Halpa autonvuokraus Kuopio

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kuopio

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Kuopio
Näytä kaikki vuokra-autot


Kuinka paljon autonvuokraus Kuopiossa maksaa?

Autonvuokraajalle Suomi on yksinkertainen maa, sillä maamme sisällä vuokrahinnoissa ei ole järin suurta vaihtelua. Yleensä ensimmäinen vuokravuorokausi maksaa noin 50–100 euroa, minkä jälkeen vuorokausihinta putoaa tuntuvasti. Käytännössä edellisestä seuraa, että auto kannattaa aina vuokrata vähintään muutamaksi päiväksi. Monissa tapauksissa vuokraamot soveltavat pitkiin vuokra-aikoihin myös erityisiä alennuksia, joiden ansiosta esimerkiksi päivän pidennys ei nosta loppusummaa laisinkaan. Vuokra-ajan lisäksi hintaan vaikuttavat auton merkki ja malli. Niissä yhtälö on hyvin yksinkertainen: mitä kalliimpi auto on, sitä kalliimpi se on myös vuokrata. Valtaosa tarjolla olevista autoista on joko edullisia tai keskihintaisia; esimerkiksi Ferrareita tai vastaavia merkkejä vuokraamoista ei löydy. Hintaa saattavat nostaa myös lisävarusteet. Yleisimpiä erikseen maksettavia lisävarusteita ovat turvakaukalo, lastenistuin, navigointijärjestelmä ja suksiboksi.

Minkälaisia vuokra-autoja Kuopion autovuokraamoista löytää? 

Kuopion vuokra-autovalikoimasta löydät kaikki suosituimmat automallit ja -merkit. Tarjolla on 2–4 hengen pikkuautoja, porrasperämalleja, farmareita ja katumaastureita, suuria pakettiautoja sekä jokunen luksus- ja urheiluauto. Merkeistä valittavana ovat yleensä ainakin Volkswagen, Opel, Ford, Toyota, Skoda, Nissan, Mitsubishi sekä hintavammat Audi, Mercedes-Benz ja Lexus. Kaikki autot ovat hyvin uusia, joten moottori- tai muita vikoja niiden kyydissä ei tarvitse pelätä. Autojen varustelu sen sijaan vaihtelee, joten siihen kannattaa tutustua tarkoin ennen varauksen tekemistä. Esimerkiksi navigointijärjestelmän, turvakaukalon, lastenistuimen ja suksitelineen joutuu aina vuokraamaan erikseen. Jos tarvitset tällaisen maksullisen lisävarusteen, sen hinta kannattaa tarkistaa kaikista vuokraamoista. Koska lisävarusteesta peritään sama hinta jokaiselta vuokrapäivältä, siitä voi päätyä maksamaan jopa itse autoa enemmän.

Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Kuopio?    

Vuokra-auto on erinomainen valinta sekä Kuopion keskustaan että sen ulkopuolelle. Ensin mainittuun autoja vuokrataan esimerkiksi lyhyiden työkomennusten ajaksi, muuttoa varten tai vaikka oman auton päädyttyä korjaamolle; kaupungin ulkopuolelle niillä suuntaavat puolestaan ennen muuta täältä lomansa aloittavat turistit. Kaupungin ulkopuolella paras määränpää riippuu reissun ajankohdasta. Talvella moni suuntaa täältä noin 70 kilometriä koilliseen sijaitsevaan Tahkon hiihtokeskukseen, kesällä puolestaan etelän ja idän järviseuduille. Etenkin jälkimmäiselle kannattaa suunnata ajan kanssa, päivässä tai parissa et ehdi pitkälle. Yksi hyvä vaihtoehto on autoilla aluksi Varkauden kautta Savonlinnaan ja sieltä itärajan ja Joensuun kautta takaisin Kuopioon. Samalla reissulla voit poiketa myös esimerkiksi upeaan Linnasaaren kansallispuistoon.

Hotellit, joissa on pysäköintimahdollisuus paikassa Kuopio