Halvat lennot Iisalmi

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Iisalmi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Iisalmi olivat annetulla aikavälillä 65 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 130 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Iisalmi vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Iisalmeen olitpa sitten työ- tai lomamatkalla.

Iisalmi sijaitsee Pohjois-Savossa, 80 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Kaupunki on tunnettu vilkkaasta yritystoiminnastaan, mutta se on myös eläväinen kesäkaupunki. Kaupunki perustettiin jo vuonna 1891, joten siellä on historiasta kiinnostuneelle vierailijalle monenlaista nähtävää. Luonnossa samoilijalle ja ulkoilmaihmisille Iisalmesta löytyy puhdasta luontoa ja kirkkaita vesistöjä. Kiireiselle kaupunkilaiselle Iisalmi tarjoaa lepoa ja rauhaa. Lomamatkalaiset voivat käydä ostamassa pikniktarvikkeet Iisalmen kauppahallista ja käydä tuliaisostoksilla sen pienissä myymälöissä. Jos olet menossa Iisalmeen työmatkalle, etkä tällä kertaa halua istua pitkää matkaa autonratissa tai viettää aikaa junassa tai bussissa, varaa halvat lennot Iisalmeen!

Milloin mennä Iisalmeen

Paras aika varata halvat lennot Iisalmeen on kesäloma-aikojen ulkopuolella. Jos sinulle kuitenkin tulee tarve äkkilähtöön, aina kannattaa tarkistaa myös viimehetken lentotarjoukset. Jos suunnittelet kesälomareissua Iisalmeen, kannattaa varata lennot ajoissa, sillä koulujen loma-ajat ovat kalleimpia aikoja matkustaa, kuten myös viikonloput. Iisalmeen ei ole suoria lentoja, mutta lento Iisalmeen onnistuu esimerkiksi Kuopion tai Kajaanin kautta. Finnair liikennöi Kuopioon ja Kajaaniin säännöllisesti ja matka-aikakaan ei päätä huimaa, se on vain reilu tunti Helsingistä! Lennolla myydään myös pientä syötävää ja juotavaa.

Perillä Iisalmessa

Jos saavut Kuopion lentoasemalle (KUO), se sijaitsee Rissalassa, Siilinjärven kunnan puolella, noin 14 kilometriä Kuopion keskustasta koilliseen. Kuopion lentoaseman tärkein käyttäjäryhmä ovat liikematkustajat, ja sen kautta kulkee vuosittain noin 227 000 matkustajaa. Reittilentojen lisäksi Kuopion lentoasemalta lennetään tilauslentoja. Kuopion lentoasemalta on linja-autoyhteys Siilinjärven ja Lapinlahden kautta Iisalmeen, liikennöitsijänä M. Niskanen Oy. Lentokentältä pääsee myös Kuopion keskustaan, jonne kulkee kerran tunnissa linja-auto numero 40. Kuopiosta puolestaan lähtee Iisalmeen busseja kaupungin linja-autoasemalta. Kuopiosta on myös junayhteys Iisalmeen ja matka kestää vain tunnin verran.

Jos lentosi saapuu Kajaanin lentoasemalle (KAJ), se sijaitsee Kajaanin Paltaniemellä, noin yhdeksän kilometriä Kajaanin kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalta liikennöi Kattilinjojen linja-auto Kajaanin keskustaan ja sieltä pääset Iisalmeen joko Pohjolan Liikenteen linja-autolla tai sitten junalla, jolloin matka kestää reilun tunnin. Taksin voi tilata lentoasemalta Finavian neuvontapisteen ilmaisesta taksipuhelimesta, joka yhdistyy taksiasemalle ja taksin tulo kestää lentoasemalle kymmenisen minuuttia. Kajaanin kentällä on myös useita autovuokraamoja, jos päätät jatkaa autolla Iisalmeen, mikä on varmasti se nopein ja kätevin ratkaisu.

Jos olet kiinnostunut historiasta tai kulttuurista, on sinun vierailtava ehdottomasti Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa, jossa voit tutustua näyttelyyn jatkosodan aikaisista Rukajärven seudun tapahtumista. Keskuksen kokoelmiin kuuluu myös veteraanien rintamalla valmistamia puhdetyöesineitä sekä taideteoksia. Lisäksi kävijät voivat myös tutustua esillä oleviin videoihin ja äänitteisiin sekä veteraanien luovuttamiin noin 20 000 valokuvaan. Kirjallisuuden ystävän on ehdottomasti vierailtava Iisalmesta kotoisin olleen kansalliskirjailijamme Juhani Ahon kotimuseossa. Siellä voit tutustua sekä kirjailijan että 1800-luvun elämään ja ajan esineistöön. Iisalmen kulttuurikeskuksessa taas voit lukea päivän lehdet, käydä luontomuseossa tai katsastaa Vennyn, vaihtuvien näyttelyiden tilan. Kulttuurikeskuksessa toimii myös kahvila Kulttuurikapusta. Siellä järjestetään myös konsertteja. Teatterin ystäville Iisalmi tarjoaa peräti kaksi aktiivista harrastelijateatteriryhmää, In-teatterin ja Iisalmen teatterin. Kesäisin kaupungissa esiintyy Mansikkaniemessä myös Koljonvirta-teatteri. Jos olet liikkeellä autolla, on Tuovinlahdessa sijaitseva Korkeakoski luontoystävälle ehdoton vierailukohde. Siellä on myös luontopolku. Toinen ehdoton veirailukohde on läheisellä Lapinlahdella sijaitseva Taidemuseo Eemil, jossa on näytteillä Eemil Halosen konservoituja veistoksia. Museon näyttelyihin kuuluu myös seitsemän muuta kokoelmaa, jotka vaihtelevat tekstiileistä muuhun taiteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Iisalmi?

✔️ Lennot kohteeseen Iisalmi maksavat yleensä 130 €–185 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Iisalmi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 65 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Iisalmi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Iisalmi yhdensuuntaiselle matkalle on kesäkuussa ja menopaluulennolle heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Iisalmi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Iisalmi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Iisalmi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Iisalmi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Iisalmi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Iisalmi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Iisalmi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Iisalmi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Iisalmi sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Iisalmi (KUO) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Iisalmi (KUO), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Iisalmi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
KUO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Finnair
Halvin lento
130 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Kuopio
Menopaluumatkan hinta
129 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Iisalmi?

Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.