Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Varatuimmat hotellit Kuopio

Hotel Jahtihovi 90 €
Hotel Jahtihovi

Hotel Jahtihovi

Snellmaninkatu 23, Kuopio
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuopion tuomiokirkko ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Puijontorni sijaitsee 3,2 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Spa Hotel Rauhalahti 137 €
  Spa Hotel Rauhalahti

  Spa Hotel Rauhalahti

  Katiskaniementie 8, Kuopio
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Rauhalahden savusauna, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kuopion yliopisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

   Original Sokos Hotel Puijonsarvi 120 €
   Original Sokos Hotel Puijonsarvi

   Original Sokos Hotel Puijonsarvi

   Minna Canthin Katu 16, Kuopio
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuopio Museum, Kuopion tuomiokirkko ja Kuopio Art Museum sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. St. Nikolaos Cathedral ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Atlas 110 €
    Scandic Atlas

    Scandic Atlas

    Haapaniemenkatu 22, Kuopio
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuopio Art Museum ja Kuopion tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuopio Museum ja St. Nikolaos Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Lapland Hotels Kuopio 117 €
     Lapland Hotels Kuopio

     Lapland Hotels Kuopio

     Puijonkatu 32, Kuopio
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kuopio Art Museum ja Kuopion tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuopio Museum ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Rauhalahti Holiday Centre Villas 70 €
      Rauhalahti Holiday Centre Villas

      Rauhalahti Holiday Centre Villas

      Rauhankatu 3, Kuopio
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Rauhalahden savusauna on 0,8 kilometrin päässä tästä huvilasta. Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kuopion yliopisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsee 5 kilometrin päässä.

       Hotel Savonia 86 €
       Hotel Savonia

       Hotel Savonia

       Sammakkolammentie 2, Kuopio
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuopion yliopisto, Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) ja Puijontorni 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Kuopio Art Museum ja Kuopion tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Boutique Hotel Sawohouse 108 €
        Boutique Hotel Sawohouse

        Boutique Hotel Sawohouse

        Tarhakuja 1, Kuopio
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rauhalahden savusauna, Kauppakeskus Matkus ja Savonia-ammattikorkeakoulu sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Saaristokatu sijaitsee 5 kilometrin päässä.

         Usein kysyttyjä kysymyksiä Kuopion hotelleista

         Mitkä ovat Kuopion kolme keskeisimmällä paikalla sijaitsevaa hotellia?

         Kuopion ydinkeskusta on kaupungin torin ympärillä, rautatieaseman ja sataman välissä. Alueella sijaitsevista hotelleista esimerkiksi Scandic Atlaksesta, Lapland Hotels Kuopiosta ja Original Sokos Hotel Puijonsarvesta on vain muutaman minuutin kävelymatka Kuopion museoihin, toreille, kaupoille ja ravintoloihin.

         Mitkä Kuopion hotellit sopivat lapsiperheille?

         Boutique Hotel Sawohouse on pieni hotelli alle 10 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Hotellissa on perhehuoneita, ja myös sen puutarha grilleineen on asiakkaiden käytössä. Rauhalahden savusaunalle ja kauppakeskus Matkukseen on muutaman minuutin ajomatka. Rauhalahdessa sijaitsevat myös Spa Rauhalahti Apartments ja Rauhalahti Holiday Centre Villas, jotka tarjoavat mökkimäistä asumista omaa rauhaa ja itsenäistä lomaa kaipaaville isommille porukoille.

         Kuopion keskustassa Scandic Atlaksessa on perhehuoneita, joihin mahtuu hyvin myös lasten kanssa.

         Missä hotellissa Kuopiossa kannattaa yöpyä työmatkalla?

         Kuopion keskustassa ja sen laitamilla sijaitsee monia liikematkustajille sopivia hotelleja. Hotel Jahtihovissa aivan Kuopion keskustassa on ilmaiset pysäköintipaikat, maksuton aamiainen ja ilmainen langaton internetyhteys. Hotellissa on baari ja sauna. Keskustassa sijaitsee myös Scandic Atlas, jonka aamiainen kerää ylitystä. Scandic Atlas on hyvätasoinen hotelli, josta löytyvät kaikki yleisimmät palvelut internetyhteydestä ravintolaan, sanomalehtiin ja minibaariin.

         Finlandia Hotel Isovalkeinen on yksinkertainen hotelli luonnon keskellä noin 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Hotellissa on ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköinti.

         Mitkä Kuopion hotellit sopivat pariskunnille?

         Lapland Hotels Kuopio on tyylikäs hotelli Kuopion keskustassa. Hotelli sopii pariskunnille, jotka etsivät tasokasta yöpaikkaa aivan Kuopion keskustassa. Väinölänniemen suulla Kallaveden rannalla sijaitseva Scandic Kuopio taas on kauniisti sisustettu hotelli, jossa on uima-allas. Kävelymatkaa Kuopion torille ja satamaan on Scandic Kuopiosta vain noin 500 metriä.

         Spa Hotel Rauhalahti sijaitsee kauniissa ympäristössä vajaan 10 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Hotellin yhteydessä on kylpylä, jossa asiakkaiden käytössä on saunoja, poreamme ja uima-allas. Kylpylästä voi varata myös erilaisia hoitoja.

         Missä hotelleissa Kuopiossa saa ilmaisen aamiaisen?

         Kuopiossa monet hotellit kattavat asiakkailleen ilmaisen aamiaisen. Maksuton aamupala on tarjolla esimerkiksi Scandic Kuopiossa, Hotel Savoniassa ja Original Sokos Hotel Puijonsarvessa.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kuopio

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.