Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Riccione – Matkat

Ei ole tärkeää, suuntaatko lomalle vain omassa seurassasi vai perheen kanssa, koska kohteen Riccione-lomat tarjoavat sopivaa ohjelmaa kaikenikäisille ja -tyyppisille matkustajille.

Riccione – Lennot ja hotelli

Onko Riccione unelmiesi kohde? Asiansa osaava ebookers-tiimi järjestää unelmiesi matkan – majoituksesta lentolippuihin ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin.

Kukapa ei tykkäisi tarjouksista? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, etusi on jopa 7.7%^.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa unelmat!

Parasta kaikessa on se, että meillä on tarjolla myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa, että jos löydät tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen.

On tullut aika toteuttaa matkahaaveesi. Suuntasitpa sitten lumisille vuorille tai satumaisille rannoille, me autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Riccione – Matkat

Kaupungissa asuu 33 000 henkilöä.

Valtion pääkaupunki Rooma sijaitsee 230 km etelään kohteesta Riccione. Misano Adriatico sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 5 km etelään.

Aquafan (vesipuisto) tai Oltremare (meriakvaario) tarjoavat hienot puitteet viettää aikaa yhdessä. Indiana Golf (minigolf) ja Ospedale delle Tartarughe voisivat olla seuraavia retkikohteita, jos perheen pienimmät ovat yhä täynnä virtaa.

Ei todellakaan tarvitse olla taiteilija tunteaksesi nautintoa kohteen Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria ainulaatuisista taideteoksista. Katsopa vähän lähempää ja ihaile!

Villa Mussolinin museo on muistettava, jos palat halusta oppia enemmän, seudun menneisyydestä.

Palazzo Del Turismon turistinähtävyys on yksi alueen silmiinpistävimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä lähes loputtomalla listallaan tunnettuja asukkaita.

Monumentteihin ja muistomerkkeihin tutustuminen aamusta iltaan voi joskus tuntua uuvuttavalta. Silloin kannattaa varata liput hienoon show'hun. Play Riccione Hallin urheilukeskus tarjoaa tilaisuuden hengähtää ja viettää iltaa laadukkaasta viihteestä nauttien.

Viale Ceccarini on paikka, jota kierrellessäsi viihdyt varmasti.

Riccione – Hotellit

Varmistat itsellesi pienessä hetkessä parhaan majoituksen, sillä ebookersin sivusto sisältää parhaillaan 406 majoitusliikettä.

Olipa haaveissasi konstailematon majapaikka tai sviitti kaikkine palveluineen, tästä paikasta löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Residence Lungomare (Viale Milano 7) ja D-Place Aparthotel & Suite (Via Ponchielli 9) takaavat ystävällisen palvelun ja mukavat puitteet reiluun hintaan. Hotel Caravelle ja Hotel Promenade Residence & Wellness ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä huippuhotellit sopivat kaikille, jotka haluavat elää kuin kuninkaat lomansa aikana.

Löydä halvat matkat kohteeseen Riccione

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Riccione. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Riccione lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Riccione?

Juuri nyt kohteeseen Riccione saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Riccione itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Riccione ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Riccione matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Riccione löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Riccione?

Kohteen Riccione suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Riccione halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Riccione

146 €
Hotel Napoleon

Hotel Napoleon

2.0 kautta 5.0 Viale S. Francesco 1, Riccione, Provincia di Rimini
Hotel Napoleon on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beach Village -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Hotel Tritone

Hotel Tritone

3.0 kautta 5.0 Viale D'Azeglio, 10, Riccione
Hotel Tritone on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beach Village -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
60 €
Hotel Lungomare

Hotel Lungomare

4.0 kautta 5.0 Viale Milano 7, Riccione, RN
Hotel Lungomare on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Danten ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja taulutelevision.
108 €
Hotel Ambasciatori

Hotel Ambasciatori

4.5 kautta 5.0 Viale Milano 99, Riccione, RN
Hotel Ambasciatori on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Parco Perle d'Acqua on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Alfa Tao

Alfa Tao

3.0 kautta 5.0 6 Viale Bassini, Riccione
Alfa Tao on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Ceccarini. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kattoterassi. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
43 €
Hotel Baltic

Hotel Baltic

3.0 kautta 5.0 Piazzale San Martino 1, Riccione, RN
Hotel Baltic sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Perle d'Acqua. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
329 €
Hotel Marina

Hotel Marina

3.0 kautta 5.0
Hotel Marina sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Danten ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 rantabaaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
39 €
Hotel Mignon

Hotel Mignon

3.0 kautta 5.0 Viale D'Annunzio 143, Riccione
Hotel Mignon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beach Village -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut parvekkeet ja taulutelevisiot.
89 €
Hotel Corallo

Hotel Corallo

4.0 kautta 5.0 Viale Gramsci, 113, Riccione, Riccione, RN
Hotel Corallo on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Perle d'Acqua. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
44 €
Hotel Mon Cheri

Hotel Mon Cheri

3.0 kautta 5.0 Viale Milano 9, Riccione
Hotel Mon Cheri on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Danten ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Riccione

Katso kaikki kohteen Riccione vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Riccione

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Bologna

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.