Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Asunnot Kuopio

88 €
Apartments Huili

Apartments Huili

3.5 kautta 5.0 Sääskiniementie 434, Kuopio
Apartments Huili sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kotimaailma Apartments Kuopio

Kotimaailma Apartments Kuopio

4.0 kautta 5.0 Puijonkatu 45, Kuopio
Kotimaailma Apartments Kuopio on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kuopio Art Museum on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartments Anna

Apartments Anna

3.0 kautta 5.0 Syvarinkaari 12 C & D, Kuopio
Apartments Anna sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
City Apartment Kuopio

City Apartment Kuopio

3.0 kautta 5.0 Tulliportinkatu 24 B 41, Kuopio
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Haapaniemenkatu 34

Two Bedroom Apartment in Kuopio, Haapaniemenkatu 34

3.0 kautta 5.0 Haapaniemenkatu 34, Kuopio, Keskusta
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Haapaniemenkatu 34 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Art Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
111 €
Summer Hill on Asunto Entisessä Koulussa, Jolla on iso Piha, Järvi Lähellä

Summer Hill on Asunto Entisessä Koulussa, Jolla on iso Piha, Järvi Lähellä

Nilsiän kirkko, Simolan uimaranta ja Seinävuoren rotkolaakso ovat 40 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Siilinjärven kirkko ja Tarinaharjun Nature Reserve ovat myös 40 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Studio Apartment in Kuopio, Sairaalakatu 6

Studio Apartment in Kuopio, Sairaalakatu 6

3.5 kautta 5.0 Sairaalakatu 6, Kuopio, Keskusta
Studio Apartment in Kuopio, Sairaalakatu 6 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio City Theater. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Kelkkailijantie 4

Two Bedroom Apartment in Kuopio, Kelkkailijantie 4

3.5 kautta 5.0 Kelkkailijantie 4, Kuopio, Puijonlaakso
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Kelkkailijantie 4 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopion yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Studio Apartment in Kuopio, Taivaanpankontie 10 g

Studio Apartment in Kuopio, Taivaanpankontie 10 g

3.5 kautta 5.0 Taivaanpankontie 10 g, Kuopio, Puijonlaakso
Studio Apartment in Kuopio, Taivaanpankontie 10 g sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopion yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Sompatie 9

Two Bedroom Apartment in Kuopio, Sompatie 9

2.0 kautta 5.0 Sompatie 9, Kuopio
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Sompatie 9 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Suokatu 31

Two Bedroom Apartment in Kuopio, Suokatu 31

3.5 kautta 5.0 Suokatu 31, Kuopio, Keskusta
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Suokatu 31 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Art Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Kuopio, Itkonniemenkatu 4 B

One Bedroom Apartment in Kuopio, Itkonniemenkatu 4 B

3.0 kautta 5.0 Itkonniemenkatu 4 B, Kuopio, Maljalahti
One Bedroom Apartment in Kuopio, Itkonniemenkatu 4 B sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Rypysuontie 66

Two Bedroom Apartment in Kuopio, Rypysuontie 66

2.5 kautta 5.0 Rypysuontie 66, Kuopio, Rypysuo
Two Bedroom Apartment in Kuopio, Rypysuontie 66 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keinänlahden uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Kuopio, Torikatu 27

One Bedroom Apartment in Kuopio, Torikatu 27

Torikatu 27, Kuopio, Kuopio
One Bedroom Apartment in Kuopio, Torikatu 27 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio City Theater. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
On Vuokrattava Yhden Makuuhuoneen Huoneisto

On Vuokrattava Yhden Makuuhuoneen Huoneisto

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Simolan uimaranta.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Kuopio, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Kuopio todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Kuopio – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Kuopio, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Kuopio nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Kuopio sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Kuopio nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Kuopio Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Kuopio hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Kuopio

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Kuopio, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Kuopio parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Kuopio

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.