American Airlinesilta tai Finnairilta Lontoon ja Miamin kautta, Iberialta Tukholman ja Madridin kautta, Air Francelta Pariisin ja Panama Cityn kautta tai KLM:lta ja COPA:lta Amsterdamin ja Panama Cityn kautta. Vaihtoehtoisia reittejä ja yhtiöitä on runsaasti, joten hintoja ja aikatauluja kannattaa todella vertailla. Vaikka netin selailu tuntuisi työläältä, pieni vaivannäkö säästää mukavasti sekä aikaa että rahaa perillä. Matka-aika vaihtelee noin 20 tunnista reiluun 40 tuntiin. Kalleimman ja halvimman lennon välillä voi myös olla jopa useiden satasten hintaero – paras lento Costa Ricaan on se, joka täyttää juuri sinun lomallesi asettamat kriteerit.

Perillä Costa Ricassa

San Josén kansainvälinen lentoasema on toiselta nimeltään Juan Santamarían lentoasema, eikä sitä pidä sekoittaa Kalifornian ja Meksikon San José -nimisiin kenttiin. Kenttä sijaitsee 17 kilometrin päässä San Josén kaupungista luoteeseen, lähellä Alajuelan kaupunkia. Costa Rican kattava julkisen liikenteen verkko palvelee myös lentokentälle saapuvia matkustajia loistavasti. Bussit liikennöivät viiden minuutin välein, ja kentältä on suorat bussilinjat Alajuelaan, Herediaan ja San Josén keskustaan, jonne matka kestää 35 minuuttia. Keskustassa bussi saapuu Second Avenuelle, Nuestra Señora de la Mercedin pohjoispuolelle. Jos matkustat mieluummin taksilla, muista käyttää oranssia Taxis Unidos -taksifirman autoa, koska se on ainoa lentoasemalle laillisesti liikennöivä vaihtoehto. Jos taas suuntaan lomallasi johonkin muualle Costa Ricassa, voit sopia kuljetuksesta lentoasemalla Gray Linen tai Interbusin edustajien kanssa. Juan Santamarían lentoasemalta löydät myös useiden autovuokraamoiden palvelutiskit, jos tarvitset matkallasi autoa tai haluat kierrellä Costa Ricaa laajemminkin. Auton varaaminen ennen matkaa on suositeltavaa.

Lomaa Costa Ricassa

Majoitusta on tarjolla joka lähtöön etenkin Tamarindossa ja Santa Teresassa. Voit valita luksushotellin tai huokeamman pikkuhotellin. Internet, lämmin vesi ja ilmastointi nostavat huonehintoja selvästi, joten edullisimmin reissaat ilman niitä. Costa Ricassa ei voi olla huomaamatta monimuotoista luontoa. Jylhät vuoret, joista osa on tuliperäisiä, tiheät viidakot ja pitkät, valkoisina hohtavat hiekkarannat tarjoavat kaikki paljon nähtävää ja tehtävää. Eläinlajien kirjo on loputon, sillä lämpimissä ja kosteissa oloissa kukoistavat niin eri apinat, matelijat kuin linnutkin. Vaikka Costa Ricassa on myös luksustason lomakohteita, parhaimmillaan maa on omatoimisen aktiivi- ja ekomatkailijan kohteena. Maan keskiosista löytyvät upeat vaelluskohteet vuorten lomasta ja viidakoista. Santa Teresa sopii ranta- ja aktiivilomailijalle, joka tarvitsee uutta tekemistä surffauksesta joogaan. Viiden kilometrin pituinen hiekkaranta jakautuu kolmeen erilaiseen osaan, Playa Carmeniin, Santa Teresaan ja Playa Hermosaan. Luontomatkailijaa houkuttelee Costa Rican vanhin luonnonpuisto, viidakkoinen Cabo Blanco Nicoyan niemimaan kärjessä. Eikä siinä suinkaan kaikki, mitä Costa Ricalla on tarjottavanaan – maan historiasta kiinnostuneelle maassa on tarjolla upeita museoita ja muita kohteita. Varaa nyt halvat lennot Costa Ricaan ja tutustu maahan, joka ei vielä ole jokaisen tavallisen tallaajan to do -listalla.

Autonvuokraustarjoukset Costa Rica

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.