Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Riccione – Matkat

Ei ole tärkeää, suuntaatko lomalle vain omassa seurassasi vai perheen kanssa, koska kohteen Riccione-lomat tarjoavat sopivaa ohjelmaa kaikenikäisille ja -tyyppisille matkustajille.

Riccione – Lennot ja hotelli

Onko Riccione unelmiesi kohde? Asiansa osaava ebookers-tiimi järjestää unelmiesi matkan – majoituksesta lentolippuihin ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin.

Kukapa ei tykkäisi tarjouksista? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, etusi on jopa 9.6%^.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa unelmat!

Parasta kaikessa on se, että meillä on tarjolla myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa, että jos löydät tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen.

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Suuntasitpa sitten lumisille vuorille tai satumaisille rannoille, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Riccione – Matkat

Kaupungissa asuu 33 000 henkilöä.

Valtion pääkaupunki Rooma sijaitsee 230 km etelään kohteesta Riccione. Misano Adriatico sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 5 km etelään.

Aquafan (vesipuisto) tai Oltremare (meriakvaario) tarjoavat hienot puitteet viettää aikaa yhdessä. Indiana Golf (minigolf) ja Ospedale delle Tartarughe voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos perheen pienimmät ovat yhä täynnä virtaa.

Ei todellakaan tarvitse olla taiteilija tunteaksesi nautintoa kohteen Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria ainulaatuisista taideteoksista. Katsopa vähän lähempää ja ihaile!

Villa Mussolinin museo on muistettava, jos palat halusta oppia enemmän, seudun menneisyydestä.

Palazzo Del Turismon turistinähtävyys on yksi alueen silmiinpistävimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä lähes loputtomalla listallaan tunnettuja asukkaita.

Monumentteihin ja muistomerkkeihin tutustuminen aamusta iltaan voi joskus tuntua uuvuttavalta. Silloin kannattaa varata liput hienoon show'hun. Play Riccione Hallin urheilukeskus tarjoaa tilaisuuden hengähtää ja viettää iltaa laadukkaasta viihteestä nauttien.

Viale Ceccarini on paikka, jota kierrellessäsi viihdyt varmasti.

Riccione – Hotellit

Varmistat itsellesi pienessä hetkessä parhaan majoituksen, sillä ebookersin sivusto sisältää parhaillaan 406 majoitusliikettä.

Olipa haaveissasi konstailematon majapaikka tai sviitti kaikkine palveluineen, tästä paikasta löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Residence Lungomare (Viale Milano 7) ja D-Place Aparthotel & Suite (Via Ponchielli 9) takaavat ystävällisen palvelun ja mukavat puitteet reiluun hintaan. Hotel Caravelle ja Hotel Promenade Residence & Wellness ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä huippuhotellit sopivat kaikille, jotka haluavat elää kuin kuninkaat lomansa aikana.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Riccione

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Bologna

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Riccione

Näytä kaikki 282 majoitusliikettä kohteessa Riccione
Grand Hotel Des Bains

Grand Hotel Des Bains

Viale Gramsci 56, Riccione, RN
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Grand Hotel Des Bains on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa Franceschin ...

  Grand Hotel Des Bains111 €

  Grand Hotel Des Bains111 €
  Hotel Select Suites & Spa

  Hotel Select Suites & Spa

  Viale Gramsci 89, Riccione, RN
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Hotel Select Suites & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Villa Franceschin modernin ...

   Hotel Select Suites & Spa61 €

   Hotel Select Suites & Spa61 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.