Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Cancún hotellit

Marriott Cancun Resort Hae hinnat
Marriott Cancun Resort

Marriott Cancun Resort

Boulevard Kukulcan, Retorno Chac L-41, Cancun
   
  4,5
  / 5 (6 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Ballenasin ranta, Delfinesin ranta ja La Islan ostoskeskus ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta. El Reyn rauniot sijaitsee 3,3 kilometrin päässä.

  Emporio Cancun 113 €
  Emporio Cancun

  Emporio Cancun

  Blvd. Kukulcan, Retorno Gucumatz, Km.17, Cancun
    
   4,3
   / 5 (14 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Cancúnin mayamuseo ja Delfinesin ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. El Reyn rauniot ja La Islan ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

   The Westin Resort & Spa Cancun 96 €
   The Westin Resort & Spa Cancun

   The Westin Resort & Spa Cancun

   Boulevard Kukulcan Km 20, Cancun
     
    4,3
    / 5 (14 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Delfinesin ranta on 2,2 kilometrin ja El Reyn rauniot on 2,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Cancúnin mayamuseo ja Wet n' Wild vesipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Comfort Inn Cancun Aeropuerto 42 €
    Comfort Inn Cancun Aeropuerto

    Comfort Inn Cancun Aeropuerto

    Carr. Cancun/Aeropouerto, Cancun
      
     3,2
     / 5 (6 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Cristo Resucitadon kirkko, Wet n' Wild vesipuisto ja Cancún Country Club ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Delfinesin ranta ja El Reyn rauniot ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Cancún

     GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive 226 €
     GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive

     GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive

     Blvd. Kukulkan Km. 19.5, Lt 59-2, Cancun
       
      4,0
      / 5 (7 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Delfinesin ranta ja El Reyn rauniot ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Ballenasin ranta ja Cancúnin mayamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Beachscape Kin ha Villas & Suites 107 €
      Beachscape Kin ha Villas & Suites

      Beachscape Kin ha Villas & Suites

      Blvd. Kukulcan Km 8.5, Cancun
        
       3,7
       / 5 (17 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Plaza Caracol -ostoskeskus on 0,5 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 4,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Cancúnin kokouskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Real Inn Cancún 56 €
       Real Inn Cancún

       Real Inn Cancún

       Km 5.5 Boulevard Kukulkán, Cancun
         
        3,6
        / 5 (5 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Langostan ranta, Tortugan ranta ja Escénican torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Meksikon populaarikulttuurin museo ja Lindan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Parhaat luksushotellit – Cancún

        Finest Playa Mujeres by Excellence Group - All inclusive Hae hinnat
        Finest Playa Mujeres by Excellence Group - All inclusive

        Finest Playa Mujeres by Excellence Group - All inclusive

        Vialidad Paseo Mujeres Mz 1, Playa Mujeres
          
         4,5
         / 5 (4 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Punta Samin lauttaterminaali, Playa Mujeresin golfkeskus ja El Mecon arkeologinen alue ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Gran Puerton laituri ja Garrafon Natural Reef Park ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Beloved Playa Mujeres by Excellence All Inclusive AdultsOnly Hae hinnat
         Beloved Playa Mujeres by Excellence All Inclusive AdultsOnly

         Beloved Playa Mujeres by Excellence All Inclusive AdultsOnly

         Condominio Playa Mujeres, Playa Mujeres
           
          4,6
          / 5 (7 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Punta Samin lauttaterminaali, Playa Mujeresin golfkeskus ja El Mecon arkeologinen alue sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla golfkentän vieressä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Gran Puerton laituri ja Praia do Norte ovat myös 15 kilometrin päässä.

          Excellence Playa Mujeres - Adults Only - All Inclusive Hae hinnat
          Excellence Playa Mujeres - Adults Only - All Inclusive

          Excellence Playa Mujeres - Adults Only - All Inclusive

          Prolongacion Bonampak, Playa Mujeres
            
           4,7
           / 5 (7 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Punta Samin lauttaterminaali, Playa Mujeresin golfkeskus ja El Mecon arkeologinen alue ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Gran Puerton laituri ja Terminal Marítima Isla Mujeres ovat myös 10 kilometrin päässä.

           Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Hae hinnat
           Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

           Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

           Blvd. Kukulcan km. 9.5, Cancun
             
            5,0
            / 5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Forum Beach on 0,1 kilometrin ja La Islan ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Caracolin ranta ja Gaviota Azulin ranta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kartta

            Viimeksi varatut Cancún Hotellit

            Hotellit Cancunissa – Meksikon itärannikon maailmankuulussa lomakohteessa

            1950- ja 1970-lukujen välillä käytännössä tyhjästä rakennettu Cancun on muutamassa vuosikymmenessä noussut nopeasti yhdeksi Meksikon suosituimmista rantalomakohteista. Kansainvälisten sijoittajien avulla kaupungista on rakennettu todellinen lomakeidas, joka tarjoaa lomailijoille aktiviteetteja ja tekemistä aivan laidasta laitaan.

            Ylellisiä all inclusive -sviittejä sekä halvempaa bungalow-asumista

            Cancunin hotellitarjonta on todella laaja, mutta myös suhteellisen kallis, sillä kaupunki on todellinen unelmien lomakohde täyden palvelun hotelleineen. Hotellit Cancunissa vaihtelevat kuitenkin hinnoiltaan rajusti, ja hotelliyön hinta voi alkaa alle sadasta eurosta ja nousta aina yli tuhanteen euroon asti. Alueen hotellit sijaitsevat kaikki rannan ja meren äärellä – lumoavan kaunis näköala on taattu. Osa hotelleista sijaitsee kaupungin ydinkeskustan edessä olevalla kauniilla saarekkeella, ja osa taas lähistöllä olevalla Isla Mujeresin saarella. Etsi mieltymyksiisi sopiva hotelli Cancunista tai muista aurinkoisista kohteista, kuten esimerkiksi Miamistakäyttämällä kätevää hakukonettamme.

            Riittävää puuhaa turisteille ja lukemattomia harrastusmahdollisuuksia

            Täyden palvelun Cancun on lomakohde, josta löytyy toistaan upeampia rantoja, viihdettä sekä loputon määrä harrastusmahdollisuuksia. Hotelliaamiaisen jälkeen on esimerkiksi hyvä suunnistaa suoraan rannalle nauttimaan muutamaksi tunniksi auringonpaisteesta sekä upeista valkohiekkaisista rannoista. Aamupäivällä voi pienen loikoilun jälkeen harrastaa vesiurheilua – sukellus, surffaus, snorklaus, purjehdus, kalastus ja sukellusreissut delfiinien kanssa onnistuvat kaikki varsin helposti. Hotellit Cancunissa tarjoavat myös itse vierailleen paljon erilaisia aktiviteetteja. Iltapäivällä lomailijat voivat minigolfata monissa hotelleissa, ja hotellit järjestävät myös mahdollisuuksia pelata todellista golfia jollain alueen yli kymmenestä golfkentästä. Päivä on hyvä päättää benjihyppyyn tai seikkailuun köysiradalla ennen siirtymistä takaisin hotellille hemmottelevien spa-hoitojen pariin.

            Suuria ostoskeskuksia, vilkasta yöelämää ja hienoa historiaa

            Cancunin shoppailumahdollisuudet ovat erittäin hyvät ja edustettuina ovat niin paikalliset kuin kansainväliset muotimerkitkin. Hyviä ostoskeskuksia alueella ovat esim. Plaza las Americas sekä La Isla. Tuliaisiksi Cancunista kannattaa ottaa paikallista keramiikkaa, koruja sekä hienoja käsitöitä. Iltaelämästä pitäville Cancunista löytyy maukas tarjonta erilaisia ravintoloita, baareja sekä yökerhoja. Yksi vuoden loisteliaimmista juhlista on helmikuussa järjestettävä Quintana Roo -karnevaali. Cancunin yleinen hintataso ei ole kovinkaan korkea, ja esim. syöminen suurien hotellikompleksien ulkopuolella ja shoppailu eivät kukkaroa välttämättä liialti kevennä. Varaa hotelli Cancunista ja koe kaupungin kauneus paikan päällä!

            Viimeisimmät hotelliarvostelut – Cancún

            Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.