Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Sharm El Sheikh

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SSH
Lennon hinta 460 €

Kohteen Sharm El Sheikh Parhaimmat Pakettimatkat

Sharm El Sheikh lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsinki–Sharm El Sheikh

Oletko suuntaamassa kohteeseen Sharm El Sheikh? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Sharm El Sheikh löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Sharm El Sheikh on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Sharm El Sheikh – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Sharm El Sheikh etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Sharm El Sheikh saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Sharm El Sheikh ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Sharm El Sheikh?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Sharm El Sheikh, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Sharm El Sheikh nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Sharm El Sheikh

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Helsinki–Sharm El Sheikh maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Helsinki - Sharm El Sheikh Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Sharm El Sheikh. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh on tarjolla 10 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh?

  reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh liikennöi 2 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Sharm El Sheikh -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Sharm El Sheikh: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Sharm El Sheikh Intl. (SSH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Sharm El Sheikh.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Sharm El Sheikh hintaan ! Reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh 2 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Sharm El Sheikh (SSH)\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Sharm El Sheikh (SSH)\n * Scandinavian Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SSH\n \n\n * Turkish Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SSH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Sharm El Sheikh joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 5 lentoa reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 10 lentoa kohteeseen Sharm El Sheikh (SSH).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Sharm El Sheikh ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 11 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 3 718,4 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 11 tuntia, 10 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Sharm El Sheikh?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Sharm El Sheikh (SSH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 19.00\n * Aikaisin saapumisaika: 02.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 02.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Sharm El Sheikh?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Sharm El Sheikh

Näytä kaikki 356 majoitusliikettä kohteessa Sharm El Sheikh
Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

Neama Bay, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (14 arvostelua)

  Naamanlahden ranta on 2,3 kilometrin ja Naamanlahti on 2,6 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Naama ...

  Stella Di Mare Beach Hotel & Spa171 €

  Stella Di Mare Beach Hotel & Spa171 €
  SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select

  SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select

  Sharks Bay, entrance of Convention Cntr, 86 - Pyramisa road, Sharm el Sheikh, Janub Sinan kuvernoraatti
   5.0 kautta 5.0
    
    
   3,9/5 (7 arvostelua)

   Shark's Bayn ranta ja Shark's Bay ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. SOHO Square sijaitsee 3,9 kilometrin päässä.

   SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select106 €

   SUNRISE Arabian Beach Resort - Grand Select106 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.