Avis Autonvuokraus

Autovuokraamon Avis automalleja

Etkö löydä etsimääsi?

Näytä kaikki vuokra-autot

Avis – vuokra-autot

Olipa suunnitelmissasi työmatka tai loma, vuokra-auton avulla liikut kohteessa omaan tahtiisi. Avis vuokraa sinulle tarpeisiisi sopivan auton edulliseen hintaan.

Mukavuus ennen kaikkea 

Vuokraamosta Avis saat auton, jolla liikut helposti haluamillesi nähtävyyksille juuri silloin kun haluat. Miksi et tekisi myös pientä roadtripiä kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin, joissa olet halunnut käydä. Omalla autolla lähdet matkaan silloin kun sinulle sopii ja pysäköit kätevästi haluamaasi paikkaan.

Matkusta tyylillä

Miten sinä haluaisit viettää tämän matkan? Tutustu vuokraamon Avis autoihin ja valitse seikkailuusi parhaiten sopiva kulkuneuvo. Jos mukanasi matkustaa perhe tai ystäviä, kannattaa harkita kätevää tila-autoa. Etsitkö sen sijaan autoa romanttiselle lomalle? Upea avoauto saattaa sopia tarkoituksiisi täydellisesti. Saatavilla on myös seuraavat mallit:

  • Economy
  • Compact
  • SUV

Varaa verkossa ja säästä

Varaamalla auton vuokraamosta Avis ebookersin kautta voit säästää aikaa ja rahaa. Miksi tuhlaisit aikaa tarjousten selaamiseen, kun voit valita haluamasi auton yhdellä napsautuksella?